Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@takas

şimdi fragmanlardan anladığımız kadarıyla taner efendi;bu aslında bana deil bu üçlüye karşı yapılan bir hareket diyerek bütün grubu hasan'a karşı doldurmaya başlamış bile çakal. ye, iç yat sonra da adın yazılınca şoka gir milleti gazla. turabi de de zerre akıl olsa zaten benim argaadaşımı nasıl yazarsınız mantığıyla hareket etmez:))))), senin arkadaşın kıçını yerden kaldırmıyor, oyunlarda oynadığı yok silik biri:))))) neyse ne demişler körler sağırlar birbirini ağırlar :))) allah mübarek etsin mahşerin 3 atlısını :)))))
camoka hasan onları tek tek yollayacaktır abi başta taner olmak üzere diğerlerine de sıra gelir
ulan madem yarışmaya gelmedin buraya ne işin var acuna söyle anlat durumu adam alakasız yarışmayla takmıyor kurabiyeye yaslamış arkasını bi de gaza getiriyor camokaya karşı :D
bu ara istatistiklere baktım bu haftada camoka hasan lider

taneri hiç oyun oynarken görmedim sanki 1 kez hatırlıyor gibiyim ama net değil o da :D
oha listeye baktım taner yok adam hiç oyun oynamadığı için listeye bile giremiyor elenenler bile var o yok :F

camoka hasan onları tek tek yollayacaktır abi başta taner olmak üzere diğerlerine de sıra gelir
ulan madem yarışmaya gelmedin buraya ne işin var acuna söyle anlat durumu adam alakasız yarışmayla takmıyor kurabiyeye yaslamış arkasını bi de gaza getiriyor camokaya karşı :D
bu ara istatistiklere baktım bu haftada camoka hasan lider

taneri hiç oyun oynarken görmedim sanki 1 kez hatırlıyor gibiyim ama net değil o da :D
oha listeye baktım taner yok adam hiç oyun oynamadığı için listeye bile giremiyor elenenler bile var o yok :F
bu hafta zoraki oynadı :)))) kurabiye kankası yerini ona verdi :)))))

Turabi Merve'den niye nefret ediyor diye sesler yükselmişti onlarada bir güleyim.:F

Turabi ile Sero'nun dostluğu malum zaten. Bir birlerinin karakterlerini çok seven 2 kişi. Sero'ya yanlış yapmış birini Turabi niye sevsin.😉
bir ara turabi merveden neden nefret ettiğini söyledi. herkesi yenerim söylemi ve kendini beğenmiş tavrı var demişti (aynada kendini görüyor sanırım) şimdi halka oynayıp seranaya kazık attı diye çeviriyorum bilemem klasik turabi bir dediğini bir dediği yaptığı tutmuyor işte)))

Son düzenleme:
bir ara turabi meyveden neden nefret ettiğini söyledi herkesi yenerim kendini beğenmiş tavrı var demişti (aynada kendini görüyor sanırım) şimdi halka oynayıp seranaya kazık attı diye çeviriyorum bilemem klasik turabi bir dediğini bir dediği yaptığı tutmuyor işte)))
Aga şuna cevap vermezsem olmaz Merveyi oyunlarda itici tici yaptığı hareketler ve gülme sesleri ile ilgili sevmiyorum diyordu.Serenay olayı olunca da tam nefret etti olay basit :)

taner denen zevat utanmadan hasan'a herhangi bir laf söyleme cüretinde bulunabiliyor.ve hiçbir efor harcamadan varlığını sürdürüyor
turabi hanzosundan korktuklarından kimse adını yazamıyor bari sus takıl köşende.ayrıca acun iki senedir turabi'nin yaptığı her türlü edepsizliğe göz yumuyor.sopayla terbiyesiz hareketler yapsın,konseyde millete yavşak desin, iki kinayeli laf söyleyip kendi gibilerden oy toplayıp krallığını ilan etsin.begüm,sahra ve hasan dışındakiler de ona biat etsin ne güzel iş.hasan adadaki en düzgün ve en başarılı insan olmasına karşın oylamada düşük olduğu için turabi ve saz arkadaşları tarafından elenirse de zerre şaşırmam.:)))))))

bu turabi'nin olayı belli arkadaşlar. adamın iyi kötü kafası çalışıyor. adada önce bir düşman yaratıyor. geçen sene akın bu sene ise hakan. bunların genel özelliği biraz efemine olmaları, kızlarla iyi geçinmeleri. ki bu iki tip birbirine fiziksel olarak bile benziyor. ayrıca bu durum turabinin hırbo yapısıyla da paralel.:))))) yani alt metin şu: "karı gibi iş yapmayacan kardeş. adam olacan" diyor. sonra kafasında şemayı oluşturuyor.:)))))

bu adam adaya gelmeden önce hilmicemle taneri kafalamayı zaten kafaya koymuş. hilmicem uyumlu bir tip, ben baskın karakterimle onu yanıma çekerim diye düşünmüş zaten. taner de sığınacak liman arıyordu, o da turabinin bu düşüncesini gölgeleyecek bir perde. ayrıca taner ilk hafta sms'te de fena çıkmadı. yani adam birinci, oy potansiyeli falan da var. bu yarın birgün giderse sevenleri beni destekler diye taner ile hilmicemi kafaladı, adada imparatorluğunu ilan etti:))))))))
Abi bazıalrınız Hilmiyle Turabininin adada arkadaşlığı başladı diyorsunuz tam tersine daha önceden beri arkadaşlar.Hilmi dedi birlikte dans okulunda karşılaştık onla dans ettik falan.Yani Hilmiyle Turabi önceden beri arkadaşlar

Abi yapma yav ne hakanla akını ikisinin de sinsiliğini Turabi farkedip diğer adaya yolladı iki insanda gittiği adayı karıştırdı kulis yaptı vs vs.

Aynen temennimiz Öyle , şu turabi smste gerilere düşerse yaptığı hatanın farkına varır
Bir turabi birde sahra yi sevmiyorum ama Sahra , turabinin gerçek yüzünü Gören ilk insan :D o yüzden ısındım biraz kıza :)))
Sahramı anladı güldürme harun tam tersine Turabi anladı sahranın gerçek yüzünü nitekim sahra turabiyi yiğite sattı o da gidip ismini yazdı.Hem burda yazmışsın turabiye laf atana kanım ısınıyor.Turabi sana küfür mü etti adama bu kadar kin ve düşmansın :) @takas @china_shangai turabiyi sevmiyorlar ama bu kadar nefret gözüylede bakmıyorlar yok kim laf atarsa onu tutacaz gibisinden :A

benim bildiğim hilmi istanbul da ikamet etmiyor :))) dans okula da istanbul dışında bir yerde :))) hangi ara bir araya gelip te dans etmişler :)))) hırbo şehirlerarası hatta çalışıyor herhalde :))))) @Maskeli Fedai seni ağır kandırmışlar :))))

O değilde bu kızın burada ne işi var.:kiki:

Merve-Ayd%C4%B1n-Bana-Her%C5%9Fey-Yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1r.jpg
Turabinin direklerde ne işi varsa, Mervenin de Bana Herşey Yakışırda o işi var. :):)

Hayaller Bana Herşey Yakışır, Hayatlar Direk. :F

turabi-camkiran-striptiz-sov-izle.jpg

benim bildiğim hilmi istanbul da ikamet etmiyor :))) dans okula da istanbul dışında bir yerde :))) hangi ara bir araya gelip te dans etmişler :)))) hırbo şehirlerarası hatta çalışıyor herhalde :))))) @Maskeli Fedai seni ağır kandırmışlar :))))
Abi 5.48 den itibaren izle Hilmi kendisi diyor :A

Aga şuna cevap vermezsem olmaz Merveyi oyunlarda itici tici yaptığı hareketler ve gülme sesleri ile ilgili sevmiyorum diyordu.Serenay olayı olunca da tam nefret etti olay basit :)

Abi bazıalrınız Hilmiyle Turabininin adada arkadaşlığı başladı diyorsunuz tam tersine daha önceden beri arkadaşlar.Hilmi dedi birlikte dans okulunda karşılaştık onla dans ettik falan.Yani Hilmiyle Turabi önceden beri arkadaşlar

Abi yapma yav ne hakanla akını ikisinin de sinsiliğini Turabi farkedip diğer adaya yolladı iki insanda gittiği adayı karıştırdı kulis yaptı vs vs.

Sahramı anladı güldürme harun tam tersine Turabi anladı sahranın gerçek yüzünü nitekim sahra turabiyi yiğite sattı o da gidip ismini yazdı.Hem burda yazmışsın turabiye laf atana kanım ısınıyor.Turabi sana küfür mü etti adama bu kadar kin ve düşmansın :) @takas @china_shangai turabiyi sevmiyorlar ama bu kadar nefret gözüylede bakmıyorlar yok kim laf atarsa onu tutacaz gibisinden :A
seranaya olayı geçen sene oldu yahuu şimdi aklına geldi))) yarışmalarda herkesi yenerim demesine bozulduğunu herkesin ortasında iki hafta önce söyledi. o zaman merveden nefret etme sebebinin arkadaşını satması diyebilirdi ama sonra çaktı mevzuyu nerden yürüsem bana puan gelir arkadaşlık mevzu (Anadolu çocuğu imajını kuvvetlendirir) şimdi ordan yürüyor.

merveden ne için nefret ediyorsa kendisi dağa fazlasını yapıyor. dünde begume giydirme sebebi aynı büyük konuşmuş kız))) kısacası turabi kim başını çıkarır ego gösterisi ona sarıyor çünkü kendinin egosu aşırı şişkin kimsenin üzerine çıkmasına izin vermiyor işte. hakan da biraz egosal bir şey yaptı ona sardı sürekli gomecem dedi çünkü hakan turabi hemen üzerine atladı)))..

Milli yarışlara moda programları ile çalışan Merve Aydin'à selam olsun buradan.:kiki:

Bir insandan nefret etmek için tek bir sebebe mi gerek duyuluyor. Adam her iki yönündende nefret ediyor. Kadın hem iki yüzlü hde egoist.:kiki: @china_shangai

seranaya olayı geçen sene oldu yahuu şimdi aklına geldi))) yarışmalarda herkesi yenerim demesine bozulduğunu herkesin ortasında iki hafta önce söyledi. o zaman merveden nefret etme sebebinin arkadaşını satması diyebilirdi ama sonra çaktı mevzuyu nerden yürüsem bana puan gelir arkadaşlık mevzu (Anadolu çocuğu imajını kuvvetlendirir) şimdi ordan yürüyor.

merveden ne için nefret ediyorsa kendisi dağa fazlasını yapıyor. dünde begume giydirme sebebi aynı büyük konuşmuş kız))) kısacası turabi kim başını çıkarır ego gösterisi ona sarıyor çünkü kendinin egosu aşırı şişkin kimsenin üzerine çıkmasına izin vermiyor işte. hakan da biraz egosal bir şey yaptı ona sardı sürekli gomecem dedi çünkü hakan turabi hemen üzerine atladı)))..
Ne alakası var bende dahil herkes hala o serenay olayını unutmuş değiliz :) hem Turabi ben anadolu çocuğuyum falan demedi fanlar öyle kalıplar yazdı aga

Türkiye şartlarında hiç bir erkek striptiz yapmaz. Ama yurt dışında bu çok normalde bir şey. Adamın vücudu da iyi kullanmak istemiş. Ayrıca sevgilisi içinde yapmış. Aşkta her şey mubah. @ABAY_06

Hayatının çoğunda dans etmiş Turabi. Sadece siz striptiz yaptığıni düşünüyorsunuz ama o 5 yılın 10 dakikasında yaptı bu olayı. Eger dans ediyorsan Striptiz insana normal gelir. @beyazsoy yani özel bir şey yok ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU