Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fanlar neden dedi turabinin Anadolu kültürüne oylamasında dolayı.
Aga Turabiyi sev yada sevme ama adam resmen oynamıyor orjinal.Sevmediği kişinin de yüzüne söylüyor hem kimseye yardım etmez demişsin

Geçen sene Ahmet sakatlandı Turabi gitti yanına kolyeyi çıkar birşey yok birşey yok diyerek.Onu burdaki herkes bilir ama Ahmet Turabi bir parkur oyununda enerjisi bitti yere düştü nefes alamadı Ahmet boşverin birşeyi yok diyordu

Onun dışında takım özlemi ezerken Turabi kızın üstüne gitmeyin dedi

Şu yazıyı özelikle okuyun

Survivor ne bir atletizm ne de bir efendilik yarışması. Adı üstünde Survivor, yani hayatta kalan. Evet Turabi saygısızlık, kabalık yaptı, bunu kabul ediyoruz. Ancak adam gerek adada yaratıcılığını konuşturarak yaptığı eşyalarla (gemi yaptı adam), manileriyle/öyküleriyle, her oyun sonrası yaptığı iyi veya kötü sevinçleriyle, oyun performansı ve hep coşkun ruhuyla hayatta kaldı, Survivor oldu. Çok şey yapan, çok şey söyleyen çok hata yapar. Turabi de adada belki en çok eylemde bulunan en çok konuşan kişi olduğundan mütevellit hataları çok göz önüne çıktı. Ama Turabi'yi bence şampiyon yapan en önemli şey adadaki hiçbir yarışmacıya peşkeş çekmeyişiydi. Yiğit bile en sonunda Turabi'ye peşkeş çekerken Turabi hep bildiğini okudu. Hep içinden geldiği gibi davranıp, tek tabanca takıldı. Ben şunu yaparsam, şunu söylersem ileride ne olur endişesi içinde olmadı.

Kötülük, kabalık öğrenilen şeylerdir, çevresel faktörler etkilidir karakterin şekillenmesinde. Belli ki zor şartlarda büyümüş, hayat hep tepsiyle sunmamış fırsatları ona. evet kaba, ne dediğini bilmiyor belki bazen ama en azından içinden geldiği gibi konuşuyor, 5 adım sonrasını hesap ederek değil.

kötülük, kabalık öğrenilen şeylerdir, çevresel faktörler etkilidir karakterin şekillenmesinde. belli ki zor şartlarda büyümüş, hayat hep tepsiyle sunmamış fırsatları ona. Evet kaba, ne dediğini bilmiyor belki bazen ama en azından içinden geldiği gibi konuşuyor, 5 adım sonrasını hesap ederek değil.

Bence sonuna kadar hak etti Survivor'ı.

@beyazsoy @china_shangai @takas @sokak sanati @Harunnn60 @RevaN

Son düzenleme:
Hayatının çoğunda dans etmiş Turabi. Sadece siz striptiz yaptığıni düşünüyorsunuz ama o 5 yılın 10 dakikasında yaptı bu olayı. Eger dans ediyorsan Striptiz insana normal gelir. @beyazsoy yani özel bir şey yok ortada.
striptiz normal yani)) Turabi insanı ne hale sokuyor gördük)))

Eğer kendine göre düşünürsen normal olmaz ama dansciya göre düşünürsen normal. Ayrıca buradan bize bari vurmaya çalışma. Asıl sen sirf kotuleyecegim diye ne hala düşüyorsun.:)))) @beyazsoy

Aga Turabiyi sev yada sevme ama adam resmen oynamıyor orjinal.Sevmediği kişinin de yüzüne söylüyor hem kimseye yardım etmez demişsin

Geçen sene Ahmet sakatlandı Turabi gitti yanına kolyeyi çıkar birşey yok birşey yok diyerek.Onu burdaki herkes bilir ama Ahmet Turabi bir parkur oyununda enerjisi bitti yere düştü nefes alamadı Ahmet boşverin birşeyi yok diyordu

Onun dışında takım özlemi ezerken Turabi kızın üstüne gitmeyin dedi

Şu yazıyı özelikle okuyun

Survivor ne bir atletizm ne de bir efendilik yarışması. Adı üstünde Survivor, yani hayatta kalan. Evet Turabi saygısızlık, kabalık yaptı, bunu kabul ediyoruz. Ancak adam gerek adada yaratıcılığını konuşturarak yaptığı eşyalarla (gemi yaptı adam), manileriyle/öyküleriyle, her oyun sonrası yaptığı iyi veya kötü sevinçleriyle, oyun performansı ve hep coşkun ruhuyla hayatta kaldı, Survivor oldu. Çok şey yapan, çok şey söyleyen çok hata yapar. Turabi de adada belki en çok eylemde bulunan en çok konuşan kişi olduğundan mütevellit hataları çok göz önüne çıktı. Ama Turabi'yi bence şampiyon yapan en önemli şey adadaki hiçbir yarışmacıya peşkeş çekmeyişiydi. Yiğit bile en sonunda Turabi'ye peşkeş çekerken Turabi hep bildiğini okudu. Hep içinden geldiği gibi davranıp, tek tabanca takıldı. Ben şunu yaparsam, şunu söylersem ileride ne olur endişesi içinde olmadı.

Kötülük, kabalık öğrenilen şeylerdir, çevresel faktörler etkilidir karakterin şekillenmesinde. Belli ki zor şartlarda büyümüş, hayat hep tepsiyle sunmamış fırsatları ona. evet kaba, ne dediğini bilmiyor belki bazen ama en azından içinden geldiği gibi konuşuyor, 5 adım sonrasını hesap ederek değil.

kötülük, kabalık öğrenilen şeylerdir, çevresel faktörler etkilidir karakterin şekillenmesinde. belli ki zor şartlarda büyümüş, hayat hep tepsiyle sunmamış fırsatları ona. Evet kaba, ne dediğini bilmiyor belki bazen ama en azından içinden geldiği gibi konuşuyor, 5 adım sonrasını hesap ederek değil.

@beyazsoy @china_shangai @takas @sokak sanati @Harunnn60 @RevaN

seda kayboldu turabi ondan önce kayboldu)))

kötülük kabalık öğrenilen bir şey diyor yazıda bizde bunu diyoruz zaten adam zeki fazla öğrenmiş bunları işte)))

Eğer kendine göre düşünürsen normal olmaz ama dansciya göre düşünürsen normal. Ayrıca buradan bize bari vurmaya çalışma. Asıl sen sirf kotuleyecegim diye ne hala düşüyorsun.:)))) @beyazsoy
adama zeki diyorum kötülemek istesem bayağı güzel kelimeler var istesem kullanırım. ben turabinin halkını veriyorum sadece)))

Turabinin direklerde ne işi varsa, Mervenin de Bana Herşey Yakışırda o işi var. :):)

Hayaller Bana Herşey Yakışır, Hayatlar Direk. :F

turabi-camkiran-striptiz-sov-izle.jpg
ahaha :F eski revan geri döndü. :oley:

@beyazsoy muhabbetin sıktı beni hadi kiB.
Turabi düşmanlarına cevap niteliğinde bir yazı

seda kayboldu turabi ondan önce kayboldu)))

kötülük kabalık öğrenilen bir şey diyor yazıda bizde bunu diyoruz zaten adam zeki fazla öğrenmiş bunları işte)))
Bende diyorum ki aga adam zor şartlarda büyümüş küçüklükte evet kibar değil ama içinden geldiği gibi konuşuyor bu da onun yaptığı

Geçen sene finalde hepsi Turabiye saldırdı adada kelime söyleyemedikleri Turabiye hepsi final oylamasında saldırdı nasıl olsa 1.olmaz diye.Hatta Mert Turabiye kültürsüz bile dedi düşün.Halkta sms lerle koruma altına aldı onu ve 1.yaptı

Hoşuma giden yorumalr

tek başına yendi ünlüleri.survivor tarihinde bir ilk di bu.birde turabi hep güçsüzlerle ve sorunlu kişilerle yenilerek aç kalarak kavga ederek yarışa devam etti.gökhan ise güçlülerle yenenlerle ve mentalitesi sağlam olanlara survivorda oldu.aslında şartlar ikisinede eşit değildi.yani her ikiside bence haklı.:)) ben mutluyken her işim yolundayken kimseye kızmam ama etrafımda uyuz insanlar varsa çok sakin kalamam.yani gökhanın yerinde bende onun gibi olurdum.

Simdi millet burada ahkam kesiyor ahlaktan erdemden adamliktan efendilikten....Simdi Gökhan gözününe efendimi geldi.Hersey gecmiste kaldi vaktiniz oldukca eski videolara tekrar tekrar bakin.Gökhanin,Ismail Bakinin Turabiye karsi kaybettigi yada kazandigi yarislardaki konusmarini dudak okumayi bilenler varsa...ettikleri küfürler yayinlancak olsa star tv en az bir sene kapatma cezasi alir.Gökhan efendi diyenler efendiligi iyi oynayan bir oyuncu derlerse katilirim ama gökhan efendi biri derlerse orada hayatta efendi görmemissin derim koyunun olmadigi yerde tabiki keci abdurrahman celebidir ne diyelim...

......Survivor ilkel yasam standartlari üzerine kurulu yaristir.Güclü olan kazanir ilkesine dayandirilip beraberinde SMS'lerle olayi halkinda onaylamasi beklenir.Turabi olmasi gerektigi gibi yaristi.Ona karsi her yarisan oyuncunun kazandigi andaki sevinci bile onun gücünü gösteren bir delildir.4.döneminde olan surviyorda tek basina 8 yaris alarak oyun kazanan bir yarismaci daha varmi.

.....Yarismalarda kazananin kaybedeni ac biraktigi bir durumda acligina sebep olana ne tür bir saygi duyarsin duyabilirsin anlamis degilim.Hepimiz öyle bir yarista yer almadan burada masa basi survivorlugu yapmayalim.

.....Mervenin arkadasini taktik diye sattigi,akinin arkadan konusup kulis yaptigi,ismail bakinin sakatim diye cant yardigi,seranayin kaybettiginde camura yattigi,Tolganin dizi sanip oyunculugu yaptigi,mertin kendini adamdan saydigi,Samantanin homini girtlak bifini kandil yaptigi,Ahmet dursunu herkes kilosuna göre yesin diye ayar yaptigi,Gökhanin saga sola sms icin bakis attigi,mügenin kendini podyumda sandigi sandigi bir yarista Turabini kazanmasi kadar dogal ne olabilirki

.....Turabi hem bir cok oyunda kazandi hem smslerde,catir catir 1.Oldu helal olsun demekten baska her kötü söz sahibinin sahsiyetini belirler.

- yarislarda korkulan adam oldun. her yarista canla basla mucadele ettin. hatta bazilarini tek basina sirtladin ve kazandin.
- adada kayik, masa, tavla, hersey yaptin. cok caliskan ve yaratici bir adamdin.
- degisik kisiliginle survivor'in stari oldun. sen olmasan o survivor seyredilmezdi.
- ayrica icin disin birdi. bazilari gibi sahte olmadin.

urabi sonuna kadar hak etti aldı ,o adamı biz bütün tepkilere rağmen birinci yaptık neden mi ..

1-Mert adada Turabiye gıkını çıkaramazken smsin başladığı anda ona alttan altan göndermeler tahrik edici sorular sordu.
2-Turaniyi sevmeyenler birleşip resmen kumpas kurdular onu karaladılar.
3-Bu bizi hırslandırdı sağolsunlar.

Turabi tek onlar hepsi Turabiye yüklendi..İsmail Baki sağolsun imalı imalı konular açarak alttan laf sokmaya çalıştı şimdi ne yaptılar çok merak ediyorum :D

Yavuz Seçkin olayı güzelcene özetlemiş ;
https://pbs.twimg.com/media/BqhMXD5CQAECIH5.jpg

Başkada söze gerek yok bu çekememezlikte ne ..Biz herkese her şeye rağmen yılmadık .Destekledik ve kazandı tebrik etmek yerine size yakışan bu mu ..

Ben bir şey demiyorum anasının ak sütü gibi helaldir şampiyon ona .

İstanbulda yağmurla karışık dolu yağarken ona dua ettim ..Allahım bu yağmur gibi ona sms yağdır diye öylede olmuş anlaşılan .Yağmurda dualar kabul olurmuş.Hiçbir adalet yoksa ilahi adalet var buna inancı olmayanın hazımsızlık problemi vardır yapacak bir şey yok hayatta yenilgiyide kabul etmek kazananı tebrik etmek en büyük erdemdir

az önce tekrar yarı finali izledim merve turabiyi 3-2 yenince bir seviniyor ki turabi parmağının acısından kıvranırken kendisi gökiyle ahmetin ortasına oturup turabiye bakarak finaldeyiz diyor zavallım gökhanımda turabiyi işaret edip iyi yarıştı diyor.:DTurabi merveyi tebrik ediyor kızda ne tepki ne alkış hiç bişey yok.Acun finale turabi kaldığını söylediğinde ahmet,göki alkışlıyor.Merve ise saçını başını yoluyor o sırada tamam çok haketmi olabilirsin gökini yanında oturmak isteyebilirsin normal bunlar ancak yinede az da olsa alkışlayabilirdin.Sen kendini daima turabiye rakip gördün.Yiğit elendiğinde de turabi adını duyunca hiç mi ama hiç sevinmedin.Hele finalde elindeki gökhan resmi neydi öyle.Halk işte bu fotolara bakıp ta sms verdi.Yoksa 3 kez üst üste sms 1.olan varmı üstelik en nefret edilen yarışmacıyken haaa cevabınızı biliyoruz Acun yaptı değil mi herşeyi Acun yaptı ... Tebrikler turabi hela olsun sana:D

.....Tek bir hareket bile yetti aslinda ünlülere""Duygu Bal"" ne dedi Turabiden baskasi ile sarilip vedalasmak istemiyorum dedi.Halbuki ünlüler adasinda Tolga ,Serenay ve Merve ile arasi gayet iyiydi ve hani diyorsunuz ya Gökhanda hep efendi idi.Biz seyirci olarak bize gösterilen ile yorumlar yapiyoruz lakin adadaki hayat tüm konusmalar herhalde ekrana gelen bir kac videodan ibaret degildir demi.3-4 ay geceli gündüzlü kimi zaman ayni takimda kimi zaman karsi karsiya kalan orada yasayanlar yapim ve yayinda calisanlardi.

......Diger bir konu Serenay ""Tanidiktan sonra adadaki en delikanli kisi Turabi"" demesi Gökhan ile ilgili böyle bir yorum yapmamasi,adalar birlesmeden Turabiden nefret eden bir kisinin agzindan adalar birlestikten sonra bu kadar degisen bir yorumu Turabi nasil hakketti acaba.Bagzi arkadaslar diyorya Belki Acun tembihlemistir degilmi Duyguyu,Serenayi.Akin kendisi ile ilgili bir yorumunda adada daha cok bozucu oldum birlikteligi saglama yolunda pozitif adimlar atmadim.Daha cok ortami bozan oldum derken.Bunu ilk Turabinin fark edip onu dislamasi daha ileri zamanlarda hakliligi ortaya koymadimi.

@sokak sanati

Milli yarışlara moda programları ile çalışan Merve Aydin'à selam olsun buradan.:kiki:

Bir insandan nefret etmek için tek bir sebebe mi gerek duyuluyor. Adam her iki yönündende nefret ediyor. Kadın hem iki yüzlü hde egoist.:kiki: @china_shangai
Ben asıl şeyi çözemedim. Şimdi Turabi direk dansına dövüş ile mi çalıştı, yoksa dövüşe mi direk dansı ile çalıştı? :):)

Milli yarışlara moda programları ile çalışan Merve Aydin'à selam olsun buradan.:kiki:

Bir insandan nefret etmek için tek bir sebebe mi gerek duyuluyor. Adam her iki yönündende nefret ediyor. Kadın hem iki yüzlü hde egoist.:kiki: @china_shangai
Ben asıl şeyi çözemedim. Şimdi Turabi direk dansına dövüş ile mi çalıştı, yoksa dövüşe mi direk dansı ile çalıştı? :):)

Bu arada aga geçen sene yarı finale baktım Merve Turabiyi yendikten sonra itici itici bağırıyor gidip Gökhangile falan sarılıyor Turabiye nispet yaparak​
Turabi kazanınca itici hareketler yapmıyor ya hiç. Merveye bak sen. Gerçekten çok itici. İnsan kazanınca sevinir mi be? Biraz Turabi gibi alçakgönüllü olur. Sevinci içinde yaşar.

Durumu 2-0'dan 3-2 yapmak çok yorucu iş değil zaten kolay iş. Mesela Kurabiye olsa sevinmezdi hiç. O kadar direkgönüllü birisi. :)

Bu survivor yarismasi kimisinin ününe ün katiyor kimisinide rezil ediyor :) Basta populer olan sonlarda dipe vurabiliyor.
Gecen sene Tolgaya sempati vardi ama sonra kendini bozdu ve kimseyi tutmuyordum gecen sene ama unluler daha agir basiyordu. Bu senede Hakan unlulere gecti diye sevinmistim ama oda cabucak rengini belli etti.
bu sene hem gönullulerde hemde unlulerde begendigim yarismacilar var.
Turabinin dansci kisiliginin dillenmesini dogru bulmuyorum. Yarismadaki performanslari ve yarismada gösterdikleri karakterlere ve kulislere yorum yaparim. Önceki senelerde favorilerim arik favorilerim degil. Ben bu yarismanin basinda bu seneki davranislarina göre degerlendiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,403
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU