FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harcanıyorum burda kimsenin haberi yok :) kendime pay çıkarmam lazım benim kötü benzerlerim bile şöhreti yakalamış orjinal ben ise hakettiğim değeri görememişim gelde çatlama dünya adaletsiz :))

@cevaa haberin olsun , alexandra dadario bu diziye katılıyormuş ondan sonra sen şenliği gör :))
Resmini koyduğun kadınsa oyşşş :D

1x4

Mükemmel bir bölümdü ya keşke bu kadar kısa sürmese. :)

Phill'in sakalsız halide çok iyiydi, cidden Tarantino'ya benzemiyor değil. :)

Carol güzel değil ama kalbi temiz, yine de Phill'in yerinde olsam Carol felan dinlemem atlarım Melissa'ya. :)

Phill'in spora başladığı, kızla saçma sapan muhabbetler kurduğu ve sakarlıkları öne çıkan sahnelerdi. :)
9/10

1x5

Yine tadı damağımda kalan bir bölümdü. Zaten 20 dk kısa bir de bu diziyle daha bir hızlı geçiyor gibi :D
Phill'in suya düştüğü her seferde güldüm :F Gereksiz romantiklikler yüzüne kendi kaybetti biraz daha hızlı olsaydı keşke :A
Yeni gelen adamın yüzünü falan göstermediler insan karizmatik bir şey bekliyordu gelen adam tam bir hayal kırıklığı hele muhtemelen o adamın Melissa'yla seks yapacağı gerçeği daha acı :D
8/10

1x5

İyiydi hoştu ama önceki bölümün birazcık altındaydı. :):)

6 da çıkmış bu arada bu hafta. :)

Phil'in popülasyon kozunu oynaması kaçınılmazdı, toplarla konuşması falan komikti. :D

Phil için üzüldüm ama kendi etti kendi buldu. :D

Yeni adamın en azından karizmatik olmaması iyi oldu. Aslında Carol ile o adam uyumlu olurlar az çok. :D

8+ /10

Son düzenleme:
1x5

İyiydi hoştu ama önceki bölümün altındaydı. :D

6 da çıkmış bu arada bu hafta. :D

Phil'in popülasyon kozunu oynaması kaçınılmazdı, toplarla konuşması falan komikti. :D

Phil için üzüldüm ama kendi etti kendi buldu. :D

Yeni adamın en azından karizmatik olmaması iyi oldu. Aslında Carol ile o adam uyumlu olurlar az çok. :D

8+ /10
6.bölüm çıkmış mı ? :D Süper ya :D

1x5

Çok iyi bir bölümdü bence.

Lan Phil eline fırsat geçmiş işte ne uğraşıyon yok özel olsun yok romantik olsun diye işe başlasana hemen :D

Yeni gelen adamı bölüm sonuna kadar karizma hayal ettim reyiz bile olabilir dedim ama tam tersi çıktı :D

Ayrıca Phil'in ağlayarak Melissa ile seks yapmak zorunda olduğu sahne sesli güldürdü :D
9/10

1x6

Yine güzel bölümdü. Seviyorum bu diziyi ya izlerken bir an olsun sıkmıyor. Şüphesiz yılın en iyi yeni komedilerinden, hatta galiba en iyisi. :):)

Shawshank Redemption - Tom Hanks - The Godfather olayı güzeldi. :D

Todd iyi adammış ya ama Phil'ci olduğumuzdan ötürü gıcık olmamız gerekiyor. :D

Phil saçmalamakta çığır açtı yine özellikle tenis sahnesinde rezil etti kendini. :( Kapıdan Shawshank notları okuduğu kısım da komikti. :D

Asıl bomba bölümün sonunda geldi. Keşke karşılık gelseydi ya. Phil'in durum umutsuz vaka olma yolunda ilerliyor. Sonraki bölüm yeni kız gelir belki o umut olur. :D

Geçen bölüm 9'u ucundan kaçırdı bu sefer verelim hadi. :D

9- /10

1x6

Yine çok iyi bir bölümdü.

Todd'un tipinden belliydi böyle olacağı ama Phil reyizin daha akıllı davranması gerekirdi :D Kendi kaşındı o kadar uğraşmasaydı belki Melissa'yla şansı olabilirdi :D

Phil'in gizlice takip ettiği yerler iyiydi :D

Sonda da Phil'in o kadar laf söyleyip Hayır yanıtını alınca 180 derece dönmesi sesli güldürdü :D
9/10

1x5. bölüm

güzeldi
philip mallığına doymasın:)
tamda kadınları ikna etmişti çoğalma işine ama adamın romantikliği tuttu işi uzattı uzattı todd denen ayı yavrusu gelene kadar bundan sonra çoğalma işini todd yapar artık phil de baskülünü avuçlayıp dolaşsın :)

1x6. Bölüm

sahtekarlık işe yaramadı dürüstlükle bir adım ilerlemeyi başardı gibi, ama adamın kanına işlemiş yalan, dürüstlüğün devamı gelmedi :)

tom hanks meğersem esaretin bedelinde oynuyormuşta bizim haberimiz yokmuş :) phil kadını ayartmak şişkodan uzak tutmak için her haltı denedi olmadı ama sonunda toplarla konuştuğunu itiraf edince melissanın dikkatini çekmeyi başardı tabi sonunda batırdı ordada gidişat iyi değil :) kadını todd dan soğutmak için gösterdiği çaba (şişkoyu soyup rezil edecekti güya şişko yarasıyla bile melissanın dikkatini çekmeyi başardı :) ) ve de bu çabanın tam tersine todd a yaramış olması komik sahnelerdi :)

1x5

Her bölüm daha fazla gülüyorum, müthiş bölümdü yine. :)

Dünyanın en şanssız adamı Phil. Ben bunun yerinde olsam yapacağınız işi mikeyim der bi arabaya atlar uzaklarda kafam rahat rahat yaşarım arkadaş. :)

Herkes gibi bende karizmatik birini beklerken Todd dombili çıktı. :)
9/10

1x5

Her bölüm daha fazla gülüyorum, müthiş bölümdü yine. :)

Dünyanın en şanssız adamı Phil. Ben bunun yerinde olsam yapacağınız işi mikeyim der bi arabaya atlar uzaklarda kafam rahat rahat yaşarım arkadaş. :)

Herkes gibi bende karizmatik birini beklerken Todd dombili çıktı. :)
9/10
Olucak bir kişinin bahtı kavi talii yar.
Kehlesi dahi mahallinde anın işe yarar.

@xemrexxx nin bitli rüstemindeki şans phil de yok :) phil daha çok çöldeki bedevi şansına sahip :)

The Last Man On Earth
1x1 ve 1x2
Veee forumda en çok benim merakla beklediğim diziye en son ben başladım bravo bana :D

Dizi çok güzel başladı. Dün TWD izledikten 1 saat sonra bu diziyi izledim. Konusu benzer olduğu için hemen başlamak istedim. :D
Dizi güzel de ben pek gülmedim yani arada güldüklerim oldu ama öyle de komik değildi. :D
Carol çok gıcık oldum , seside berbat :D @Çiğdem- bir an aklıma sen geldin :D

Dizinin çekimleri süperdi. Başrol erkek karekteri tam oturmuş yerine , bar sahnesinde toplarla konuşmasi , cansız mankenlerle konuşması çok komikti :D Dizinin çöl sahnelerinde ki mekanları Breaking Bad dizisine benzettim, Carol evlilik teklifi olayı komediydi :D

8.5

@destere @OzaN @yatutarsa @sürgünüm @cevaa @Çiğdem-

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking