Kaçak Gelinler Geri Dönüyor!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061
kacak-gelinler-full-indir.jpg

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip Kaçak Gelinler'den haber var!

NTC Medya'nın yapımcılığını yaptığı, başrollerini Selin Şekerci, Açelya Topaloğlu, Deniz Baysal, Fırat Albayram, Furkan Andıç ve Fırat Altunmeşe'nin paylaştığı dizinin takipçileri uzun zamandır Kaçak Gelinler'in devam edip etmeyeceği ile ilgili bir haber bekliyordu. Dün dizinin oyuncuları, Youtube kanalından kısa bir video hazırlayarak bekleyişe son verdi. Dizinin şuanda hangi kanalda yayınlanacağı belli değil.

Kaçak Gelinler, yeni bölümleriyle "çok çok yakında" ekranlara geri dönüyor!

Kanalı Show olarak belirlenmişti diye forumda konu vardı, şimdi ise kanalı belirsiz diyor?
Ayrıca Deniz Baysal zaten yeni dizi ile dönüyor, nasıl 2 dizide çekilecek ki.

Ben sinema filminin çekileceğini duymuştum. Bence de öylesi daha mantıklı olur. Diğer türlü olursa eski ilgiyi göremez bence. Hem bazı oyuncular çoktan kendilerine yeni diziler buldu bile. Neyse, hayırlısı bakalım.

Kanalı Show olarak belirlenmişti diye forumda konu vardı, şimdi ise kanalı belirsiz diyor?
Ayrıca Deniz Baysal zaten yeni dizi ile dönüyor, nasıl 2 dizide çekilecek ki.
Ayrica deniz baysal ntcnin netten yayinlanan bi dizisinde daha oynuyor ismini tam hatırlamıyorum ama her bölümü 5 dk adi can çıkmayinca idi galiba :)

Başlasa iyi olur ama yine Star veya Fox da olmasını tercih ederdim ))) Güzel bir projeydi, oyuncular çift dizilerde oynayacaklar sanırım ayarlarlar zor değil ilk defa 2 projede yer alacak oyuncuda değiller )) daha önce benzerlerini çok gördük

'En çok yakında, hemen yakında' demişler daha durun daha kanalınız belli değilmiş nasıl hemen yakında oluyor.Ortada kalırsananız o zaman görürsünüz hemen yakındayı :A

'En çok yakında, hemen yakında' demişler daha durun daha kanalınız belli değilmiş nasıl hemen yakında oluyor.Ortada kalırsananız o zaman görürsünüz hemen yakındayı :A
Bence o çook yakın zaman dilimi yazın oluyor ))) yazın oyuncuların projeleri kalmayacak anlaşılan tatilden feragat edip diziye başlıyacaklar )))

Bence o çook yakın zaman dilimi yazın oluyor ))) yazın oyuncuların projeleri kalmayacak anlaşılan tatilden feragat edip diziye başlıyacaklar )))
Anca yazın izlenir zaten..
Dizide anca çocukları etkiler,kanlarına girer.
Sonra çocuklar niye bizim hayatımız böyle tozpembe değil ..

Anca yazın izlenir zaten..
Dizide anca çocukları etkiler,kanlarına girer.
Sonra çocuklar niye bizim hayatımız böyle tozpembe değil ..
Alemsin ))) Dizilerin hepsi toz pembe yalan hangisi gerçek ki belki kocamın Ailesi vs ))) hepsi yalan dolan nerde görülmüş öyle dizideki gibi haller .

sosyal medya da seveni coksa netten yayinlansinda görelim gercekten cok seviliyormuymus