FF Futbu Ligi 11.Sezon | Yorum & Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ufff ligin 2. yarısında ki ilk malubiyeti aldım umarım devamı gelmez.ss

Güzel olmuş ama puan durumu otomatik değişse daha süper oalcakmış.:X Direk sonuçtaki puanı gördüğümü anlayınca heyecanım kaçtı.:( @OzaN

Resmi olarak 1.liğimi ilan edebilirim artık.:Z Tek bir maç kazanmam gerekliydi onuda yaptık. Tüm takımıma kokulu sevgiler.:love1:

11. sezon kupasını kazanan M.İ.Y. yani @OzaN 'ı Lig 1.liği için kendi mi tebrik ediyorum.:Z

@Billy Kane 'ede selam olsun. Menejerlik dersi verdim.:F

@darksaal sen yok gibiydin ilk yarı. Eksikliğin hissedildi.:Z

11. sezon kupasını kazanan M.İ.Y. yani @OzaN 'ı Lig 1.liği için kendi mi tebrik ediyorum.:Z

Teşekkürler iyi bir sezon geçirdik, penaltılarla da olsa kupayı almamız süper oldu. :D

Sana da tebrikler. Rahat bir şampiyonluk aldın gibi. Tek zorlayan @Yakamoz-Asi olabildi. :):)

bjk kimde olsaydı çok rahat ilk 3'te olurdu. :D neyse tebrikler. :D bende 3-4 gündür ilgilenmiyorum bir kalecim kaldı oda öldü resmen gücü sıfır! :D

Tebrikler @OzaN Kupa Şampiyonu olmuşsun. :D

Sana da tebrikler @sokak sanati Şsmpiyon olmuşsun. :D

Eskişehirden neredeyse ligin en değerli takımı yapacaktım. Yoktan yükselttim takımı. Keşke menajerlerde ikinci falan olsaydık. Neyse. :D