Kartal Çok Farklı!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Beşiktaş Kayseri Erciyesspor'u 5-1 mağlup etti.

Beşiktaş'ın gollerini Gökhan Töre, Olcay Şahan, Demba Ba, Ramon Motta ve Mustafa Pektemek kaydetti.

Beşiktaş bu sezon ilk kez bir resmi maçta 5 gol attı.

Beşiktaş bu galibiyetle tekrar liderliğe yükseldi.

olcay-demba-ba-01_C4GNU.jpg

Son düzenleme:
Maç çok riskli beşiktaşın puan kaybetme ihtimali yüksek gibi görünüyor.

Erciyes düşme hattında kolay maç olmoyacak GS puan kaybetmişken bu maçı almamız lazım.

Mustafa kanser etti beni golden önce %100'lük iki net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Ulan Blic ilk defa bir maçta çift forvet oynadın 4 gol attık.

Çift forvetle başla diye bu zamana kadar dilimizde tüy bitti.

Bu arada 5-1 oldu.

Geçen maçın acısını alıyoruz muhtemelen.

*Demba etrafına bakıp soldaki boşu görseydi 2-0'dan dönmezdi o maç kaldı buraya düşündükce sinirleniyorum.

Son düzenleme:
Süper oynadık, çok üstündük, Demba Ba çok iyi oynadı, Gökhanda öyle Olcayda iyiydi, iyi moral oldu, Mustafa da iyi oynadı gol attı, bizim için herşey iyiydi.:)
@sürgünüm @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @Çiğdem- @cookies @Reytinger

Bilic & Necip
@Çiğdem- @sürgünüm @ABAY_06 @kaan955 @cookies @Yakamoz-Asi @Reytinger
Ekli dosyayı görüntüle 43859
Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'un İlginç Sevinci
Şöyle başlıklar atma bir galibiyetle havaya girmeye gerek yok. Ayaklarınız yere bassın daha iki yıldır derbi galibiyetimiz yok. Önümüzde çok zorlu iki maç var Allah yardımcımız olsun.

Şöyle başlıklar atma bir galibiyetle havaya girmeye gerek yok. Ayaklarınız yere bassın daha iki yıldır derbi galibiyetimiz yok. Önümüzde çok zorlu iki maç var Allah yardımcımız olsun.
Kardeşim havaya girdik, uzun zaman sonra 5 attık tadını çıkaralım Allahın izniyle hem Club Brugge hem de Fenerbahçe maçlarını yeneceğiz, çok ümitsizsin ümitsiz olma.:)

Kardeşim havaya girdik, uzun zaman sonra 5 attık tadını çıkaralım Allahın izniyle hem Club Brugge hem de Fenerbahçe maçlarını yeneceğiz, çok ümitsizsin ümitsiz olma.:)
20 yıldır Beşiktaş maçlarını izliyorum iki şampiyonluk gördüm. Günlük galibiyetlere karnım tok. Sene sonunda kupa varmı ona bakarım. Her maçı alacağız demeyle olmuyor. Brugge'a da 3 atarız diyordun ne oldu? :)