Bergüzar Korel'den Kötü Haber!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
thumbnail_1425718957.jpg

Ekranların sevilen ve başarılı oyuncularından birisi olan Bergüzar Korel'den kötü haber!

Şu sıralar Karadayı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Bergüzar Korel bir süre dizilerde oynamayacağını açıkladı. Dizilerde oynamak yerine, yeni sezonda tiyatro yapmak istediğini belirten Bergüzar Korel bu kararı ile hayranlarını üzdü.

Bergüzar Korel'in, Karadayı dizisindeki partneri Kenan İmirzalıoğlu'da ekranlardan uzak duracağını açıklamıştı.

Karadayı'dan sonra dinlenip, iyi bir diziyle döner inşallah. Bergüzar'ı izlemeyi seviyorum umarım fazla özletmez. :)

Doğru karar, kendini birazcık özlettikten sonra iddialı bir projeyle ekranlara dönebilir. :)

ayyyy ben hiççç üzülmedim nedense :A:A:A:A

Son düzenleme:
Bir araya ihtiyacı var zaten. 1 yıl sonra arap şirketler peşinden koşar zaten.:X

En iyisini yapıyor iyice dinlenip daha da güzel dizilerde oynasın..

Doğru bir karar olmuş.

Yüksek reytingli ve uzun soluklu dizilerin oyuncuları bir süre yüzlerini dinlendirmeye ve özlenmeye ihtiyaç duyuyorlar, Kıvanç Tatlıtuğ'un bile KSVŞ'yı kurtaramaması bu yüzdendir belki de.

Dogru karar.Uzun sureli dizilerdr rol alan oyuncular hicdegilse 1 sezon ara vermeli.

Kötü haber yazınca bir şey oldu sandım.

Dizi sektörü bitik zaten bence sinemaya yönelsin.

:)

beklenen karardı :) ay yapımla çalışmaz umarım artık beceremediklerini cümle alm gördü

Yüzünü dinlendirmesinde fayda görüyorum ben de.