23 Şubat 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1424887400.jpg

Amerika'da Pazartesi'nin reyting sonuçları belli oldu.

The Voice yeni sezonuyla bomba gibi döndü ve yine farklı şekilde zirveyi almayı başardı.

Gotham, The Voice'a rağmen yükselişe geçerek geçen haftaki yükselişini sürdürdü. Sleepy Hollow ise sezon finaliyle 1.4 reyting gibi vasat sayılabilecek bir sonuç elde etti.

CBS dizileri 2 Broke Girls, Mike & Molly ve Scorpion her ne kadar diğer kanalların gerisinde kalsalar da reytingleri gayet iyi seviyede.

NBC'nin The Voice sonrasına koyduğu The Night Shift ise hiç umut veren bir sonuç elde edemedi...

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMNBCThe Voice (8-10PM)4.11113.97
ABCThe Bachelor (8-10PM)2.678.97
FOXGotham2.376.53
CBS2 Broke Girls2.178.47
CWThe World Dog Awards - Tekrar (8-10PM)0.311.26
8:30PMCBSMike & Molly268.91
9:00PMCBSScorpion2.1610.69
FOXSleepy Hollow - Sezon Finali1.444.35
10:00PMABCCastle1.657.61
CBSNCIS: LA1.659.83
NBCThe Night Shift1.545.52

scorpion süper gidiyor aman @destere başlama:X
@OzaN Gothamı övmüşün cbs dizilerini yermişin pk fark yok gibi :X bu arada artık kablolu reytinglerinden de mi bahstsek konuda bir sürü izlediğimiz dizi var forumcak walking dead,prtty little liars,da vincis demons,better caul saul...

@OzaN Gothamı övmüşün cbs dizilerini yermişin pk fark yok gibi :X bu arada artık kablolu reytinglerinden de mi bahstsek konuda bir sürü izlediğimiz dizi var forumcak walking dead,prtty little liars,da vincis demons,better caul saul...
Onların reytingleri kimseyi ilgilendirmiyor ki. Yapımcıları istediği sürece hepsi de devam edecek nasıl olsa. :):)

Gotham yükselişte tabii ki öveceğiz. CW dizileri 0.4'ten 0.5'e çıkınca da övüyoruz. :):)

CBS dizileri kötü değil dedim zaten ama kanal olarak gerilerde kalmışlar. Normalde CBS Pazartesi'nin en çok izlenen kanallarındandı. :)

CW'nin The World Dog Awards diye programı mı varmış? :D Episodes bu programı mı ti'ye alıyor acaba. :D @destere @OzaN

The Voice çok iyi gitmiş. :)

Eğer 2 Broke Girls bitirilir Kanal D'ye ettiğim beddualari bu kanala da ederim.
Diziye yeni başladım 11. Bölümündeyim.Max favorim.:bhr:

o kadar dizi izliyorumki bazen izlediklerimi bile şaşırıyorum neyi ne zaman izlemiştim diye :) o yüzden bu scorpion a başlamam 6 ayı bulur :)

gotham ı başarısından dolayı kutluyor barbarayı öpüyoruz :)

o kadar dizi izliyorumki bazen izlediklerimi bile şaşırıyorum neyi ne zaman izlemiştim diye :) o yüzden bu scorpion a başlamam 6 ayı bulur :)

gotham ı başarısından dolayı kutluyor barbarayı öpüyoruz :)
jokerin görünmesi bile yetti cnm çocuk diziye ayağını atar atmaz son 2 haftadır 2 reytingleri tekrar eskisi gibi görüyoruz uğurlu geldi gothama daha doğruu adı bile yetti bence:F

sleepy hollow 3.sezon onayını alsada rahat etsem yaaa 🙂🙂🙂

jokerin görünmesi bile yetti cnm çocuk diziye ayağını atar atmaz son 2 haftadır 2 reytingleri tekrar eskisi gibi görüyoruz uğurlu geldi gothama daha doğruu adı bile yetti bence:F

sleepy hollow 3.sezon onayını alsada rahat etsem yaaa 🙂🙂🙂
jokerle alakası yok bence :) doktor lee diziden çıksa dizi yükselmeye devam edecek diziyi @sürgünüm ün tommiks adlı kadını bozdu :)