Mahir, Mehmet Saim Bey'i öğrenmiş artık istediğimiz bölümler geliyor.
Sanirim ögrenmis ve cok fena sinir olmus gibi duruyor sonda.Mahir, Mehmet Saim Bey'i öğrenmiş artık istediğimiz bölümler geliyor.
Feride umarım hamiledir yoksa Mahir ile yolları tamamen ayrılacak. Ben şahsen başkasıyla evlenmek zorunda kalacağını düşünüyorum. Hatta Mahir onun haberini bile almış olabilir.Karadayi fena yakacak ortaligi.
Sanirim ögrenmis ve cok fena sinir olmus gibi duruyor sonda.
Emniyet müdürü ile evlenmek zorunda kalacak gibi.Mahir saçları kesip tamamen görüntüsünü de değiştirsin artık.
Feride umarım hamiledir yoksa Mahir ile yolları tamamen ayrılacak. Ben şahsen başkasıyla evlenmek zorunda kalacağını düşünüyorum. Hatta Mahir onun haberini bile almış olabilir.
Yunan arkadaşın İngilizce'mi konuşuyor yoksa sen Yunanca mı konuşuyorsun?Diziyi izlemiyorum ama daha yeni bu fragmanı izleyip Yunan arkadaşıma çeviri yapmıştım saniye saniyesine. hastası dizinin.
Yanakları pembe pembe hamile olabilir.fragmanlar güzel beğendim feridenin hastalıpğı ne olaki ya
O İngilizce biliyor. Ortak dilimiz İngilizce.Yunan arkadaşın İngilizce'mi konuşuyor yoksa sen Yunanca mı konuşuyorsun?
hamile olamaz bebeği yeni kaybetti feride büyük ihitmal hastalığıYanakları pembe pembe hamile olabilir.
Yanaklarının pembe olduğunu ben uydurdum ama gerçekten hamile olabilir.
@Çiğdem- Hastane de hemşireme sormuştum yanaklarınız pembe pembe bişeyiniz yok ya demiştim. Hamileyim demişti. Ordan aklımda kaldıysa.
Sen Karadayı'nın Yunan çeviriciliğini üstlen hayrına sevabına.O İngilizce biliyor. Ortak dilimiz İngilizce.
Bebekler ikizdir biri düşsede diğerini içerde unutmuş olabilirler. )hamile olamaz bebeği yeni kaybetti feride büyük ihitmal hastalığı
çıkacak yoksa hamile olması imkansız yeni kaybetti bebeği
Olur seve seve.Sen Karadayı'nın Yunan çeviriciliğini üstlen hayrına sevabına.
sanmıyorum bu imkansız birşey kesin feridenin kötü birSen Karadayı'nın Yunan çeviriciliğini üstlen hayrına sevabına.
Bebekler ikizdir biri düşsede diğerini içerde unutmuş olabilirler. )
1970'lerde ultrason var mıydı. Olur olur valla.sanmıyorum bu imkansız birşey kesin feridenin kötü bir
hastalığı var