Merakla bekliyoruzBu gece maç sonuçlarını spikerden (canlı anlatımdan) takip edin, sürpriz var.
@sokak sanati @AlemTo @Yakamoz-Asi @Danger UA! @Billy Kane @HeisenBerg @Polat Şaşmaz @xdragxx @darksaal @kvp-medya @batuhankaralar
Süper olmuş.Bu gece maç sonuçlarını spikerden (canlı anlatımdan) takip edin, sürpriz var.
@sokak sanati @AlemTo @Yakamoz-Asi @Danger UA! @Billy Kane @HeisenBerg @Polat Şaşmaz @xdragxx @darksaal @kvp-medya @batuhankaralar
Orada hata olmuş. Bir önceki gün kupa günü olunca sağlamasını yapamadım, bugün düzelteceğim.Güzel olmuş ama puan durumu otomatik değişse daha süper oalcakmış. Direk sonuçtaki puanı gördüğümü anlayınca heyecanım kaçtı. @OzaN
Şimdi düzelmiş olması lazım? @sokak sanati
Bir de kadro kısmında kartlarda saçmalıyor görüntü olarak onu da düzelteceğim.
Teşekkürler iyi bir sezon geçirdik, penaltılarla da olsa kupayı almamız süper oldu.11. sezon kupasını kazanan M.İ.Y. yani @OzaN 'ı Lig 1.liği için kendi mi tebrik ediyorum.
@Billy Kane 'ede selam olsun. Menejerlik dersi verdim.
@darksaal sen yok gibiydin ilk yarı. Eksikliğin hissedildi.
bjk kimde olsaydı çok rahat ilk 3'te olurdu. neyse tebrikler. bende 3-4 gündür ilgilenmiyorum bir kalecim kaldı oda öldü resmen gücü sıfır!11. sezon kupasını kazanan M.İ.Y. yani @OzaN 'ı Lig 1.liği için kendi mi tebrik ediyorum.
@Billy Kane 'ede selam olsun. Menejerlik dersi verdim.
@darksaal sen yok gibiydin ilk yarı. Eksikliğin hissedildi.
Ne rekoru?Bu sezon yine rekorum egale edilemedi
-Tapatalk-
1 sezon boyunca tüm maçları kazanma rekoruNe rekoru?
Vay iyiymiş.1 sezon boyunca tüm maçları kazanma rekoru
O zamanlar oyunu bilmiyordum birde he Oyuncuların nerede oynadıkları istatistikleri kaç gol atmış falan. Hepsi değişik değişik yerlerde oynuyordu ama hepsinin de puanı 100 dü yedekler dahil Acemi şansı diye buna denirVay iyiymiş.