Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kıbrıs oyunları 1 naneye yaramayacak bence.:F

haydi [HASHTAG]#anil[/HASHTAG] haydi [HASHTAG]#anil[/HASHTAG] haydiii. hilmi'den intikam almanın tam zamanı. :Z

Eğer Berna doğru söylüyorsa Begüm iyice karardı ekranlarda.:)

şu kıbrıs için sembol kazanan kişiler bence öyle elenmemeli en azından bir şans daha örn. düelloya çıksınlar o zaman daha iyi olur boşuna kazanmış olmazlar

oyun birazdan başlıyor haydi ünlüler bol şans. :Z

Sero'da bir tesbit yaptı. Merve ile Sahra rakipte olsa çok fazla yakınlar. Nefretten dostluk doğarsa biter benim için Sahra.:)

Berna gerçekten de tehlikeli birisi Doğukan'ın dediği gibi. Turabi de Begüm konusunda yine haklı. Adada Duygu kalsaydı Hilmi'ye gerçekten dar ederdi o adayı. :)

Ünlülere başarılar oyunda, inşallah alacaz. :D

Hilmi 'Sanki Turabi ile oynuyorken Kıbrıs'ın provasını yapıyormuşuz gibi hissettim.' :ok:

Kıbrıs oyunları derken? Kıbrısta oyun mu oynanacakmış?

Berna gerçekten de tehlikeli birisi Doğukan'ın dediği gibi. Turabi de Begüm konusunda yine haklı. Adada Duygu kalsaydı Hilmi'ye gerçekten dar ederdi o adayı. :)

Ünlülere başarılar oyunda, inşallah alacaz. :D

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] aşkı ne böyle sende ki.:F

Duygucular duyun Turabi'yi.:Z @Yiğitt @eskici Begüm'e tavır alın. Böyle bakın.

Duygu inanmıyorum diyor

Twitter'dan mı.

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] aşkı ne böyle sende ki.:F

Duygucular duyun Turabi'yi.:Z @Yiğitt @eskici Begüm'e tavır alın. Böyle bakın.

Twitter'dan mı.
Çok şükür objektif yorumlar yapabiliyorum sabit fikirli olmak kötü şey. :A

[HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] yi diskalifiye ettirecez inşallah karşı takım oyuncusunu itmek ne demek.

Çok şükür objektif yorumlar yapabiliyorum sabit fikirli olmak kötü şey. :A

[HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] yi diskalifiye ettirecez inşallah karşı takım oyuncusunu itmek ne demek.
Yarışlarda kaybedince hareketlere bakılmaya başlanmış yine.:F Neyse Turabi Sero'yu 1. yapınca yine ısınırsın sen.:A Diskalifiye olsun istemeyeceğinden eminim.:A

Ayrıca @Bully o [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] kimi isterse onu döver.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...