İlk bölümün ardından ikinci bölüm sizlerle… Başlıkta gördüğünüz üzere bu bölümden itibaren her bölümün ayrı bir ismi olacak, ilk bölüme gelen ilgi için teşekkür ederim, umarım bu bölümde ilgi daha da artar.
İlk bölümde belirttiğim gibi +16 gibi bir okuyucu uyarısı koymak istedim, güldürü öğelerinin erişkin bireye hitap etmesi bu bölüm için de geçerli…
Oktay, bardakları doldurup tepsiyle Mualla’ya doğru yürür.
OKTAY: Pekala… Biraz ara verme vakti gelmedi mi sence de?
MUALLA (kitabı bırakır ve uzanıp içkiyi alır.): Tanrım… Kocam beni tembelleştiriyor.
Oktay gülerken kapı açılır, Cansel içeri girer, eve gelmiştir.
OKTAY: Hey, kızımız dönmüş ha? Nasıldı şu çocukla buluşma?
CANSEL: Ah… Nasıl olabilir ki, aynı.
Cansel odasına yönelirken Oktay şaşırmıştır.
OKTAY: Vay canına, heyecanlanmamış, hem de hiç!
CANSEL: Lilian! Lilian, buluşma çok tuhaf geçti!
Küçük fanusun içindeki balığın yanına koşar.
CANSEL: Aslında inanılmazdı. Dory’nin erkek arkadaşını restorana atmasına gülerken aynı şey başıma geldi. Aman Tanrım, kendimi hipopotam salamı kadar aykırı hissediyorum.
ASİL: Karın açlığı yerine doyumsal tokluk için bize gitmeye ne dersin?
Dory bir anda mutfaktan fırlar.
DORY: Arka taraftaki depoya geçmeye ne dersiniz peki!
Dory hızlıca paltosunu alır, Cansel’e “sana söylemiştim, erkeğini elde et!” diye fısıldayıp hızlıca restoranı terk eder.
CANSEL: Hey… Bunun için sence de erken değil mi?
Asil Cansel’e yaklaşırken Cansel vazgeçer.
CANSEL: Pekala… Hiç de rahatsız değilim bu durumdan.
Cansel de Asil’in öpücüklerine karşılık verirken arka taraftaki çekyata doğru Asil’i çeker.
Cansel bir anda çekyatı arkasında sanarak kendini boşluğa bırakır ve çekyatın önüne, yere düşerler.
Asil sinirlenir: Söylesene, çok mu akıllısın yoksa çok mu gerizekalı? (ayağa kalkar) Biliyor musun, unut gitsin!
Asil Cansel’i bırakıp çekip giderken yere düşen Cansel kalakalmıştır.
'Lego Ev' sürprizler, yeni karakterler ve yaratıcı esprilerle dolu 3.Bölümüyle Pazar akşamı forumda...
Geribildirim benim için çok önemli, lütfen yorum yapıp oy kullanmayı unutmayın…
İlk bölümde belirttiğim gibi +16 gibi bir okuyucu uyarısı koymak istedim, güldürü öğelerinin erişkin bireye hitap etmesi bu bölüm için de geçerli…
SAHNE: 1 MEKAN: CANSEL’İN EVİ
Oktay Amerikan mutfağın tezgahında bardaklara bira koyarken Mualla salonda oturmuş kitabını okumaktadır.Oktay, bardakları doldurup tepsiyle Mualla’ya doğru yürür.
OKTAY: Pekala… Biraz ara verme vakti gelmedi mi sence de?
MUALLA (kitabı bırakır ve uzanıp içkiyi alır.): Tanrım… Kocam beni tembelleştiriyor.
Oktay gülerken kapı açılır, Cansel içeri girer, eve gelmiştir.
OKTAY: Hey, kızımız dönmüş ha? Nasıldı şu çocukla buluşma?
CANSEL: Ah… Nasıl olabilir ki, aynı.
Cansel odasına yönelirken Oktay şaşırmıştır.
OKTAY: Vay canına, heyecanlanmamış, hem de hiç!
SAHNE: 2 MEKAN: CANSEL’İN ODASI
Cansel, az öncekinin tam tersine heyecanlı, şimşek gibi odaya girer, kapıyı kapatır.CANSEL: Lilian! Lilian, buluşma çok tuhaf geçti!
Küçük fanusun içindeki balığın yanına koşar.
CANSEL: Aslında inanılmazdı. Dory’nin erkek arkadaşını restorana atmasına gülerken aynı şey başıma geldi. Aman Tanrım, kendimi hipopotam salamı kadar aykırı hissediyorum.
SAHNE :3 (geçmiş – akşam yaşananlar) MEKAN: FRANSIZ RESTORANI
Asil, Cansel’e doğru yürürken Cansel şapşallaşmıştır.ASİL: Karın açlığı yerine doyumsal tokluk için bize gitmeye ne dersin?
Dory bir anda mutfaktan fırlar.
DORY: Arka taraftaki depoya geçmeye ne dersiniz peki!
Dory hızlıca paltosunu alır, Cansel’e “sana söylemiştim, erkeğini elde et!” diye fısıldayıp hızlıca restoranı terk eder.
SAHNE: 4 (geçmiş – akşam) MEKAN: RESTORAN DEPOSU
Asil, yeniden Cansel’e doğru yürür.CANSEL: Hey… Bunun için sence de erken değil mi?
Asil Cansel’e yaklaşırken Cansel vazgeçer.
CANSEL: Pekala… Hiç de rahatsız değilim bu durumdan.
Cansel de Asil’in öpücüklerine karşılık verirken arka taraftaki çekyata doğru Asil’i çeker.
Cansel bir anda çekyatı arkasında sanarak kendini boşluğa bırakır ve çekyatın önüne, yere düşerler.
Asil sinirlenir: Söylesene, çok mu akıllısın yoksa çok mu gerizekalı? (ayağa kalkar) Biliyor musun, unut gitsin!
Asil Cansel’i bırakıp çekip giderken yere düşen Cansel kalakalmıştır.
3.BÖLÜM ÖNGÖSTERİM
-Asil Cansel’den uzaklaştıkça Serapla yakınlaşmaktadır. Bu durum karşısında direnci kırılan Cansel’i Dory ve Oktay cesaretlendirirken, okulda bir anda ortaya çıkan kör asistan ile Cansel arasında beklenmeyen şeyler gelişir.'Lego Ev' sürprizler, yeni karakterler ve yaratıcı esprilerle dolu 3.Bölümüyle Pazar akşamı forumda...
Geribildirim benim için çok önemli, lütfen yorum yapıp oy kullanmayı unutmayın…