Kadınların Gülüşünü En Çok Beğendiği Erkekler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,216
Puanı
1,061
Güneş Gazetesi'nin haberine göre kadınlar en çok Engin Öztürk'ün gülüşünü beğeniyor. Fatmagül'ün Suçu Ne?,Muhteşem Yüzyıl ve Hayat Yolunda gibi dizilerde yer alan oyuncuyu Kerem Bursin ve Burak Özçivit takip edyor.Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ ise listedeki diğer isimler.

Yabancı oyunculardan ise en çok Brad Pitt, Tom Cruise, Bruce Willis ve George Clooney'nin gülüşleri beğeniliyor.
kadinlar-en-cok-engini-begeniyor.jpg

@destere @Çiğdem- @Nisa @gizem ak @vadikızı @cookies @SelinÇ. @gözlemci @ABAY_06 @sokak sanati @MelankoliK @Yiğitt @denizz19 @HachiKo @aserat54

Güneş Gazetesi'nin haberine göre kadınlar en çok Engin Öztürk'ün gülüşünü beğeniyor. Fatmagül'ün Suçu Ne?,Muhteşem Yüzyıl ve Hayat Yolunda gibi dizilerde yer alan oyuncuyu Kerem Bursin ve Burak Özçivit takip edyor.Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ ise listedeki diğer isimler.

Yabancı oyunculardan ise en çok Brad Pitt, Tom Cruise, Bruce Willis ve George Clooney'nin gülüşleri beğeniliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43744
@destere @Çiğdem- @Nisa @gizem ak @vadikızı @cookies @SelinÇ. @gözlemci @ABAY_06 @sokak sanati @MelankoliK @Yiğitt @denizz19 @HachiKo @aserat54
kadınlar demişte haberde ayoll ben bu adamın gülüşünüde sevmiyrum kendisinide sevmiyorum ne olucak şimdi bu anket çöp oldu:F

Liste genel olarak iyi görünüyor. Gerçi anlamam ben, ama kadınlar iyi seçimler yapmış diyebilirim. :)

Son düzenleme:
Ne kadar saçma gülüşleri var ya kızlar erkeklerden anlamıyor yada bu anketi yapanlar torpil geçiyor ))) Daha iyi gülen oyuncularımıza resmen hakaret ))))

Burak Özçivit'in gülüşü hiçte beğenilecek gibi gözükmüyor.
Ortadaki de gülmemiş.
Baştaki müslümanı da tanımıyorum zaten..

Ama ben beğenmiyorum :A Kızlar zaten ne görse beğeniyor :)
Onlar bakıyor bu ünlü ya hemen beğenelim ))) Kiraz Mevsiminde öykünün bir kardeşi var tipik birşey uzun saçlı sete gittiğimde kızın biri onunla fotoğraf çekildim diye bir mutlu oldu anlatamam sana ))) orda koptum zaten

Engin mi? :F

Aklıma gelecek en son isim birinci sıradaymış. :D Kerem ve Burak tamam ama. :bhr: