Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@china_shangai abi yorumlarının hepsine imzamı atarım. Hilmi ve Bozok konusunda haklısın onlar tam Turabi yalakası yani ikisinden de bir cacık olmaz. Ama Hasan'dan umutluyum. Turabi'ye karşı çıkabiliyor nadiren de olsa. :)))) Bu da bir şeydir napalım. :)))

@Harunnn60 analizin çok iyi olmuş bence genel olarak katılıyorum. Hakan'a bi laf çarpmışsın ama olur o kadar. :A

@ABAY_06 @sürgünüm agalar dün akşam siz Karadayı izlediğiniz için görmediniz Hakan 2 puan kazandırdı takımına. :A Kendine gelecek yavaş yavaş dediğim gibi.
Hilmi ve Bozok konusuna bende katılıyorum. İnşallah Hakan toparlar ne de olsa Ünlüler takımında. :)

Hakan'a kızgınlığım aslında Turabi'ye yenildiği için. Belkide haksızlık yapıyor olabilirim bir başkasıda olsa yenilecek Hakan'ın ne suçu var. Yoksa kişisel değil benimkisi. :)

Anlayacağın Turabi'yi öyle sevindirtmesine kızıyorum. :)

Survivorun en heyecanlı en şaşkınlık geçireceğiniz muhteşem bir bölüm sizleri bekliyor hazır olun bu kadar söylüyorum size :D

Hilmi ve Bozok konusuna bende katılıyorum. İnşallah Hakan toparlar ne de olsa Ünlüler takımında. :)

Hakan'a kızgınlığım aslında Turabi'ye yenildiği için. Belkide haksızlık yapıyor olabilirim bir başkasıda olsa yenilecek Hakan'ın ne suçu var. Yoksa kişisel değil benimkisi. :)

Anlayacağın Turabi'yi öyle sevindirtmesine kızıyorum. :)
Hakan hızlı yarışmacı abi. Doğukan'la birlikte takımın en hızlısı. Anıl iyi başladı ama havası çabuk söndü. Parkurlarda Turabi ve Hilmicem'e yetişemiyor. Ama formda ve şanslı Hakan ve Doğu ikisiyle baş edebilir.

Sorma abi [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] yi yenemedi diye ben de üzülüyorum. Ama onun da sırası gelecektir. O gıcık sevinç gösterilerine benim de hiç tahammülüm yok.

-KADİR- aga izleyip görelim bence :D @Harunnn60 aynen o bölümde heyecandan ölecektim bakalım bu bölüm nasıl olacak :D

@Billy Kane sadece bunu duydum işte şaşırtıcı bir bölüm olacakmış ama ayrıntılarını bilmiyorum her kafadan farklı bir ses çıkıyor :F

Kızlar hakkında atıp tutmuyor. Kadın çenesi diye bir şey var. Eğer onlarla konuşunca tahrik olacak ve olay fazla uzayacak. Kadınlarla muhttab olmuyor o nedenle. Arkadan atıp tuttuğu dediklerine katılmıyor. O kimsenin olmadığı konuşmalarda konuşuyorsa ona olan tavrını belli ettikten sonra konuşuyordur.

Ben şahsen o yaptığı hareketleri doğal buluyorum. İki rakibsin sonuçta ve sen aç kaldığında onlar seni teselli etmeyecek. En iyisi kazandığında içinde tutmamak.
Seviniyorsa ne var yani. neye ters bu. Anadolu çocuğu olayı zaten senin uydurduğun bir olay. O kalıba sokmak istiyorsun ama Turabi o kalıpta değil.
duyguya sahraya sonra begüm sardı. bunları kızdan saymiyorsan bilemeyeceğim))) sevinmesi çok saygısızca geçen sene apış arası faciası vardı. busene hakan baş kesme hareketi. bunun daha masumun emre fener maçında yaptı 2 maç ceza aldı. acun sağolsun uzaktan sevinme cezası verdi)))

Bunlara tek tek cevap vereceğim

Kızlar hakkında ne atıp tutması var arkadaş.Kızlar hakkında Begüme dedi yalandan özür onun dışında Duyguyu yazarken kendini belli etti yazdığının

Hakana saygısızlık mı yapma Allah aşkına patates çuvalı diyen insan delikanlı olmuyor mu.Bu sözler Turabiye alışkanlık olmuş.Doğal yani :)

Kim üzülürken dalga geçmiş göster de bilelim.Hem sen Turabiyi bol bol gülüyor diye düşünüyon ama geçen yıl Ahmet dursun sakatlandığında hemen yanına gitti ona yardımcı oldu falan.
bu yarışmada önce duyguya ve sahraya sardı duyguyu yolladı şimdi begüm sardı erkek adam kızlardaki arkasından konuşmaz. hakana yaptığı isid hareketi aşırı saygısızlık ve ukalaca emre çok uzaktan o hareketin benzerini yaptı bayağı ceza aldı. (ikiside Anadolu çocuğum diyor bide) saymakla bitmez yaptıkları. bi öyle bir böyle turabi))

@beyazsoy Sence bu akşam ne olacak konseyde? Oflaz neden bu kadar şaşırıyor, Aydın neden ağlıyor..?
oflaz evleneceğini düşünüyor. ama eklenmiyor büyük ihtimal seranay birinci oldu Ahmeti veya pascali yazdı. oflaz ahrette öndeydi oylamada ama bu kadar ağladığında göre Pascal da gitmiş olabilir

@sokak sanati ben eleştirmiyorum zaten turabici oldum sayılır ama bırak herkesin bir fikri var ve değişmiyor bırak aynı şeyleri söyleyip durma yeter be :F @Harunnn60 rica ederim :D

Tamam senle artık Turabiyi tartışmayalım o zaman.:X

yahu ben turabinin her yaptigi harekete hak vermiyorum arada yanlislari var ve beyazsoyun o mesajinda katildigim noktalar var 10 uzerinden 10 demem yanlis oldu belki ama cogu kismina hak veriyorum. o mesajda yanlislarinin hic birini savunmadim begum olayinda hakliydi.

Beyazsoy'a çok haklı demeseydin o zaman.:A

duyguya sahraya sonra begüm sardı. bunları kızdan saymiyorsan bilemeyeceğim))) sevinmesi çok saygısızca geçen sene apış arası faciası vardı. busene hakan baş kesme hareketi. bunun daha masumun emre fener maçında yaptı 2 maç ceza aldı. acun sağolsun uzaktan sevinme cezası verdi)))

Duygu'ya sadece çok konuşuyor her şeye burnunu sokuyor diye laf söylemişti o kadar. Bunu sen bile söylemişsindir. Sahra ile olan olayda sonuna kadar haklı zaten. Yiğit'e satmıştı Turabi'yi. Begüm olayında haklılığı sonuna kadar ispatlı.

Sevinç olayları göreceli. Orada kişisel bakış açısı geriyor. Bana göre gayet normal.:X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...