valla netten izledigim zamanlar ben de anca bir saat izliyorumdurefsun un tepkilerini falan thmin ediyorum hep dogru cikiyor
"hayreet"
onun derdi efsun'la değil hasret'leHadi yaa.Efsun ile başa çıkmak kolya değil ama ben 2 bölümdür izleyemiyormuşum.
Ahh bu Survivor.ss
onun derdi efsun'la değil hasret'lebir şey olmaz özete biraz bakarsın
![]()
Konusu açıldı bugün beyazsoyFOX TV kanalında yayınlanan O Hayat Benim dizisinin yıldızı Yeşim Ceren Bozoğlu twitter hesabından yaptığı açıklamayla olay yarattı. O Hayat Benim'de 'Nuran' karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu , yapımcıları bombalayarak diziden ayrıldığını duyurdu.
http://m.gazeteciler.com/details.aspx?url="http%253a%252f%252fwww.gazeteciler.com%252fmobi_content.php%253ftype%253dn%2526id%253d85880"
@Harunnn60 @destere
görmedim ondan ekleyeyim dedim. diziyi tutturan kadındındi emtia bilgim yok. yapımcı uygunsuz davrandı diyeceğim pek mantıklı olmayacak))) en yüksek ücreti sen alıyorsun demişlerdir sonradan yapımcının kandırdığı ortaya çıkmıştır bunun gibi bir şeyKonusu açıldı bugün beyazsoy![]()
Hepimiz şok olduk , senin diziyi neden bıraktigi ile ilgili bir bilgin var mı ?![]()
Bu kadın giderse dizi bitergörmedim ondan ekleyeyim dedim. diziyi tutturan kadındındi emtia bilgim yok. yapımcı uygunsuz davrandı diyeceğim pek mantıklı olmayacak))) en yüksek ücreti sen alıyorsun demişlerdir sonradan yapımcının kandırdığı ortaya çıkmıştır bunun gibi bir şey
Sette kavga çıkmış diyorlar.görmedim ondan ekleyeyim dedim. diziyi tutturan kadındındi emtia bilgim yok. yapımcı uygunsuz davrandı diyeceğim pek mantıklı olmayacak))) en yüksek ücreti sen alıyorsun demişlerdir sonradan yapımcının kandırdığı ortaya çıkmıştır bunun gibi bir şey
sette kavga çıksa yspimciya niye patlasın. kendisine haksızlık yapıldığını düşünüp belki o arada tartışma oldu. ama yapımcının haksızlık yaptığı kesinSette kavga çıkmış diyorlar.![]()
Hamdi Alkan ile tartışmışlar öyle diyorlar doğrudur, parayla alakası olmadığını doğruladıSette kavga çıkmış diyorlar.![]()