Oyun bitmedi, ve Merve simdi Ozlemi gececek.Ünlüler için hiç üzülmüyorum bu sefer. Ne yaptılarsa kendileri kendilerine yaptılar!
HATA 1: Yahu burada önemli olan oyun kazanmak, kişisel hırs oyunlarınızı buraya sokmayın! Hakan efendi Turabiyi seçerek ne amaçladı bilmiyorum. Yahu Taner'i seçsene! Alardınız şu oyunu. Bak Hilmicem nasıl Doğukanı seçti kazanmak için?
HATA 2: Merve bu sene geçen seneye göre kondisyon kaybetmiş. Yahu Özlem gibi tombalağa yenilmek ne demek? Sırf atışta keybetti.
Bu takım bu oyunu kesinlikle kendi hataları ile bu duruma getirdi.
Kaç oyundur gösteremiyor kendini, bu oyun yine yavaştı atışlar saolsun.Erken konusmayin 😉
Umarım öyle olur, ben de öyle istiyorum zaten ama Ünlülerin motivasyonu düştü kesinlikle, hata yapmasalar şimdi bitirmiştiler.Oyun bitmedi, ve Merve simdi Ozlemi gececek.
Ünlüler için hiç üzülmüyorum bu sefer. Ne yaptılarsa kendileri kendilerine yaptılar!
HATA 1: Yahu burada önemli olan oyun kazanmak, kişisel hırs oyunlarınızı buraya sokmayın! Hakan efendi Turabiyi seçerek ne amaçladı bilmiyorum. Yahu Taner'i seçsene! Alardınız şu oyunu. Bak Hilmicem nasıl Doğukanı seçti kazanmak için?
HATA 2: Merve bu sene geçen seneye göre kondisyon kaybetmiş. Yahu Özlem gibi tombalağa yenilmek ne demek? Sırf atışta keybetti.
Bu takım bu oyunu kesinlikle kendi hataları ile bu duruma getirdi.
Oyunun sonuna bak, sonuca. Oyun bir butun yok o saolsun bu falan gecin bunlari 2'de 2 yapti.Kaç oyundur gösteremiyor kendini, bu oyun yine yavaştı atışlar saolsun.
Neresi daha erken konuşma?![]()
Yine de başkasını seçebilirdi...Taner'i seçemezlerde. 1 değiştirme hakkında Turabi ile Taner değişti.Ama haklısın kişisel hırsa girdi o hakan.
hakan kusura bakma ama kendin kaşındın kardeşim orda o toplar düşürülür mü öyle bir hata yapılır mı iyi olduğu oyunda turabiye yenilerek rezil oldu dimi @sokak sanati turabi de havalara girdi bir anda garibim yazık![]()
merve benim favorilerimden keşke eski günlerine dönse seviniriz 🙂Erken konusmayin 😉
nane mi.@Billy Nane asil kafayı Hakan takmış yine Turabiyi seçti ve yine kaybetti![]()