Ozan Çobanoğlu Resimleri

Aynen ben de birtek orda izlemiştim.

Ekli dosyayı görüntüle 43553

Burda da fena değil. Pek birşey belli olmuyordu fakat üstlendiği rolle ilgi çekiyordu :)
Güzel bir diziydi. Yanılmıyorsam Aşk-ı Memnu ile aynı sezonda yayınlanmıştı ve diziye kafa tutuyordu..
bizim okul tamamen tek türkiye izliyorduk desem abartmam cnm
kurtlar vadisinden sonra okulca konuştuğumuz 2. dizi tek türkiye olmuştu:F:F:F
samanyolunu diğer büyük kanallarla kafa kafaya tutan ilk diziydi şivan favorimdi kesinlikle
:F:F:F

bizim okul tamamen tek türkiye izliyorduk desem abartmam cnm
kurtlar vadisinden sonra okulca konuştuğumuz 2. dizi tek türkiye olmuştu:F:F:F
samanyolunu diğer büyük kanallarla kafa kafaya tutan ilk diziydi şivan favorimdi kesinlikle
:F:F:F
Şivan :ok::ok:
Hatırlıyorum bizim okulda Şivanın genelde kullandığı
'' De Haydin Gidikk !'' cümlesi tahtalardaydı :)

aaa o filmmiş paramaparça filminde oynamıs diziyle karıştırmsım :F:F:F
o filmi ben izledim,çok iyi bir filmdir,ama sinema başarısı yoktu! nedense

yok cnm paramparçada oynamadı küçük ağa da oynuyor
öncesinde stv de tek türkiyede doktor rolünü oynadı
altın kelebek almış bir isimdir,aynı zamanda küçük ağa'da önemli karakterlerden birisidir...

yağmurdan sonra polis
sırlar dünyası
Beşinci boyut
Anneler ile kızları
iffet
@pompy tek türkiye'de var,galip dervişte'de oynadı :)

tek türkiyeyi ne izlerdik yaaa samanyolunu diğer büyük kanallarla baş etmesini sağlayan ilk diziydi tek türkiye bizim okulda herkes izliyordu şivan favorimdi:A:A:A
şivan mı,doktor varken :F

İsmini ilk defa duydum. 😱

Tipi fena değilmiş. :D Birisine de benziyor sanki ama aklıma gelmedi ismi.
tek türkiye ve anneler ile kızlarında başrol oynuyordu,şuan küçük ağa'da :)

Son düzenleme:
hem cool hem sempatik hem yakışıklı hem de iyi oyuncu nasıl olunamaz sorusunun cevabı :D

altın kelebek almış bir isimdir,aynı zamanda küçük ağa'da önemli karakterlerden birisidir...

Galip Derviş'te mi oynamış? 😱 Demek ondan suratı bana tanıdık geldi. :D

doktor Tarık efsanedir :D
küçük ağa'daki rolünü nasıl buluyorsun?

hem cool hem sempatik hem yakışıklı hem de iyi oyuncu nasıl olunamaz sorusunun cevabı :D
:Folunur olmasın o :F

aaaa ozaman sırlar dünyasından görmüş olabilirsin yada kollama bunlarıda izlemediysen bu adamı başkasına benzettin demektir zaten :F:F:F
kollamada oynamadı canım

Evet küçük ağada görmüştum :)
anneler ile kızlarını izlediysen başroldü,oradada görmüşsündür...

bende sadece tek türkiyede izlemiştim yakışıklı olduğu bile belli olmuyordu orada:F
cemaatin kanalı'nda normal

Hala yakışıklı değil :A
yakışıklı değil mi? :F

Tek Türkiye'de daha iyiydi sanki...
küçük ağa'da daha iyi bence,orada silikti çok...

Son düzenleme:

paramparça diye dizi varya ben onunla karıştırmışım

Hakikaten Galip Derviş'te oynamış bu arada, dizinin 17. bölümünde katilmiş. Galip Derviş'in Vikipedi sayfasını düzenleyenlerden biri bendim, nasıl hatırlamadım bilmem. :)

Dizinin en sıkıcı bölümlerinden birine konuk olmakla birlikte, kendisi en vahşi cinayetlerden birine imza atmıştı. :D

fkekfksdfkfj.png

Sen erkek gormemissin lo @xemrexxx bile 1000 basar :)
adam cemaatin kanalında oynadı diye böyle diyorsun ama sonra'dan katıldığı diziler hariç,genel olarak başrol oynadı,küçük ağa'da da önemli bir rolde silik birisi oysaydı oynatırlar mıydı?

Aynen ben de birtek orda izlemiştim.

Ekli dosyayı görüntüle 43553

Burda da fena değil. Pek birşey belli olmuyordu fakat üstlendiği rolle ilgi çekiyordu :)
Güzel bir diziydi. Yanılmıyorsam Aşk-ı Memnu ile aynı sezonda yayınlanmıştı ve diziye kafa tutuyordu..
aslında kendisi ab kitlesine hitap eden bir oyuncudur,ama kanal ve dizi totallikti...

adam cemaatin kanalında oynadı diye böyle diyorsun ama sonra'dan katıldığı diziler hariç,genel olarak başrol oynadı,küçük ağa'da da önemli bir rolde silik birisi oysaydı oynatırlar mıydı?

aslında kendisi ab kitlesine hitap eden bir oyuncudur,ama kanal ve dizi totallikti...
Ne alaka ben adami anneler ile kızları ve küçük ağada izledim cemaat dizisi falan beni ilgilendirmiyor ben siyasetten anlamam ve beni ilgilendirmiyor yani ben adamin tipini degerlendirdim orda ki o kadar yakışıklı değil. Hem sen ne zaman gördün cemaat kanalı falan dedigimi ayrım yaptığımı bence kanal kanaldir . :)