Aslan'ın Dönüşü: 2-3

Gol Tunay Torun ilk yarı 2-0 Kasımpaşa

Aga @sürgünüm Galatasaray farka boğar diyordun.:D
Senin yorumuna göre söyledim. Başka takımın hesabını yapmıyorum. Burda Galatasaray puan kaybetsin diye dua edemem. Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemesin. Zaten onları yenerse şampiyon. Ama yok kaybedeceğimizi bildiğimiz için Galatasaray yenilsin ki biz liderliği kaybetmeyelim diye düşünüyorsunuz. Aslında sende benimle aynı görüştesin Beşiktaş'ın deplasman da Fener ve Galatasaray'ı yeneceğine inanmıyorsun. :)

Senin yorumuna göre söyledim. Başka takımın hesabını yapmıyorum. Burda Galatasaray puan kaybetsin diye dua edemem. Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemesin. Zaten onları yenerse şampiyon. Ama yok kaybedeceğimizi bildiğimiz için Galatasaray yenilsin ki biz liderliği kaybetmeyelim diye düşünüyorsunuz. Aslında sende benimle aynı görüştesin Beşiktaş'ın deplasman da Fener ve Galatasaray'ı yeneceğine inanmıyorsun. :)
Aynen aga kazanmak istiyorsak çok iyi oynamamız lazım.:)

Aynen aga kazanmak istiyorsak çok iyi oynamamız lazım.:)
Ruh olacak futbolcularda en son galip geldiğimiz Pancu'nun kaleye geçtiği maçı dün gibi hatırlıyorum. Öyle hırslı futbolcular yok bizde. Ayrıca bizde saha içi lider bir futbolcu yok eskiden Şifo Mehmet ve Sergen gibi adamlar vardı. Bişey söyleyince diğer futbolcular dinlerdi.

Biz bitti demeden kimse sevinemez maçı izlemeye gitseydim keşke :D

@Maskeli Fedai aga elmanderle necati den örnek vererek beni ağlatacaksin yapma onların bu kalaslardan farkı yok bize ayaklarına hakim bi yabancı forvet şart
Yasin i çok beğeniyorum müthiş adam çalım atan adamlara hastayım

Skora göre yorum yapıyorsun, paylaşmaya devam etsene maç kaç kaç. @EFE UYSAL

Brugge maçında ders almadın ama öğrenirsin 'ders almanın yaşı yok'

Şu kazmaya kral demeyin ya fb maçında maç almadıkca futbolcu saymıyorum kalas burak ı

Skora göre yorum yapıyorsun, paylaşmaya devam etsene maç kaç kaç. @EFE UYSAL

Brugge maçında ders almadın ama öğrenirsin 'ders almanın yaşı yok'​
Aga bir daha yapmam böyle,paylaştım 3-2 diye.:(

Galatasaray sonuna kadar hak etti bu skoru :) çok iyi oyun ile hakettiğimiz üç puanı aldık.