Maral'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
thumbnail_1425129987.jpg

tv8'in merakla beklenen dizisi Maral: En Güzel Hikayem'den yeni bir haber var!

Yapımın yayın tarihi belli oldu. Gelen habere göre dizinin ilk bölümü, 5 Mart Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı dizide Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Bige Önal, Cankat Aydos ve Rıza Akın gibi isimler de yer alıyor.

Uzun süredir merakla beklenen dizi, çalıştığı mağazada yükselme hayalleri kuran Maral isimli bir kızın bir çikolata ustası ile olan aşk hikayesini konu alıyor. Senaristliğini 20 Dakika ve Suskunlar'dan tanınan Pınar Bulut Deren'in yaptığı dizinin yapımcılığını ise tv8 İç Yapımlar üstleniyor.

Maral: En Güzel Hikayem, Perşembe akşamı 20.00'de tv8'de başlıyor!

Son düzenleme:
Serçe Sarayı ile aynı gün mü yani? 😱
Tv8'den bu kadar erken hamle beklemiyordum.

Neyse bekliyoruz bakalım, artık bunu izlerim hralde.

Perşembe zor birgün bakalım ne yapcaklar zaten diğer günler hep dolu bugün kaldı diziye

Oha, keşke Çarşamba olsaydı. :(
Şimdi Serçe Sarayı mı Maral mı arada kalacam. :T:

Bence gün seçimi çok yanlış :( belki iş görürdü ancak bu saatten sonra o şansıda kaybetti.

Böylece Ayrılsak da Beraberiz'in Perşembe olma hayalleri suya düştü. Çarşamba ve Cuma günleri boş. Bence Cuma günü daha uygun olabilir. Maral'a da başarılar bu arada. :)

Böylece Ayrılsak da Beraberiz'in Perşembe olma hayalleri suya düştü. Çarşamba ve Cuma günleri boş. Bence Cuma günü daha uygun olabilir. Maral'a da başarılar bu arada. :)
Cuma olmaz muhtemelen.Cuma İşte Benim Stilim eleme gecesi var.Yetenek Sizsiniz bitince Çarşamba olur herhalde :)

Cuma olmaz muhtemelen.Cuma İşte Benim Stilim eleme gecesi var.Yetenek Sizsiniz bitince Çarşamba olur herhalde :)
Onu 23.00'e alsalar reytingleri daha iyi olacaktır. Ayrılsak da Beraberiz, Çarşamba gününde harcanabilir. Hem Cuma günü herhangi bir komedi dizisi de yok.

Acun'un da Survivor'ı 5 gün yapacağını sanmadığımdan ötürü Cuma daha iyi bir tercih olur bence. Ama büyük ihtimalle Çarşamba'ya konulacak galiba. Gerçi nereye konulursa konulsun internetten izleyeceğim, orası ayrı. :)

Dedikoducu Çocuk birkaç gün önce söylemişti yanlış hatırlamıyorsam ama kesinleşmemişti o zaman. Şu an tv8'in sitesinde de yazmıyor, Mart'ta başlayacak yazıyor sadece.

Bu arada Ayrılsak da Beraberiz de Çarşamba günü olacak bence. O da bu ay içinde başlar herhalde.

Beklediğim günde yayınlanıyor ama 12 Mart falan olur diyordum. Perşembe günleri çok dizi oldu Maral'ın fazla iyi gideceğini düşünmüyorum.

Perşembe günü rezil olur bu dizi.:( FF'de Serçe Sarayı'nın yorum konusunu ben açacağım demekki.:Z

Bu dizi gün seçimi iyi ama kanal faktöründen dolayı tutacağını düşünmüyorum ama Acun 20 bölüm dayansa iyi süreside kısa olduğu için prime time da olacak.