- Reaksiyon puanı
- 51,427
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Böyle anti-komedi insanlarına çok gıcık oluyorum. Mis gibi konusu var işte ne bu kestirip atmak.
Böyle anti-komedi insanlarına çok gıcık oluyorum. Mis gibi konusu var işte ne bu kestirip atmak.
Böyle anti-komedi insanlarına çok gıcık oluyorum. Mis gibi konusu var işte ne bu kestirip atmak.![]()
Sağlam bir bilim-kurgu çıkmaz zaten bu konudan kolay kolay. Ne olacak ki bir adam dünyayı mı kurtarmaya çalışacak tek başına.İzlemedim ama yapılan yorumlara göre eğlenceli bir dizi? Keşke sağlam bir bilimkurgu olsaymış. İşin içine komedi, espri, geyik, ergenlik filan girdi mi yapamıyorum, gerçekçi gelmiyor. Ama dünyada tek başına en azından bir süre yaşamak en büyük hayalimdi, bunu komedisel ögelerle sunmaları iyi olmamış.
1x3 olcak reyiz1x4
Dizi güzel bir yere doğru gidiyor izlemeye devam. Bölümü beğendim genel olarak.
8.5/10Phil'in tuvalet kağıtlarını yaktığı ve kapıyı balyozla kırdığı sahneler güldürdü.
Evlenir evlenmez daha güzeliyle karşılaşmak, çok güzel yerde bitti.
En sonunda benim başımada geldi.1x3 olcak reyiz![]()
üşendim yazmaya cnm bugün yazarım dedim black ailside izledim mesala ama onuda yorum yapmaya üşendim buradan o konuya gidicem1x3. bölüm
yer yer komik ama pek beklentiyi karşılamayan bir bölümdü umarım january jones renk katar diziye![]()
carol her kadın gibi kıskançlığını gösterdi , gidip mankeni kıskanacak derecede kafa gidikbakalım son çıkan sarışını carol nasıl bertaraf edecek
ben o mankenin sonunda canlanıp güzel bir kadına dönüşeceğini sanıyordumda olmadı ?
aslında bir çok uçuk fikir çıkabilecek bir konu ama senaristler sanırım kadın erkek davranışları üzerine yoğunlaşmakta ısrarcı .. klasik evlilik anlaşmazlıkları didişmeler kadınla erkek arasındaki hayata bakış farklılıkları üzerine gidecekmiş gibi fazlada bir beklentiye girmemek lazımmış
@Çiğdem- izledim demiştin yorumun nerde ?
son sahnede çıkan sarı çıyan dediğin kadın @Harunnn60 un hayallerini süslediği january jonesüşendim yazmaya cnm bugün yazarım dedim black ailside izledim mesala ama onuda yorum yapmaya üşendim buradan o konuya gidicem
3.bölümü izledim ben eğlenceli buldum vlla bu bölümüde
bu benim ilk komedi dizim ilk 2 bölüm kadar 3.bölümüde eğlenceli buldum özellikle 20 dakika olması çok avantaj yani dizimi izledikten sonra reklam arası niyetine komedi dizisi çok iyi gidebiliyorayyy carol karakteri tam oturmuş bu karaktere başka kadın oyuncu şimdiden düşünemiyorum
aaa yalnız bir senaryo hatası var burada adamın daha istekli olması lazım ama kadın daha istekli hatt adamda tık yok gerçi erkek milletinin saflığıda burada çıkıyor ayoll dünyada başka kadın yok adam hala güzellik peşinde carolun şu adamı güzelce dövmesi gerekiyor bence son sahnede olan kadın oyuncuyu benim gözüm bile tutmadı nerden çıktı bu sarı çiyan carol saçını başını yolar inş onun
son sahnede çıkan sarı çıyan dediğin kadın @Harunnn60 un hayallerini süslediği january joneso kadını ben mad men de hiç sevemedim bu dizidede bizi buldu
yalnız carol un yanında bu sarı kadın dünyanın en güzel kadını gibi duruyor zaten carol un yanına peruk takmış ayakkabı koysan o bile carol dan güzel durur
)
yatak sahnesinde bende adamın mallaşmasına anlam veremedimbulmuşsun işte daha ne aranıyon ? ama adam mankenlerle alışmış yatmaya
canlı kadın bulunca bir şok yaşadı bir an
![]()
carol güzellikte ayşen gruda ya benziyor belkide o yüzden sevmişsindir tipsiz kadınlarla derdin yok güzel kadın olunca kıskançlığın tutuyorhhahaha ayy cidden yaaa cansız varlıklarla ilgileniyor olabilir
son sahnedeki kadın hemen ortaya çıkmasaydı keşke carolun huzurunu kçırıcak ayy ilk defa bir dizide kadın oyuncuyu destekliyorum bana kıskanc demezsiniz artık cnm
ya arkadaş ben bu diziyi izle diye 40 takla attım beni dinlemedin @destere yi dinledin bravo.aaa bu şeymi yoksa @Harunnn60 bir dizi göstermişti dünyada yaşayan tek insan olucak diyordu ilk bölüme bakarım demiştim onada o dizi galiba ama sen 2 bölüm diyorsun![]()
şu ön yargını bir kırsan daha ne güzel diziler izleyeceksin ama nerdeaaa bu şeymi yoksa @Harunnn60 bir dizi göstermişti dünyada yaşayan tek insan olucak diyordu ilk bölüme bakarım demiştim onada o dizi galiba ama sen 2 bölüm diyorsun![]()
bende başlarım hafta içi gibinihayet büyük gün geldi , bu diziyi merakla bekliyoruz
dizinin fanı @Harunnn60 da bir foruma girse güzel olacak)
izliyorum ben bu diziyi ilk 3 bölümünü izledim hatta ilk komedi dizim oldu yaniya arkadaş ben bu diziyi izle diye 40 takla attım beni dinlemedin @destere yi dinledin bravo.
şu ön yargını bir kırsan daha ne güzel diziler izleyeceksin ama nerde
bende başlarım hafta içi gibiçok heyecanlıyım
![]()
sonu mutlu bitti en azındaizliyorum ben bu diziyi ilk 3 bölümünü izledim hatta ilk komedi dizim oldu yani
seninle @destere nin hatrına bakmıştım beğendim![]()
ya arkadaş ben bu diziyi izle diye 40 takla attım beni dinlemedin @destere yi dinledin bravo.
şu ön yargını bir kırsan daha ne güzel diziler izleyeceksin ama nerde
bende başlarım hafta içi gibiçok heyecanlıyım
![]()
senin demenle benim demem bir mi harun? sende amma yaptın yaniizliyorum ben bu diziyi ilk 3 bölümünü izledim hatta ilk komedi dizim oldu yani
seninle @destere nin hatrına bakmıştım beğendim![]()