Kara Kutu'nun Günü Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında yayına girmeye hazırlanan ve uzun süredir tanıtımları dönen Pana film imzalı dizi Kara Kutu'nun yayın günü ve tarihi belli oldu.

Serdar Akar'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve müziklerini Gökhan Kırdar'ın yapacağı dizi 10 Mart Salı akşamı yayın hayatına başlayacak.

Salı günleri yayınlanan ve son dönemde reytingleri iyice dip yapan Küçük Ağa dizisinin ise akıbeti bilinmiyor.

Racon da aynı gün başlayacak. Tam da izlerim diyordum arada kaldım şimdi.

kesinilkle kara kutuyu izlicem izlemek için müziklerinin gökhan kırdar tarafından yapıldığını bilmek bile yetiyor çok sağlam diziye benziyor ama malesef bu denek yapısında tutması çok zor olacak İnşallah bi süpriz olurda tutar bıktık ergen kadın dizilerinden artık

Çok yanlış bir günde başlıyor kesinlikle ama başka günde yok zaten. Küçük Ağa'da yüksek ihtimalle PT2'de denenecek eğer devamı gelmezse final olacaktır.

Çok yanlış bir günde başlıyor kesinlikle ama başka günde yok zaten. Küçük Ağa'da yüksek ihtimalle PT2'de denenecek eğer devamı gelmezse final olacaktır.
bay olumsuz konuştu yine:Dşaka yapıyorumda
haklısın yanlış bir günde başlıyor ya off

bay olumsuz konuştu yine:Dşaka yapıyorumda
haklısın yanlış bir günde başlıyor ya off
Öyle ama şimdi Survivor var Küçük Ağa gibi 6 reyting alan dizi tutmuş bir dizi bile 3 reytinge düştü şuan. Yani Kanal D dizisi sonuçta ve en azından 5 reyting alması şart.

Çok yanlış gün Pana Film yine tutturamadı.

Küçük Ağanında bu arada ekranlardan temizlenecek olmasına sevindim.Gerçektn kalite 0 dı dizide.

Bence günü çok ideal olmuş :) tek sıkıntı deneklerin bu tarz dizileri sevmemesi yoksa sağlam diziye benziyor.

Çok iyi bir günde başlıyor Pana Filme bu konuda güveniyorum reaksiyonu izledik izleyici değerini bilmedi umarım Kara kutunun değeri bilinir.

Salı çok riskli bir gün. Aşk Yeniden, Survivor hatta Kaderimin yazılığı Gün'ün arasında ezilir gider.

Ask yeniden aslında ciddi rakip değil zamanla düşecek . salı güçlü bir diziyi kaldırabilir aslında ama racon da salıya geliyor salı iki tane erkek dizisini kaldırmaz ikisi birbirini yer ikisi de tutmaya bilir))) kanal d sırf racon tutmasin diye yapıyor olabilir karakutu da tutmazsa tutmasin diye düşünmüş olabilir

Tutacağından pek emin değilim açıkçası, ama yine de Küçük Ağa'yı pt-2'ye ötelediği için daha başlamadan sevdim. :X Racon ile kitleleri aynı olduğu için bir dizi mutlaka daha kötü başlayacaktır. Bunun Kara Kutu olma ihtimali yüksek. Neyse, hayırlısı olsun. :)

Günü bence gayet iyi ,Aşk Yeniden in düşme ihtimali açık, hayr olsun...

Salı günü iyi gideceğini düşünmüyorum. Hem Racon, hem Kara Kutu, ikisi de aynı tarz diziler. İkisinin aynı gün olması, ikisi için de büyük risk olmuş.