'Racon: Ailem İçin' Dizisinden Erken Final!

Kerem Deren diziyi yazmaktan vazgeçince benim için bitmişti zaten. Aşk Yeniden dizisinin karşısına koymakta hataydı.

Çok iyi bir kadrosu vardı, yazık oldu cidden. Geçmiş olsun. :(

ATV Salı günleri dikiş tutturamıyor, daha fazla zorlamamak gerek artık. İki iddialı proje, bu günde heba oldu. Neyse, umarım Mutlu Ol Yeter de Salı'ya konulmaz.

Vallaha bak dedim simdi bizim surgunum der diye 1 dk sonra baktım alintilamisin dedim aha dediğim çıktı :D Biliyorum aga foruma ilk ben yazmıştım ama ikna ederlerdi bir şekilde :D

-Tapatalk-
Senin yazdığını görmedim. Beyaz Futbol'u baştan sona kadar bende izliyorum, duymuştum yani. :)

Aşk Yeniden'i izliyorum. Son bir iki haftadarı Survivor'a bakmaya başladım. :)

Konu dışına çıkmadan Nur Fettahoğlu daha dün açıkladı Flinta'ya gireceğini. xemrexxx nerden bulmuş konuyu. 😱
Aşk Yeniden'i malesef Survivor sebebiyle bıraktım, Racon'u da internetten izliyordum. :)

Çok uzun süre önce TRT1 kendi sitesinde yazmıştı zaten. :D Baya olduydu o haber çıkalı.

Aşk Yeniden'i malesef Survivor sebebiyle bıraktım, Racon'u da internetten izliyordum. :)

Çok uzun süre önce TRT1 kendi sitesinde yazmıştı zaten. :D Baya olduydu o haber çıkalı.
İnternetden yerli dizi izlenmez ya. O süreye 3 bölüm yabancı dizi bitiriyorsun. :)

Konulara etiket yazmıyorlar, başlığı herkes kafasına göre atıyor. Yoksa arama yapıyoruz. Bu hafta 2 konu sildirmiştim zaten. Birde foruma 1 aya yakın ara verdiğimden konu takibinde gerideyim.

Kerem Deren diziyi yazmaktan vazgeçince benim için bitmişti zaten. Aşk Yeniden dizisinin karşısına koymakta hataydı.
ilk bölümü ve hikayeyi krem deren kurdu bari ilk bölüme bakaydin))).

neyse kerem derece hikaye kurduran akıl baştan bitmişti zaten. hikaye kurma konusunda ciddi tartıştık. ezberlemiş bir Amerikan formatı her hikayeyi buna uyduruyor dedim tamam amerikan formatı kötü değil ama her hikaye buna uymuyor. her hikayeyi amerikan formatına uydurunca 3 sınıf amerikan filmlerinden öteye gidilmiyor. bunlari ona yazınca da hakaret ediyor. ne diyelim artık geçmiş olsun

Asıl olan sadece yağmur karakterinin yazılmasını bekleyen hande demirdograyana oldu))) kız bu sene resmen sapa oturdu. geçen sene aynı durum tuba büyüksünüz başına gelmişti ders almazsan sonra uuzlmeyeceksin hande)) (

neyse kerem derece hikaye kurduran akıl baştan bitmişti zaten. hikaye kurma konusunda ciddi tartıştık. ezberlemiş bir Amerikan formatı her hikayeyi buna uyduruyor dedim tamam amerikan formatı kötü değil ama her hikaye buna uymuyor. her hikayeyi amerikan formatına uydurunca 3 sınıf amerikan filmlerinden öteye gidilmiyor. bunlari ona yazınca da hakaret ediyor. ne diyelim artık geçmiş olsun

Asıl olan sadece yağmur karakterinin yazılmasını bekleyen hande demirdograyana oldu))) kız bu sene resmen sapa oturdu. geçen sene aynı durum tuba büyüksünüz başına gelmişti ders almazsan sonra uuzlmeyeceksin hande)) (
Bakacaktım ama o aralar çok hastaydım söylemiştim ya sana. İkinci bölümde 5 dakika kadar baktım izleyemedim çok kötüydü.

Vay be dizi ne ümitlerle başlamıştı daha ilk bölümden belliydi erken biteceği çok kötü başlamıştı.

Diziyi hiç izlemediğim için senaryo hakkında konuşmam yanlış olur ama oyuncu kadrosu gerçekten çok iyiydi. Kadro için üzüldüm.

Düşünememeye başlamış :F
d836e34bf126029678335b690a374492.jpg

@beyazsoy @sürgünüm @sokak sanati