Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle :)

Aynen Merve Aydın sırf Serenay'ın tavrına inat gruplara ayırmaya çalışıyor. Ahmet'in çok fazla kalacağını sanmıyorum.

Birinci Hakan olur gibime geliyor. Sosyal Medya da büyük destek var. Gizem zaten her program öncesi fotoğraflar ile duyuru yapıyor :F Merve Oflaz da Kıbrıs finaline kadar gider. Gerisini bilemiyorum :)

Müthiş ikili, sonuna kadar arkasındayız Hakan ve Merve'nin. :D

Hakan, Merve, Serenay ve Doğukan güzel grup olabilirler bu arada. Zaten Ahmet Dursun ve Merve Aydın'a geçen seneden biraz gıcıklığım var. :A

Hakan güzel konuştu tam da benim içimden geçenleri söyledi. İnşallah birinci Turabi ve Hilmicem dışında biri olur. :D

Yorum yapması yasak mı :D Sanki o öyle diyince Hilmicem ve Turabi adadan gidecekler :D
Hakan ve merve müthiş ikili kesinlikle onların ipleriyle kuyuya inilmez veren satışa gelirsin akıllarında nasıl bir tilkiler dolaştığını kimse bilemez)))

Onu demiyorum ben hakanın beyninin nasıl çalıştığını anlatmak için yazdım . adamın kafasında tilki eksik olmuyor o bakımdan)))
Burası Survivor her türlü şeyi hesap edeceksin yoksa güme gidersin. :A Önceki Survivor'da adamı nasıl eledikleri belli bu sezon dikkatli olmak zorunda. :) Neyse ki sms var bu sefer. :D

Sen biliyorsun galiba. Anlatsana :F
Yok dedim ya kimse bilemez diye ))) ama izlediysen program başında nasıl tilkiler dolaştığını kendisi anlattı hilmicem ve turabiden birini eletecek aklınca)) duygu elenirse yine karli hilmicem ile turabi birbirine girecek)))

Yok dedim ya kimse bilemez diye ))) ama izlediysen program başında nasıl tilkiler dolaştığını kendisi anlattı hilmicem ve turabiden birini eletecek aklınca)) duygu elenirse yine karli hilmicem ile turabi birbirine girecek)))

Asıl Tilki dolanan Merve Aydın ve Anıl. Hakan ve Merve'nin dostluğunu bahane ederek gruplaştırdılar.

Duygu'ya sempatim acayip bir şekilde arttı şu an @Yiğitt. :A

Durabi ve Durbo Turabi süpermiş. :F

Serenay sırf Merve'den intikam almak için hemen bi grup olayına girdi.Bence yanlış hareketler bunlar.Ordan Merve Aydın giderse ünlüler takımı çöker.

Şu hançer,bıçaklama olayları da baydı beni.Her iki grup için de.Bi yarıştalar ve düşman ve dost olarak hemen olaya girmeye gerek yok.Duygu'nun Hilmicem için dostumdu.Serenay'ın Merve için düşmanmış gibi lafları için diyorum bunu.

Edit:Hilmicem'in Duygu'nun üstüne yürümesini marifetmiş gibi anlatması beni sinir etti.

Son düzenleme:
Turabiy'le Hilmicem Begum'u yazmanin yolunu yapiyor.Patatesini verdi diye yazmamaliymis Taner'i 😛 Kiz napsin yani.

@Cengo tehlike canlari caliyor benden demesi.

Son düzenleme:
Asıl Tilki dolanan Merve Aydın ve Anıl. Hakan ve Merve'nin dostluğunu bahane ederek gruplaştırdılar.
Onlarında tilkiler dolaşıyor ama hakan favorim)))) merve ile kastın aydindindi diğer merve mecbur kalmis gelmiş gibi)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...