Taylor Swift - Style | Yeni Klip - 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1423842871.jpg

ABD'li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift'in 'Style' adlı şarkısı bugün şarkıcının VEVO kanalından yayınlandı.

"Style" şarkısı Taylor Swift'in beşinci stüdyo albümü olan 1989'da yer alan bir parçadır. Şarkıyı Taylor Swift, Max Martin, Ali Payami ve Shellback yazdı.

Daha önce albümün "Shake it Off" ve "Blank Space" şarkıları çok büyük beğeni toplamıştı.

İşte o klip:

Klip mükemmel olmuş :bhr: Şarkı da hiç fena değil, bu tarz şarkıları genelde bir kaç dinlemeden sonra seviyorum, ritmi güzel :X

Klip birkaç saat önce yayınlanmasına rağmen şimdiden 127 bin like almış ama izlenme sayı şu an güncellenmediği için 301 kişi+ gösteriyor. Diğer 2 klipi gibi etki yaratacak mı bakalım.
Bence gayet güzel olmuş, ben beğendim.

Ben Blank Space gibi içinde hikaye bulunduran klipleri severim ama bu tek kelimeyle müthiş olmuş.

Klip güzel. Şarkıya ısınmam biraz zaman alacak ama :) Taylor Swift yabancı sanatçılar arasında en sevdiğim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ancak Katy Perry'i geçer mi bilemiyorum :D

Aman Allah'ım Taylor.:love1: Klipte çok güzel bir kaç Taylot görüntüsü yakalım yani klip çok iyi özellikle Taylor'ı doya doya görmek isteyenler için.:bhr:

3. gününde klip 11.5 milyon izlenmeye ulaştı.
Diğer 2 klip gibi ilgi göremiyor şimdilik. :(

1989 albümünün diğer 2 klipi. "Shake it Off" ve "Blank Space"
Ben cümleni yanlış anlamışım. Bu şarkıda onlar gibi iyi başlamadı anladım. Başka klip yayınladı ve ilgi görmedi sandım :D Dediğin gibi onlar kadar ilgi görmeyecek gibi. Ancak 100+ yapar uzun vadede. Dinledikçe daha güzel geliyor şarkı :)

21. gününde klip 47.2M izlenmeye ulaştı. Ben daha büyük ilgi bekliyordum ama yine de kötü değil tabii ki.

Yine çok iyi şarkı ve çok iyi klip. Taylor Swift'i pek sevmezdim hatta gıcık olurdum ama bu albümdeki başarısını inkar edemem. Daha pek çok hit çıkar. :)

21. gününde klip 47.2M izlenmeye ulaştı. Ben daha büyük ilgi bekliyordum ama yine de kötü değil tabii ki.
Galiba bu ara youtube'da bütün yabancı şarkıcıların kliplerinde aynı sıkıntı var. Genel olarak üretimin çok yoğun olmadığı bir dönem olması tüm klipleri etkiliyor gibi? Tabii çok iyi yine de, 100 milyonu kesin geçer. :)

Albümü dinlerken pek ısınamamıştım şarkıya, fakat sözleri, şarkının ritmi çok hoşuma gitmeye başladı, giderek artan bir sevgi diyebilirim. :D

Taylor'un 5-6 şarkısını dinlerim sadece oda bunlardan biri oldu. :Z

263 Milyon izlenmede şuan.

Albümü dinlerken pek ısınamamıştım şarkıya, fakat sözleri, şarkının ritmi çok hoşuma gitmeye başladı, giderek artan bir sevgi diyebilirim. :D

Taylor'un 5-6 şarkısını dinlerim sadece oda bunlardan biri oldu. :Z

263 Milyon izlenmede şuan.
YouTube onu da güncellememiş. 266 milyon şu an. :)

Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki? :D Youtube geç güncelliyor veya belli bir saatte güncelliyor olabilir ama orayı görüyorum, elimden gelen bu. :D
Hayır, ben öyle biri değilim. Bir şeyler kanıtlamaya da çalışmıyorum. Konuda birçok kişi üstüme gelince biraz bozuldum, yalancı durumuna düşürülmüş gibi hissettim sadece. Özür dilerim yani.

Hayır, ben öyle biri değilim. Bir şeyler kanıtlamaya da çalışmıyorum. Konuda birçok kişi üstüme gelince biraz bozuldum, yalancı durumuna düşürülmüş gibi hissettim sadece. Özür dilerim yani.

Bazen birden fazla uğraştığım için direk konuyu inceleyip yorum atıyorum, Vevo mesajlarınızı da anca benim mesajdan sonra okuma fırsatı bulabildim. Bu durumda Özrü benim dilemem gerek, yanıltmadan dolayı. :)

Bazen birden fazla uğraştığım için direk konuyu inceleyip yorum atıyorum, Vevo mesajlarınızı da anca benim mesajdan sonra okuma fırsatı bulabildim. Bu durumda Özrü benim dilemem gerek, yanıltmadan dolayı. :)
Özür dileyecek bir şey yapmadın ki. Ben, senin yaptığın yoruma öyle atlamamalıydım.