Klasik Friends - Dizi Yorumları

1S11B

Gayet iy bölümdü.:X

Phoebe ve Monica'nın aynı adam için yaptıkalrı fenaydı.:F En sonda ki Monica tepkisi süperdi özellikle.:F

Rechal'ın Romalı elemana yemek yedirirken eleni yalatması wuhahaha.:F Ve Ross'un bakışları 2. Wuhahhahaa:F

Anne olayı biraz saçmaydı. Hiçde gülmedim. Ama Chandler'a ilk Kondomu aldım dediğinde koptuk.:F Ross ile olan ilişkiyi sevmedi.

Bölüme baya gülmüşüm.:X 9/10

Özledim Friends'i internetim çok sınırlı izleyemiyorum, erken noel tatiline girdim. :T

5x1

2 veya 3 aylık aranın ardından tekrar başladım.

İyi bir başlangıç oldu özlemişim hepsini, özellikle Ross ve Chandler'ı :D

Monica ve Chandler birlikteliği güzel oldu bayaa komik olacak gibi :D Ross'un sonda başına gelen olayda pişmiş tavuğun başına gelmez :D

8/10

5x2

Çok iyi bir bölümdü yine.

Chandler reyizin sürekli öpüşürken yakalanması ve çaktırmamak için Rachel ve Pheobe'yi de öpdüğü sahnelerde kahkaha attım çok iyiydi :D

9/10

1S12B

Güzel bir bölümdü.:X

İlk baştaki ritim tuttukları sahne olsun süperdi.

Ross'un çocuğunun cinsiyetini öğrenmemek için verdiği çaba olayı baya güldürdü.:F

Phoebe ile Rachel arasında yaşananlar çok duygusal ve güzeldi.:X

8.5/10

5x14

Bayaa iyi bir bölümdü.

Chandler ve Phoebe arasındaki olay çok iyiydi :D Chandler reyizin burdaki oyunculuğu süper olduğu için yeni dizisinde beğenemedim bir türlü :D

9/10

5x17

Komik bir bölümdü yine.

Chandler Monica ilişkisi sıkıcılaşmaya başladı ilginçleştirmeleri lazım :D Joey'in sürekli kızın evi diye Ross'un evine gitmesi ve en sonunda doğru yere gittiğinde de yine Ross'u görmesi sesli güldürdü :D Sonda Ross'un haraketleride güldürdü :D

9/10

1S13B ve 1S14B

İki güzel bölümdü. 13 yarım puan öndeydi ama.

chandler'in Rache çıplak görmesinin ardından gelen Serj süperdi bay güldüm. :F Final Monica ve Joey'nin babası ile bitti.:F

Joey nin babasınin annesini aldattığını öğrendiği sahneye baya yarıldım.:F

9.3/10
8.8/10

5x24 Sezon Finali

Chandler ve Monica'nın evlenmeye gittiklerinde Rachel ve Ross'un evlenmeleri sesli güldürdü :D Ross yine boşanacak heralde :D

Joey'in el ikizi olayı saçmaydı güldürmedi pek :D

9/10

4x24 (Sezon Finali)

Oldukça iyi bir sezon finaliydi. Hatta dizinin şimdiye kadarki en unutulmaz sezon finaliydi diyebilirim. :)

Monica ve Chandler birlikteliğini biliyordum maalesef. Hatta daha fazlasını da biliyorum ama buraya yazmayım. :D O yüzden Google sağolsun pek şaşırmadım o sahneye.

Ross'un Emily yerine Rachel'ı söylemesi baya şaşırttı. Hatta o sahnede istemsiz bir şekilde sesli tepki de verdim. :D Geçen sezon da buna benzer bir sonla bitmişti. Ayrı olamayacakları kesin gibi zaten. Bir daha ayrılmamak üzere birleşirler umarım yakın bir zamanda. :D

Phobe'nin oh,um gibi tepkileri çok sempatik bu arada. :D

Puanım: 10/10

1x15

Süper bölümdü. Bir ara kendimi durduramadım. Nefessiz kaldım. :F

Ross ile Joey'nin sahnesi süperdi. Chandler'in onları yakalaması sonucu kopan kahkaha tufanı 1 dakika falan sürdü yarıldım. :F

Phoebe bu bolüm fazla salak davrandı sevmedim. Her şeyi yanlış anlatması falan biraz itti beni.:(

Monica ile Rachel'in garsonluk sahneside güldüren sahnelerdendi.:D
Chandler'in patronu ile olan konuşma sahnesi.:F Pazartesi görüşürüz. :F

Baya güldüm ama tek Phobe biraz iticiydi ondan dolayı 9.4/10