25 Şubat 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1424977773.jpg

Amerika'da Çarşamba'nın reytingleri belli oldu.

Empire zoru başardı ve bir kez daha reytinglerini yükselterek yeni çıtayı 5.3 reytinge koydu. Son yılların en çok izlenen dizisinin daha ne kadar yükseleceği merak konusu. Sezonun ilk yarısını berbat geçiren Fox, turnayı tam anlamıyla gözünden vurdu.

ABC'nin komedi kuşağı bu hafta yükselişteydi. Özellikle Charlie Sheen'in de göründüğü bölümüyle The Goldbergs'ün 0.3 reyting birden yükselip 2.5 reytinge ulaşması dikkat çekti. Modern Family de Empire'a rağmen ciddi bir yükseliş yakaladı. Bu haftaki bölümün tamamen Apple ürünleri üzerinden geçen özel bir bölüm olduğunu belirtmekte fayda var.

Günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMFOXAmerican Idol2.6810.18
CBSSurvivor (8-9:30)2.379.88
ABCThe Middle277.39
NBCThe Mysteries of Laura1.447.65
CWArrow132.9
8:30PMABCThe Goldbergs2.587.46
9:00PMFOXEmpire5.31513.75
ABCModern Family3.4109.3
NBCLaw And Order: SVU1.647.69
CWThe 1000.621.79
9:30PMABCblack-ish2.366.72
CBSThe Amazing Race (9:30-11)1.546.06
10:00PMNBCChicago PD1.557.35
ABCNashville1.444.88

Empire ve arrowa Tebrikler :)
@Çiğdem- Arrowu hangi siteden izledin atarmasın özelden ben bulamadım :(

Empire'yi iyice merak etmeye başladım ama muhtemelen sevebileceğim bir dizi değildir. :D

Arrow 1 almış geçen haftaya göre düşmüş.

Ben asıl yarınki reytingleri çok merak ediyorum The Odd Couple ne yaptı bakalım inşallah iyi gitmiştir. :Z

sanki uçuyor gibi konuşuyon:F
cw kanalıda olsa 0 5 le en düşük reytingi alan diziydi 0 6 reytingi the originalstan alıyor yanı en azından diğer dizilerin yanında ezilmemiş oluyor ayrıca 0 7 olur yakında bir yükseliş var cnm malum kişi gittikten sonra :F:F:F

Empire ı kutluyoruz aldığı reytingleri hakediyor her saniyesi dolu dolu dizinin tüm karakterleride çok renkli tek bir boş sahnesi yok, spoiler içindeki hala izlemeyenler utansın :)))

Empire ı kutluyoruz aldığı reytingleri hakediyor her saniyesi dolu dolu dizinin tüm karakterleride çok renkli tek bir boş sahnesi yok, spoiler içindeki hala izlemeyenler utansın :)))
ben empireyi falan kutlamıyorum cnm ben arrowu kutluyorum:F:F:F
kanalın bu yıl the flashla birlikte yüzünü güldüren dizisi 2 dizide birbiriyle bağlantılı zaten :Z

@OzaN reytingin son hali açıklanmış empire 5.4 e yükselmiş düzelelim cookie teyzenin hakkını yedirmeyuk :X nashville 1.3 e düşmüş

@Çiğdem- arrow 1.1 e yükselmiş kına yak.ss

ben empireyi falan kutlamıyorum cnm ben arrowu kutluyorum:F:F:F
kanalın bu yıl the flashla birlikte yüzünü güldüren dizisi 2 dizide birbiriyle bağlantılı zaten :Z
cookie bizim yüzümüzü güldürüyor, senin diziler kanalın yüzünü güldürüyor anca kanaldan bize ne :))

Müzical Drama hiç çekici değil.ss
bates motel in peki nesini beğenmedin :) hadi bu müzikal drama olunca kaybetti ? galavant komedi olunca kaybetti oysaki bates motel seveceğin muhteşem bir dram hemde gerilim dolu sahneleriyle harika gidiyor ? onada bir kulp bulursun ::)