Kara Para Aşk'ta Ayrılık!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,907
Puanı
1,061
B-I9bpFCIAA1Gpo.jpg

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı Kara Para Aşk'ın 38.bölümünde bir ayrılık yaşandı!

Dizinin kadrosuna 35.bölümünde konuk oyuncu olarak dahil olan Nihat Altınkaya'nın canlandırdığı Serhat karakteri dizinin bu haftaki bölümünde vurularak öldürüldü. Altınkaya dizide Öykü Karayel'in canlandırdığı İpek karakterinin belalı eşini canlandırıyordu.

Kara Para Aşk, her Çarşamba atv'de!​

Olmasada olurdi dizide zaten :)
Kpaya etki etmez zaten daha ne kadat düşecek benim dizim :love1:

Dizi olumlu etki görür. :)))

@Bully ünlülerden adam akıllı erkek yarışmacı olmadığında için Nihat à bel bağlamaya güldüm. :F Bu saatten sonra birde. Hiç ümit yok galiba.:F

Dizi olumlu etki görür. :)))

@Bully ünlülerden adam akıllı erkek yarışmacı olmadığında için Nihat à bel bağlamaya güldüm. :F Bu saatten sonra birde. Hiç ümit yok galiba.:F
:)

Bence Nihat Altınkaya en baştan olmalıydı kadroda, adam şampiyon sonuçta ama Acun ikna edemedi demek ki.

Bizim erkekler iyiler ya sadece motivasyon eksiklikleri ve şanssızlıkları var. Ahmet gittiği için takım toparlayacaktır her anlamda. :A

Sağlık olsun de geç bence yıl.:A Bi Anıl iyi gibiydi oda öldü.:F Ahmet gitti Berna başladı bence.:A Sizde sular durulmaz.:Z @Bully

Sağlık olsun de geç bence yıl.:A Bi Anıl iyi gibiydi oda öldü.:F Ahmet gitti Berna başladı bence.:A Sizde sular durulmaz.:Z @Bully
Neyse burayı da Survivor genel sohbet konusuna çevirmeyelim. :F

Berna iyi yarışıp puan getirmeye devam etsin de karakteri pek önemli değil. :D

Gönüllüler bu hafta dokunulmazlığı kaybetsinler görecem ben onları onlarda durumlar daha kötü. :A

Mesajıma cevap verme sakın. Vereceksen genel sohbet konusundan ver. :F

Zaten konuk oyuncu olarak dahil olmuştu :)
Ali Amir'i canlandıran Alper Türedi'de diziden ayrılmış

aksiyon tutkunu olan birisi olarak hayatımda bukadar saçma bir vurulma sahnesi görmedim :F:F:F
en amatör sahnelerde bile daha iyi bir iş çıkartırlar gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadım amatörler bile o sahneyi çekmez😵😵😵
Ne bekliyordun ki sanki game of thrones bekliyor diziden :F

Zaten kalıcı olmayacağı belliydi. Diziye pek etki etmeyecektir.