Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım yarın Duygu oynar oyunda..

Ünlüler için hiç üzülmüyorum bu sefer. Ne yaptılarsa kendileri kendilerine yaptılar!

HATA 1: Yahu burada önemli olan oyun kazanmak, kişisel hırs oyunlarınızı buraya sokmayın! Hakan efendi Turabiyi seçerek ne amaçladı bilmiyorum. Yahu Taner'i seçsene! Alardınız şu oyunu. Bak Hilmicem nasıl Doğukanı seçti kazanmak için?

HATA 2: Merve bu sene geçen seneye göre kondisyon kaybetmiş. Yahu Özlem gibi tombalağa yenilmek ne demek? Sırf atışta keybetti.

Bu takım bu oyunu kesinlikle kendi hataları ile bu duruma getirdi.

Ünlüler için hiç üzülmüyorum bu sefer. Ne yaptılarsa kendileri kendilerine yaptılar!

HATA 1: Yahu burada önemli olan oyun kazanmak, kişisel hırs oyunlarınızı buraya sokmayın! Hakan efendi Turabiyi seçerek ne amaçladı bilmiyorum. Yahu Taner'i seçsene! Alardınız şu oyunu. Bak Hilmicem nasıl Doğukanı seçti kazanmak için?

HATA 2: Merve bu sene geçen seneye göre kondisyon kaybetmiş. Yahu Özlem gibi tombalağa yenilmek ne demek? Sırf atışta keybetti.

Oyun bitmedi, ve Merve simdi Ozlemi gececek.

öncelikle seda çok ayıp etti. duygu orda takım arkadaşına yani kendisine destek çıkıyor onun dediği şeye bak birde takımda kenetlenmekten bahsediyor başta kendin problem çıkarmıcaksın o zaman.

ve şu sahra'nın oyun kaybedince artis artis konuşması yok mu irrite oluyorum. asıl sen kimsin merve'ye kafa tutuyon dur daha çok yenilcen sen.

özlem için bişey diyemiyorum kız gönüllülerin arasında en iyisi, nettt.

turabi hakan'a karşı öyle bi hırs yapmışki nasılda kazandı kafayı takmış adama.

hakan kusura bakma ama kendin kaşındın kardeşim orda o toplar düşürülür mü öyle bir hata yapılır mı iyi olduğu oyunda turabiye yenilerek rezil oldu dimi @sokak sanati turabi de havalara girdi bir anda garibim yazık :F

Oyun bitmedi, ve Merve simdi Ozlemi gececek.
Umarım öyle olur, ben de öyle istiyorum zaten ama Ünlülerin motivasyonu düştü kesinlikle, hata yapmasalar şimdi bitirmiştiler.

Mervenin özlemi geçmesinden ziyade, Ahmet`in işi bitirmesi önemli...

Ödül oyunu çok heyecanlı, izlemesi baya zevkli. Ayrıca teke tek her zaman daha iyidir. Ne diye yarışmacıları birbirlerine bağlarlar anlamıyorum zaten. :D

Hakan parkurları önde bitirmesine rağmen 2 oyun kaybetti maalesef. :( Turabi'ye kaybetmesi ayrı bir üzdü. :( Neyse rövanş olur baya. :D

Gönüllüler 9-5'ten döndüler. Anıl ya da Merve Aydın bitirebilselerdi keşke. Özlem yardırdı resmen helal olsun o da dişi aslan ne de olsa. :D Merve Oflaz önemli puanlar kazandırdı ama bir şampiyonun parkurlarda gerilerde kalmaması lazım umarım toparlar.

Hadi bakalım Merve Aydın Özlem'e biraz fark yaparsa Ahmet oyunu alır Doğukan'ın dediği gibi heyecan yapıyor Hilmicem final oyunlarında. Bu arada onu da tebrik ediyorum çok iyi yarışıyor. ss

Taner'i seçemezlerde. 1 değiştirme hakkında Turabi ile Taner değişti.:X Ama haklısın kişisel hırsa girdi o hakan.

Ünlüler resmen oyunu hediye etti Gönüllülere :T: Hakan Hırbo'yada yenildin ya ne diyim sana Taner'i niye seçmedi onu anlamadım :)

hakan kusura bakma ama kendin kaşındın kardeşim orda o toplar düşürülür mü öyle bir hata yapılır mı iyi olduğu oyunda turabiye yenilerek rezil oldu dimi @sokak sanati turabi de havalara girdi bir anda garibim yazık :F

Yaa bu kaçınca ama.:F Hadi geçen oyun kaçındı kaşıdık bu sefer neyin artistliğinde.:F Suda bile yenildi.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU