İşte Benim Stilim Eleme Gecesinde Elenen İsim Kim Oldu?

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Tv 8 ekranlarında Öykü Serter'in sunuculuğunda ekrana gelen fenomen yarışma programının bu gece yayınlanan eleme gecesinin elenen ismi Özden Cerrahoğlu oldu!
İşte Benim Stilim hafta içi her gün yeni bölümleriyle 15.30'da Eleme heyecanı Cuma akşamları 21.30'da Tv 8'de!
bgEvQm.jpg

Forumda 2. sezonunda programı takip eden sadece birkaç kişiyiz diye hiç böyle elenen ile ilgili konu açılmamışdı. :D
Özden tarzı ve çok güzel fiziği olan birisi idi ama haraketlerini falan hiç beğenmiyordum. Elenmesine sevindim.

Forumda 2. sezonunda programı takip eden sadece birkaç kişiyiz diye hiç böyle elenen ile ilgili konu açılmamışdı. :D
Özden tarzı ve çok güzel fiziği olan birisi idi ama haraketlerini falan hiç beğenmiyordum. Elenmesine sevindim.
Annem saolsun o izliyor benim de kucağımda laptop bazen gözüm kayıyor :D

Samimi, duygusal ve eğlenceli birisi ama bazen fazla abartıyor. :D
İlbige'yi nasıl buluyorsun, kısa sarı saçlı olan? :D
Valla ben böyle extra karakterleri seviyom geçen sezonda Özlem favorimdi mesela :D
İlbilgeyi hatırlamadım googleden baktımda nötrüm yani pek hatırlayamadımda doğrusu diyorum ya göz ucuyla bakıyorum asma çok polemiğe girse kafamda kalırdı :D

Üzüldüm ya. :(
Özden'i severdim, kalmasını isterdim açıkçası.
Ama Çiğdem'de iyiydi.

Valla ben böyle extra karakterleri seviyom geçen sezonda Özlem favorimdi mesela :D
İlbilgeyi hatırlamadım googleden baktımda nötrüm yani pek hatırlayamadımda doğrusu diyorum ya göz ucuyla bakıyorum asma çok polemiğe girse kafamda kalırdı :D
Hmm ilginçmiş. Özlem Özden iyiydi, haraketleriyle ve konuşmalarıyla falan fenomen oldu zaten. :D

He İlbige avrupai ve cool birisi. Öyle tartışmalara falan girmiyor, herkesle ilişkisi çok iyi. :D

Programı bende takip ediyorum @Ahmad yani arada sirada :)
@Çiğdem- ikizi bu programdada ortalığı karıştırıyor mesela :)

Ayol zaten faceye düşüyor kimin elendigi yani galayi izlemeye gerek yok :)

Programı bende takip ediyorum @Ahmad yani arada sirada :)
@Çiğdem- ikizi bu programdada ortalığı karıştırıyor mesela :)

Ayol zaten faceye düşüyor kimin elendigi yani galayi izlemeye gerek yok :)
Aynen programdaki Çiğdem geldiği günden tartışmalar bitmek bilmedi. :D

Ben de önceden kimin gideceğini biliyorum ama yine de izlemek keyifli oluyor. :D

Özden elenmeden önce haberi çıkmıştı şu şu hafta şu kişiler gidiyor diye. Yani eleneceğini bildiğimden şaşırtıcı olmadı.

nasıl elediler bu kızı şaşırdım hepsi çok seviyordu ben pek sevmezdim ama tarzı iyiydi :D