Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10995929_776398422475409_3343338089892994281_n.jpg

karizmaaaa

agalar perşembe gününe bir rakip daha geldi tv8 in MARAL dizisi perşembe yayınlanacakmış
aga onun her yeri rakip olsa nolur merak etme hiçbişey yapamaz
esklirde beceremiyordu abi :A bak şu an beyaz tvde atv deki bölümler oynuyor bana göre vadi tarihinin en alt seviyedeki bölümleri
kesinlikle aga özellikle mamoş öldükten sonraki bölümler vadi seviyesinin çok altında bölümlermiş şimdi izleyince farkediyoruz tekrardan şimdiki yeni bölümler bin çeker o bölümlere
millet o bölümler için muhteşem enfesto diye naralar atıyor :)))) nasıl olacak bende anlamadım :))))
abi bizim için o bölümlerde güzel ama mamoştan sonra düşüş görünüyor bariz şekilde iskolu dönemle mukayese edilmesi hakarettir zaten

sizin oralardaki ekranlar settar ve kevaşelerini tilki ve rascoln olarak mı gösteriyor:)))))))))))))))))
abi bu yorumun süper ya baya güldüm :kiki:
ATV ve TNT deki bölümler bencede vasat ama bu sezon ki bölümleri düşününceo bbölümler bile efsane oluyor.Bu sezon bitti biteceği kadar eski konular canlandirilarak tekrardan başka birşey vermiyor
atv de ki ilk sezonun ilk yarısı güzeldi yani 94 ten 110 a kadar gayet güzeldi sonrası normal
tnt sezonu gayet iyiydi
ama bu sezonla ilgili yoruma kesinlikle katılmıyorum ustanın kazasından sonra bir 5-6 bölümlük çok vasat bi dönem geçirdik ama son 4 bölümün 3 ü mükemmel son 2 bölüm dehşet
lion timi armageddon ustanın eski ofise dönüşü yeni karakterler aksiyon senaryonun güzelleşmesi falan
bu sezon bu haliyle bile daha iyidir eğer 247.bölüm seviyesinde gidersek efsane olur

agalar milat dizisnin fragmnı yanlış anlamyın holywood yapımı bir sinema filmi falan değil 😀

http://www.yenisafak.com.tr/video-galeri/trtden-cok-konusulacak-yeni-bir-dizi/2007802
vay be fena bi diziye benziyo adamlar yapmış ama süreklilik zor

Son düzenleme:
serçe sarayı diziside perşembe günleri yayınlanacak gelin daha da gelin fark etmez :D
bizim gibisi kolay kolay herkese nasip olmaz öyle bir dizinin fanlarıyız ki yılardır görmediğimiz rakip karşılaşmadığımız dalavere kalmadı kazanan biz olduk diziyi bilmem ama vadi oranlarını hiçbir şekilde etkilemez vadi yolunu aslanlar gibi devam eder

Ya biz ne kadar vadiy kizsakta vadinin bir hafta bile tehir edilmesine dayanamayiz:))))) o bizim askimiz tutkumuz olmus :) onsuz gecen bir haftada huzun kaplar heryerimizi :))))) o yuzden ki bu hafta olmasi icin hem dua ettik hemde serzeniste bulunduk😉))

Ya biz ne kadar vadiy kizsakta vadinin bir hafta bile tehir edilmesine dayanamayiz:))))) o bizim askimiz tutkumuz olmus :) onsuz gecen bir haftada huzun kaplar heryerimizi :))))) o yuzden ki bu hafta olmasi icin hem dua ettik hemde serzeniste bulunduk😉))
öyle abi cidden bak senaryoda rayına oturdu artık mesela sagir serseri mayın gibi dolanıyordu artık başı bağlanıyor şedid istanbul a gelmesi falan baya heyecan demek daha müfettiş gelecek gidişat iyi

serçe sarayı ve maral dizilerinin tutacağını sanmıyorum vadiyi hiçbiri etkilemez biz etkileriz onları
vadinin düşüşü bazılarının iştahını kabartmış ama aslan yaralıda olsa aslandır

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy