The Fall, Yeni Sezon Onayı Aldı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
thumbnail_1426164396.jpg

BBC'nin sevilen psikolojik gerilim dizisi The Fall'dan müjdeli haber sonunda geldi!

Kanalın Youtube hesabından paylaştığı videoyla yapımın yeni sezon onayı aldığı ortaya çıktı. Böylece yapım, yakında 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Paylaşılan video büyük ilgi görürken 3. sezonun izleyiciler tarafından merakla beklendiğini de ekleyelim. Başrollerini Gillian Anderson ("The X-Files", "Hannibal") ve Jamie Dornan ("Fifty Shades on Grey")'ın paylaştığı yapım, Belfast şehrinde geçiyor ve seri cinayetler işleyen bir katil olan Paul ile peşindeki kadın dedektif Stella'nın kedi-fare oyununu konu alıyor.

Çekimleri yine İrlanda'da gerçekleşecek olan 3. sezonun yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

Teaser:

Son düzenleme:
harika bir haber ama @aserat54 etiketleme falan yapmıyor konuyu açıp kaçıp gidiyor şimdi tesadüfen görmesem haberimiz olmayacak :))

niye bu diziyi ben @sürgünüm @OzaN @Forumdash izliyordu onları bari etiketleseydin izleyicisi görüp sevinseydi gül gibi haber arada kaybolmuş :))

muhteşem bir haber @sürgünüm e söylemiştim bu dizi btmeyecek diye inanmamıştı ahada işte haberi bitmemişti zaten dizimuhteşemde gidiyordu bence hannibal ı ikiye katlar kalitede :) hannibal devam ettiğine göre bu haydi haydi devam edecektir :)

harika bir haber ama @aserat54 etiketleme falan yapmıyor konuyu açıp kaçıp gidiyor şimdi tesadüfen görmesem haberimiz olmayacak :))

niye bu diziyi ben @sürgünüm @OzaN @Forumdash izliyordu onları bari etiketleseydin izleyicisi görüp sevinseydi gül gibi haber arada kaybolmuş :))

muhteşem bir haber @sürgünüm e söylemiştim bu dizi btmeyecek diye inanmamıştı ahada işte haberi bitmemişti zaten dizimuhteşemde gidiyordu bence hannibal ı ikiye katlar kalitede :) hannibal devam ettiğine göre bu haydi haydi devam edecektir :)
Ana sayfada duruyor işte, fark etmek isteyen görür zaten. Hem diziyi kimlerin izlediğini bilmediğim için etiket yapamadım, uzun uzun araştıracak halim yoktu herhalde. Bir sonraki sefere öyle yapmaya çalışırım artık. :)

Ana sayfada duruyor işte, fark etmek isteyen görür zaten. Hem diziyi kimlerin izlediğini bilmediğim için etiket yapamadım, uzun uzun araştıracak halim yoktu herhalde. Bir sonraki sefere öyle yapmaya çalışırım. :)
ana sayfasımı var ana sayfada bir kamyon dolusu haber var hepsine tek tek bakamıyoruzki zaten dizinin toplasan 4 izleyicisi var onlarıda hatırlaman lazımdı :)

hem bir ara sende başla bu diziye harikadır :)

ana sayfasımı var ana sayfada bir kamyon dolusu haber var hepsine tek tek bakamıyoruzki zaten dizinin toplasan 4 izleyicisi var onlarıda hatırlaman lazımdı :)

hem bir ara sende başla bu diziye harikadır :)
Tamam işte, öyle yaparım bir dahaki sefere. Atarlanma hemen. :F Belki başlarım, ama yoğunum bu aralar. Yani en erken yaz gibi olur. :)

Tamam işte, öyle yaparım bir dahaki sefere. Atarlanma hemen. :F Belki başlarım, ama yoğunum bu aralar. Yani en erken yaz gibi olur. :)
başka dizi olsa hiç atarlanmayacağımda :)) sözkonusu the fall olunca elimizden gelmeyen nedenlerle atarlanıyoruz :) ben uzun zamandır bunun sezon onayını bekliyordum çünkü konu yarım kalmıştı birde @sürgünüm dizi bitti diyince iyicene umutsuzluğa kapılmıştım birde baktım beklediğim haber açılmış ama diplerde gözükmüyor insan ister istmez coşuyor tabii :))

başka dizi olsa hiç atarlanmayacağımda :)) sözkonusu the fall olunca elimizden gelmeyen nedenlerle atarlanıyoruz :) ben uzun zamandır bunun sezon onayını bekliyordum çünkü konu yarım kalmıştı birde @sürgünüm dizi bitti diyince iyicene umutsuzluğa kapılmıştım birde baktım beklediğim haber açılmış ama diplerde gözükmüyor insan ister istmez coşuyor tabii :))
Anlıyorum. :X

İptal olsa daha iyi olurdu bence, iki sezon yeterdi. :):)

Siz nasıl çekiyorsunuz o çileyi anlamıyorum. :):)

Neyse o kadar da yüklenmeyim çok kötü bir dizi değildi. Hatta bıraktığım diziler arasında en iyi 20'ye bile girebilir. :):)
benim izlediğim en iyi 20 dizi arasına rahatlıkla girer :) birde dizide hiç bitmeyen bir heyecan vardı sadece tempo arada bir düşüyordu o kadar kusur artık olsun idare ederiz :)