hahahah ayy @Harunnn60 gelmesine hiç sevinmemiş gibisin cnmsenin demenle benim demem bir mi harun? sende amma yaptın yani ) kız bana aşık tabiki beni kırmayacak )
gelir gelmezde @destere nin düşüncelerine ne bakıyorsun önemseme diyor
hahahah ayy @Harunnn60 gelmesine hiç sevinmemiş gibisin cnmsenin demenle benim demem bir mi harun? sende amma yaptın yani ) kız bana aşık tabiki beni kırmayacak )
@Harunnn60 gelmesine sevindimde yalnız sana fazla yanaşmasına izin verme )hahahah ayy @Harunnn60 gelmesine hiç sevinmemiş gibisin cnm
emir değil senin açından düşünüyorum böyle sağlı sollu iyiniyetle yaklaşıyor ama harunda nuri alço tipi var sanki en ufak dalğınlığında gazozuna ilaç atacakmış gibi duruyoremrin olur
Hahaha Ben yakışıklıyimemir değil senin açından düşünüyorum böyle sağlı sollu iyiniyetle yaklaşıyor ama harunda nuri alço tipi var sanki en ufak dalğınlığında gazozuna ilaç atacakmış gibi duruyor
Yok yok @destere özlemiş beni En azından Duvarıma yazmış sen onu bile yapmadın Çiğdemhahahah ayy @Harunnn60 gelmesine hiç sevinmemiş gibisin cnm
January Jones 35 yaşındaymış Ozan 😱1x4
İlk bölümden sonraki en iyi bölümdü kesinlikle, çok komikti.
Phil'inki kadar bahtsızlık olamaz. Meğer kadın onu arıyormuş Carol'dan bile önce.
Phil'in davranışları bölüm boyunca harikaydı özellikle ilk başlarda her mimiği güldürdü.
Mad Men'den tanıdığımız kadın yine çok güzel ama Mad Men'deki halinden baya farklı. Bilmesem tanıyamazdım.
Sonlarındaki Phil'in hali de kötüydü. Bakalım nasıl halledecek işleri. Şu evliliği aceleye getirmeyeceklerdi ama işte nereden bilecek.
Unutmadan bölümün en bomba yeri sakalsız bir şekilde çıktığı yerdi. Sakallara alışmıştık ya böyle cidden Tarantino'ya benzedi.
9/10
Normal 7 sene önce falan vardı Mad Men ve o zamanlar da 20'li yaşlarda olmadığına göre?January Jones 35 yaşındaymış Ozan 😱
pardon 37 😱
ama hiç göstermiyor 27 yaşında filan gösteriyor Avon 10 yaş gencleştiren kremlerinden bolca kullanmış sanırımNormal 7 sene önce falan vardı Mad Men ve o zamanlar da 20'li yaşlarda olmadığına göre?
hanı dizi yorumun nerde ? yok january jones bilmem kaç yaşındaymış kaç kiloymuşta ? izlemedinmi yoksa diziyiama hiç göstermiyor 27 yaşında filan gösteriyor Avon 10 yaş gencleştiren kremlerinden bolca kullanmış sanırım
birazdan izleyeceğim.hanı dizi yorumun nerde ? yok january jones bilmem kaç yaşındaymış kaç kiloymuşta ? izlemedinmi yoksa diziyi
tamam bende 4. bölümü izleyeceğim birazdanbirazdan izleyeceğim.
Kadının kendisi komik değil belki ama olayları komikleştirdi bence ilk bölümden. Hem Carol'a hem Phil'e daha fazla malzeme çıkacak.1x4. Bölüm
yine güzel bir bölüm ama komedi olarak tam beklentileri karşılamıyor january jones güzel kadın ama @Harunnn60 duymasın ?diziye fazla bir katkısı olmamış, vitrindeki mankende o kadar etki bırakır şimdi bu dizide bir anna faris olacaktıki !! neyse biz umduğumuzu değil bulduğumuzu tüketiyoruz artık ne çıkarsa bahtımıza
sarışın melissa tüm güzelliğiyle geldi ama komedi yönünü yine phil ve carol oluşturuyor dizinin ? melissayı görünce phil in şaftı kaydı carol dan önce neden bununla karşılaşmadım diye sayıklıyordu beyninde phil ile melissanın bira içtikleri sahne güzeldi, son sahnede phil carol a ayrılacağını söylemeye geldi sanırım ama orda carol un yaptığı çiçekleri böcekleri görünce diyeceği şeylerden vazgeçti gerisin geriye dönmek zorunda kaldı orda phil in azda olsa içinde insanlık barındırdığını görmüş olduk
diziye Cleopatra Coleman (erica) katılacakmış sanırım yakın zamanda... ben erica yı bekliyorum melissa kesmedi
@Çiğdem- hala izlemedinmi bölümü ?
bilmem ama bir episodes veye bir mom la karşılaştırınca komedi olarak çok yavan kalıyor zaten bu kesmeyince anında mom a dalış yaptımKadının kendisi komik değil belki ama olayları komikleştirdi bence ilk bölümden. Hem Carol'a hem Phil'e daha fazla malzeme çıkacak.
Galiba karı koca olarak gelecek onlar bir de adam gözüküyor çünkü imdbde.
2. ve 3. bölümde belki onların gerisindeydi ama bu bölüm harikaydı bence.bilmem ama bir episodes veye bir mom la karşılaştırınca komedi olarak çok yavan kalıyor zaten bu kesmeyince anında mom a dalış yaptım
Nasıl katkısı olmamış ya :/ yakinda başrol olur o dizide1x4. Bölüm
yine güzel bir bölüm ama komedi olarak tam beklentileri karşılamıyor january jones güzel kadın ama @Harunnn60 duymasın ?diziye fazla bir katkısı olmamış, vitrindeki mankende o kadar etki bırakır şimdi bu dizide bir anna faris olacaktıki !! neyse biz umduğumuzu değil bulduğumuzu tüketiyoruz artık ne çıkarsa bahtımıza
sarışın melissa tüm güzelliğiyle geldi ama komedi yönünü yine phil ve carol oluşturuyor dizinin ? melissayı görünce phil in şaftı kaydı carol dan önce neden bununla karşılaşmadım diye sayıklıyordu beyninde phil ile melissanın bira içtikleri sahne güzeldi, son sahnede phil carol a ayrılacağını söylemeye geldi sanırım ama orda carol un yaptığı çiçekleri böcekleri görünce diyeceği şeylerden vazgeçti gerisin geriye dönmek zorunda kaldı orda phil in azda olsa içinde insanlık barındırdığını görmüş olduk
diziye Cleopatra Coleman (erica) katılacakmış sanırım yakın zamanda... ben erica yı bekliyorum melissa kesmedi
@Çiğdem- hala izlemedinmi bölümü ?
ben diğer bölüm erica yı bekliyorum erica muhteşem bişeymiş senin sarı çıyanı geçer güzellikte )Nasıl katkısı olmamış ya :/ yakinda başrol olur o dizide
şu true dedective oynayan kadın gelicekmiş diziye , hani meşhur 4.bölümde oynayan kadınben diğer bölüm erica yı bekliyorum erica muhteşem bişeymiş senin sarı çıyanı geçer güzellikte )