Aynen aga bencede ayşegülün rolü akife bağlı olarak artacak. Akif konusuda çok uzadı umarım yeni akif diziye en kısa zamanda girer.İnşallah öyle olur ayşegül akif yokya ondan ön planda yok.
Aynen aga bencede ayşegülün rolü akife bağlı olarak artacak. Akif konusuda çok uzadı umarım yeni akif diziye en kısa zamanda girer.İnşallah öyle olur ayşegül akif yokya ondan ön planda yok.
Evet akif yakında ortaya çıkıyor.Aynen aga bencede ayşegülün rolü akife bağlı olarak artacak. Akif konusuda çok uzadı umarım yeni akif diziye en kısa zamanda girer.
Aga kendi görüşün mü ya da duyum mu aldın?Evet akif yakında ortaya çıkıyor.
tahmin yaptımAga kendi görüşün mü ya da duyum mu aldın?
Kim girerse girsin lakin öyle sıradan birini seçmesinler sonradan.alışmak zor oluyor.
evet izledim bölümü aksiyon dolu muhteşemdi orhan bıyıklı dönüyor galiba@Samanyolu24 aga izliyor musun bölümü? Ben geç kaldım sandım ama bölüm yeni başladı![]()
Ben reklamdan sonrasını izleyemedimevet izledim bölümü aksiyon dolu muhteşemdi orhan bıyıklı dönüyor galiba
yok artık çok sevinmiştim niye o zaman resmini gösterdiler ki@Samanyolu24 aga Orhan Bıyıklı twiterden diziye girmeyecegini belirtmişinşallah ikna ederler.
Bende dün girecek mi diye netten araştırdım twiterde senin sorunuda sormuşlar o da hayır girmeyeceğim demiş onun hesabı mı bilmiyorum ama diziyi de izleye izletelim demiş belki de girer ama benim kafa çok karıştıyok artık çok sevinmiştim niye o zaman resmini gösterdiler ki
niye resmini gösterdiler o zaman yahu var bu işin içinde bir şey gelmeyeceğim diyor ama izleyelim izletelim demiş bence yeni sezonda tekrardan girecek diziyeBende dün girecek mi diye netten araştırdım twiterde senin sorunuda sormuşlar o da hayır girmeyeceğim demiş onun hesabı mı bilmiyorum ama diziyi de izleye izletelim demiş belki de girer ama benim kafa çok karıştıhalbuki çok sevinmiştim
![]()
Bende onu anlamadım. Yeni sezon olacak mı sence?niye resmini gösterdiler o zaman yahu var bu işin içinde bir şey gelmeyeceğim diyor ama izleyelim izletelim demiş bence yeni sezonda tekrardan girecek diziye
bence olacak senaryo gidişatı onu gösteriyorBende onu anlamadım. Yeni sezon olacak mı sence?
Umarım öyle olur zaten piyasada öyle sağlam dizi yok.bence olacak senaryo gidişatı onu gösteriyor
evet şu an izlediğim 3 dizi var benim sungurlar ekip 1 milat diğerleri boşUmarım öyle olur zaten piyasada öyle sağlam dizi yok.
Milat dizisini millet çok övüyor ama daha izleyemedim.evet şu an izlediğim 3 dizi var benim sungurlar ekip 1 milat diğerleri boş