Günde Kaç Bölüm Yabancı Dizi İzliyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,427
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yabancı diziler kısa sürelere sahip olunca pek çok kişi tarafından günde birden fazla bölüm şeklinde tüketiliyor.

Peki siz günde kaç bölüm izliyorsunuz? Günde dizi izlediğiniz süre ne kadarı buluyor?

Not: Bu konu @cevaa'nın isteği üzerine açılmıştır. :D

En az 1 tane izliyorum ama günden güne değişiyor ve 3-4'de kadar çıkabiliyor.:X

Şu sıralar mecburen azalttım ama yazın çılgın atıyordum :( 10 bölüme kadar çıkmışlığım vardı.ss Artık en fazla iki bölüm.

Forumda en çok izleyen benimdir herhalde. Okul, iş yok ağır işsizim. :)

Ne bulsam izliyorum valla, son olarak Bates Motel'i 3 günde bitirdim. :)

En fazla 11 bölüm izledim saniyorum ve o gün gözlerim pert olmuştu. :D

Bu sıralar ise haftada 1 veya 2 :)

Friends'e ara verdiğimden beri çok azaldı. :( Benim de 10, 11 bölüme çıkıyordu şimdi 2, 3 bölüm falan izliyorumdur bazı günler hiç izlemiyorum. :)

Bazı günler yok denecek kadar az değil zaten yok ))) 2 günde 1 mutlaka 3 er bölüm giderim :)

Bazı günler günde iki sezon bitirdiğim olur ))

Game Of Thrones'un 2. sezonunu tek günde bitirdim :X Ama şu sıralar hep film izliyorum, dizi izlemeyeli 3-4 gün oldu.
Haftasına göre değişiyor diyebilirim :)

Benim aşırı değişken ama komedide 4, dramada ise 2 bölümü geçmem kolay kolay. (Aynı anda değil tabii ikisinden biri) Yani günde 1-2 saatlik izlerim ama hedefim günde 1 saat ortalamaya (mümkünse daha da aza) düşürüp o sürede tüm dizilerimi yetiştirebilmek. :)

son zamanlarda baya azaldı bazı günler hiç izlemiyorum bile ama normald 2 bölüm diyelim drama :)

Hafta içi 1 veya 2 haftasonları 4-5 bölüm izliyorum.Ama bazen sırf bir diziyi 4-5 bölüm izliyorum.

Bugün galiba kendi rekorumu kırdım. :D

3 bölüm House of Cards
2 bölüm Bates Motel
1 bölüm Vikings
1 bölüm The Big Bang Theory
1 bölüm Unbreakable Kimmy Schmidt

Fakat mecburiyetten olan bir durum oldu biraz. Biriken dizilerden kafayı yeme noktasına gelmeye başlamıştım. Yarın da bu kadar olmasa da benzer şekilde geri kalanları temizleyeceğim, ondan sonra insancıl düzeye indirip 0-2 bölüm arasına düşeceğim. :D

Ayda bir Kore dizisi izliyorum hatta şu an O HAYAT BENİM'in kore versiyonu Her Legend'i izliyorum :)

komedilerde günde 5 bölüm izlediğim oldu dram dizilerinde 4 bölümden fazla çıkamam istesemde çıkamam çünkü beyin full dolar izlediğimdende bişey anlamam :)

@cevaa sayfayı açtırmışta tek bir mesajı yok :) şimdi agent cartor olsa 10 mesaj yazmıştı :)

Hiç yorumlarını göremiyorum az yorum yap da okuyalım bari. :D
herdizinin her sezonundan 10 dakika izliyor ve yetiyor o kadarı :) yani @beyazsoy un rekorunu kimse geçemez günde 5 sezonluk yabancı dizi rahat bitirir üstüne bir 10 bölümde yerli dizi cila niyetine izler :)

komedilerde günde 5 bölüm izlediğim oldu dram dizilerinde 4 bölümden fazla çıkamam istesemde çıkamam çünkü beyin full dolar izlediğimdende bişey anlamam :)

@cevaa sayfayı açtırmışta tek bir mesajı yok :) şimdi agent cartor olsa 10 mesaj yazmıştı :)

herdizinin her sezonundan 10 dakika izliyor ve yetiyor o kadarı :) yani @beyazsoy un rekorunu kimse geçemez günde 5 sezonluk yabancı dizi rahat bitirir üstüne bir 10 bölümde yerli dizi cila niyetine izler :)
bnm rekor pll de bir gün 11 bölüm izlemiştim :))