bu resmi görüpte hala bu sayfaya gelmemesini hayretle karşılıyorum çiğdemin iki parlağı aynı anda görecekti oysa@Çiğdem- kurtten azıcık leydilik öğrenir belki
bu resmi görüpte hala bu sayfaya gelmemesini hayretle karşılıyorum çiğdemin iki parlağı aynı anda görecekti oysa@Çiğdem- kurtten azıcık leydilik öğrenir belki
bak nee ka uyumlular senle @Çiğdem- i katlıyorlar::::bu resmi görüpte hala bu sayfaya gelmemesini hayretle karşılıyorum çiğdemin iki parlağı aynı anda görecekti oysa
pll de böyle bozuk karakterler yok
boşver glu glu vakvakı, empire ın 7. ve 8. bölümleri çıkmış biraz önce yediyi bitirdim harikaydı
7 çıkalı günlero ldu totoş 8i ingilzice izlemiştim şimdi altyazılı izliyimboşver glu glu vakvakı, empire ın 7. ve 8. bölümleri çıkmış biraz önce yediyi bitirdim harikaydı
8 i birazdan izlerim7 çıkalı günlero ldu totoş 8i ingilzice izlemiştim şimdi altyazılı izliyim
glu glu vak vaktaki parlaklar şetsin seni )
sanki talibin var dahahahahhahaha ayy bu nee beeee bekleyemem ben bununu büyümesini
elimi sallasam ellisi vlla hahahhasanki talibin var da
dop olacak çocuk küçü çükken belli olur derler )
emrenin ilerde favorrisi olacak tıfıl nesilbu ne yahu
benden başka eline kimse takılmaz boşuna heveslenme )elimi sallasam ellisi vlla hahahha
destere nin toto 150 kilo olduundan hep ona takılacak elin @Çiğdem- bu arada cookie teyzenin altyazısı çıkmış koş totoşdop olacak çocuk küçü çükken belli olur derler )
emrenin ilerde favorrisi olacak tıfıl nesil
bende başka eline kimse takılmaz boşuna heveslenme )
vallahi el başkasını bulmasın diye 1500 kiloya kadar genişleyebilirim sorun olmazdestere nin toto 150 kilo olduundan hep ona takılacak elin @Çiğdem- bu arada cookie teyzenin altyazısı çıkmış koş totoş