Testin linkini verseneÇok fettan cevaplar vermiştim ama. Hayalimdeki kadın karakterini söyledim.
Testin linkini verseneÇok fettan cevaplar vermiştim ama. Hayalimdeki kadın karakterini söyledim.
Ne yazcam nereye yazcam ?Yaz google başlığı çıkıyor.
hahah ayy sen kadın olsaymışsın hepimizi sollucakmışsın ozaman cnmBanada Okşan çıktı.
Galiba kızhahah ayy sen kadın olsaymışsın hepimizi geride sollucakmışsın ozaman cnm
Galiba kız
Halbuki soruları gerçekten kendime göre cevaplamistim 😱 iyiki kadın değilim , degiliz @sokak sanati
bende çözdüm banada taylan çıktı çok çapkın olurdun kızları alfabetik sıraya koyardın
Hahahahabende çözdüm banada taylan çıktı çok çapkın olurdun kızları alfabetik sıraya koyardın
bu dünyaya kadın olarak gelmen kadın milleti için büyük şans diyor
hahah ayyy töbee estafurullah
bende çözdüm banada taylan çıktı çok çapkın olurdun kızları alfabetik sıraya koyardın
bu dünyaya kadın olarak gelmen kadın milleti için büyük şans diyor
hahah ayyy töbee estafurullah
hadii cnm yeme bizi şimdiSende iyiki erkek olmamışsın.
Ben orada nasıl bir kadın hayal ederdin gibi cevapladım.
hadii cnm yeme bizi şimdi
meraktan dolayı bence kadınlar çapkın bir erkek olmayı merak eder
erkekler ise erkekleri peşinde koşturan 4-5 tanesini elinde oynatan kadın olmayı merak ederler
bu sonuclar oyüzden böyle çıkıyor
hahha ayy sen bütün herifleri alırdın elimizden bee sana rakip olamazdık biz bize birşey kalmazdı hahahaAynen son 3 cümlen çok doğru ki böyle bir soru vardı zaten.
hahha ayy sen bütün herifleri alırdın elimizden bee sana rakip olamazdık biz bize birşey kalmazdı hahaha
ayoll okşan diyorsun daha nekadar saçma olabilirki hahahahahO zaman kadın gibi davranırdım her halde. Neyse konu saçma yere gidiyor ben susuyorum.
Paramparça nın etkisi heryerde..
Kızlarda Hazal adı baya kullanılmaya başlamış...
Paramparça ile fazla alakası yok aslında, gerçekten güzel isimler.Paramparça
Bu +1 in anlamı ne oluyo acaba
ayoll okşan diyorsun daha nekadar saçma olabilirki hahahahah
hahha ayy sen bütün herifleri alırdın elimizden bee sana rakip olamazdık biz bize birşey kalmazdı hahaha
O değil ben hepsini alırdım kendi haremimi kurardim doktorlar muhendisler avukatlarla ..O zaman kadın gibi davranırdım her halde. Neyse konu saçma yere gidiyor ben susuyorum.