Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Cengo begüm de tatlı ama duygu daha tatlı :D @Bully aga merveyi bırakın sadece hakana atın merveyi sevmiyorum ben :F

Ünlüler bir defa kaybetti 2-3 sms fazla değil mi ya @Bully :D
Ohoo 20-30 sms atanlar var mesela @KayıpSehir Serenay'a kaç sms attığını söylesin burada :F

Ben de insanların bu kadar oy attıklarını görünce az atıyormuşum gibi hissediyorum valla. :D

@Cengo begüm de tatlı ama duygu daha tatlı :D @Bully aga merveyi bırakın sadece hakana atın merveyi sevmiyorum ben :F
Olmaz aga Merve Hakan'ın kankası Hakan'ı nasıl destekliyorsam Merve'yi de öyle destekliyorum. :D

@Bully aga ahmet de anılın kankası ama ben onu destekliyor muyum sende destekleme merveyi boşver :F sms gerçek olsa varya ben çok fazla atardım ama inanmadığım için atmıyorum sende atma boşuna bence aga :D

@Bully aga ahmet de anılın kankası ama ben onu destekliyor muyum sende destekleme merveyi boşver :F sms gerçek olsa varya ben çok fazla atardım ama inanmadığım için atmıyorum sende atma boşuna bence aga :D

Bugun unluler turabi ve avenesini gomecek :))))))))

almeda inşallah oyun alır bugün. :D fragmanda sahra almeda ile yarışıyo sanırım bir kere izledim fragmanı raikibi almeda gibi geldi bana sonda ağlıyodu umarım kaybetmiştir. :D

@eskici elbet Gizem'in etkisi olmuştur kızın twitter'da 229k, instagram'da 470k takipçisi var. :)

247159_416656698502273_8602039633015581707_n.jpg

Bu arada doğru mu bilmiyorum ünlülerin sms sonuçlarındaki oy dağılımının böyle olduğu söyleniyor. Eğer böyleyse Serenay'ı 1.yaptık mı tamamdır Ahmet'i rahat yollarız hayırlısıyla. :F

@sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @KayıpSehir @Nisa @ozgur2113

Umarım liste böyle bir şeydirde [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'i mahvederiz.:Z [HASHTAG]#diziaslanserenay[/HASHTAG] zirveye.:oley:

Pascal baya iyiymiş.:F Acaba gönüllülerin ki nasıl.:bhr:

Bugun unluler turabi ve avenesini gomecek :))))))))

Abi sen geçen sezonlarda Turabi'ye bu kadar sinir olmazdın ki.:(

merve aydin-anil-ahmet-pascal-berna-almeda ♥

@eskici burada agalı konuşmasak.:( Vadi aklıma geliyor ve irrite oluyorum:( Bro falan demeye devam et bence.:X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...