NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Keşke bende gidebilseydim valla Gökhan demiş sete gelen herkese kapımız acık gelsinler diye sorun yok :D
Artık oyuncularla kaynaşacam bu gidişle ))) İstanbulda değilmisin ))) atla otobüse git valla çok iyi insanlar ,Set arkasında 2-3 sarısın kız vardı uyuzun tekiler ne arıyorsunuz diye çıkıştı bende dedemin cüzdanını dedim ))) manyak ya ben ona papuç bırakırmıyım )))

Artık oyuncularla kaynaşacam bu gidişle ))) İstanbulda değilmisin ))) atla otobüse git valla çok iyi insanlar ,Set arkasında 2-3 sarısın kız vardı uyuzun tekiler ne arıyorsunuz diye çıkıştı bende dedemin cüzdanını dedim ))) manyak ya ben ona papuç bırakırmıyım )))
ahaha iyi demişsin Banu Ablaya şikayet etseymişsin keşke kovuyolar beni diye :D Elazığdan İstanbul çok uzak ya :(

ahaha iyi demişsin Banu Ablaya şikayet etseymişsin keşke kovuyolar beni diye :D Elazığdan İstanbul çok uzak ya :(
Aynen hemde epey bi uzak ((( Ne kovacak valla ben onu işinden ederim ))) Çok konuşmayın işinizi yapın dedim ,hem oyuncular bile rahatsız değilken size ne oluyor acaba diyince sustu zaten ))))

Ama Zafer Sefere abi diyordu bu adam küçük Zaferden o kafamı karıştırdı :D
Aynen dün düşündüm düşündüm karar veremedim,sonra anlamsız gelmeye başladı adam genç kabadayı tipli biri bence sefere daha çok vardır ya )) dizinin sezon finalinde büyük patlama olabilir belki )))

Aynen dün düşündüm düşündüm karar veremedim,sonra anlamsız gelmeye başladı adam genç kabadayı tipli biri bence sefere daha çok vardır ya )) dizinin sezon finalinde büyük patlama olabilir belki )))
Bende Aziz diye düşünüyorum Sefer hayalimde hiç böyle bi tip değil di :D

@gözlemci bi de sanırım Yeşim Salkım ameliat olduğu için dün dizide hiç yoktu ekskliğini hissettim :(

36. bölümü izledim. İahane bir bölümdü.

Miray dolu sahneler beni benden aldı. Mukadder ile olan, Fatih ile olan tüm sahnelerinde yerlerdeydim.:(

Pelin yine süperdi.:bhr:

Sonda bir adam geldi kim acaba. Ben Sefer olduğunu sanmıyorum. Sefer öyle bir karakter olamaz. Sima olarak uymuyor gibi.

Mukadder'in, Güneş'in, Hiko'nun ve Esma'nın sahnelerinde koptum.:F

Bende Aziz diye düşünüyorum Sefer hayalimde hiç böyle bi tip değil di :D

@gözlemci bi de sanırım Yeşim Salkım ameliat olduğu için dün dizide hiç yoktu ekskliğini hissettim :(
Aynen Yeşim Salkımın yokluğunu Fuldenle doldurmaya çalıştılar o biraz daha fazla gözüktü )))

Bence herşey #Şimdibaşlıyor dediler olabilir )))

1503577_361720854030451_2190302461511687870_n.jpg

helal valla Banuya böyle dizi ve yapımcılık görülmedi kadın cevap bile verir olmuş ))) @Ice_Cool_23 @sokak sanati @MelankoliK

Lütfen lütfen :D dizide saçmalık yok ,bunlar bir takım gruplar diziyi bırakıcaz şu şu nedenlerden dolayı diyince banumia açıklama yaptı ))) kadının cevap vermesi bile yeter .

Şuan yazacak konumda değilim ama bir ara konuşuruz. Bu arada evet seyircisine çok değer veriyor Banu. bu yönünü seviyorum.:X

Yine espriler peş peşe patladı gitti ))) Ar ailesi kendine biraz çeki düzen vermeli , dizi konu sıkıntısı çekecek gibi umarım çekmez ))) senaristlerimiz çok güçlü her bölüm efsane :)

Ortalama bir bölümdü. Dizide Tarık'ın paylaşılamadığı sahneler güldürüyor.:X
Pelin bu bölüm abartılıydı bence. üzgün yazamamış o sahneleri senarist.
Babasına öyle laflar söylemesi falan saçmalıktı.