nberkayozer
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 693
- Puanı
- 195
- Web Sitesi
- buyukustadnbo.blogspot.com
Öyle yaptım canım))) ben dizi başlayınca yazdım saate bakmadan atlayan olur dedim sen erken davrandın)))
Annaa atladim ya laracon konusunada kanal d yaz cnm ozaman atlayan olur![]()
Filintaya noldu ha filinta gibi çocuktu senin gibiler yüzünden yıkılacak .sspana hatrına ve aksiyoon seven birisi olarak izlemeyi düşünüyordum
şuana akdara baktım ama beğenmedim ben diziyi pana atrınada olsa bakamıcam müzik dışında birşey yok
racon en azından izlenebiliyor terciğimi racondan yana kullanıyorum🙂
filintayıda izliyorum cnm yanına bu 2 diziyide koyucaktım ama karakutuyu eledim salı günleri filinta ve racona bakıcam 🙂🙂🙂Filintaya noldu ha filinta gibi çocuktu senin gibiler yüzünden yıkılacak .ss![]()
Senin netten baktiklarin veya 2sine birden bakcam diye oncekisine az bakman dizileri çökertiyor ama ya misal kara para askfilintayıda izliyorum cnm yanına bu 2 diziyide koyucaktım ama karakutuyu eledim salı günleri filinta ve racona bakıcam 🙂🙂🙂
ayoll ben zaten televizyondan izlemiyorumki babam yüzünden digitürk pilaydan bakıyorum yani reytinge bir faydam yok benim cnmSenin netten baktiklarin veya 2sine birden bakcam diye oncekisine az bakman dizileri çökertiyor ama ya misal kara para ask![]()
Önemli olan faydami kız .ssayoll ben zaten televizyondan izlemiyorumki babam yüzünden digitürk pilaydan bakıyorum yani reytinge bir faydam yok benim cnm![]()
günde 2 dizi olunca aynı anda birini canlı diğerinide bitince bakıyorsun mecbur yani ben ertuğrulu canlı izliyorum o bitincede kara para aşkı netten izleyip yatıyorum 🙂🙂🙂Önemli olan faydami kız .ss
Herkes senin gibi yapiyor degistiriyor dizilerini![]()
aga bir vadici olarak diziyi çok beğendim özellikle de senaryo bence iyi müzikler ve çekim kaliteside iyi iş daha çok ab gurubuna hitap ediyor gibi kurgu olarak biraz karmaşıklığı var ama ben sevdim bu durumuDiziyi izleyemedim simdi bakiyorum Entellik var hafiften renkleri begenmedim twitter sazanlarini tavlamak için yapılmış gibi KV sevenlerin pek seveceği gibi gelmedi bastan izlersem yorum yaparım bi daha
ayy söylediğin gibi kv izleyicisi olarak bana çok kötü geldi müzikler dısında hiç etkileyici hiçbirşey yok senaryoya dayanamadımDiziyi izleyemedim simdi bakiyorum Entellik var hafiften renkleri begenmedim twitter sazanlarini tavlamak için yapılmış gibi KV sevenlerin pek seveceği gibi gelmedi bastan izlersem yorum yaparım bi daha
normal aga ilk bölüm için birde başlayınca hemen reklama gitmişti zaten 🙂Dizide baştaki reklam dışında sonuna gelmemize rağmen hiç reklam olmadı çok garip![]()
Müzikler vadinin aynisi hikayeyi tam anlamadım ama barda çalışıyor olması dezavantaj . dizi karissiksa işi zor demek dizi tamamen behzat c kitlesine yapılmış bu da dizinin tutmayacaginin kanıtı gibi. Şimdiden geçmiş olsunaga bir vadici olarak diziyi çok beğendim özellikle de senaryo bence iyi müzikler ve çekim kaliteside iyi iş daha çok ab gurubuna hitap ediyor gibi kurgu olarak biraz karmaşıklığı var ama ben sevdim bu durumu
Dogru tercih ))ayy söylediğin gibi kv izleyicisi olarak bana çok kötü geldi müzikler dısında hiç etkileyici hiçbirşey yok senaryoya dayanamadım
racon en azından izleniyor bir senaryosu var raconu tercih ettim![]()