Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadi.:F İki dedikodu yapıyoruz şurada kaçma şimdi. Tüm gönüllü destekçilerini sana karşı kışkırtıyorum zaten.:A Hakan'ı desteklemeycekler artık.:Z

Bana dayanabileceğini sanmıyorum. Bu hafta 500 olur. Hatta bir baksana konuya kim kaç mesaj yazmış.:Z

Canımsın.:bhr: özldende kulis kuralım bu sezon Turabi'ye ve gönüllülere savaş açana camonnnnnn.:F @Yiğitt görüyorsun Hilmi Cem ve TurABİ destekçileri Duygu için problem yok dedi.:Z @eskici
Geçen sezon tek başıma Akın'ı savunuyordum bu sezon Hakan destekçisi çok rahatım bu yüzden dediğin gibi. :A Hatta gönüllüleri destekleyenler bile seviyor Hakan'ı. Tek sevmeyen sensin. O da Turabi fanlığından. :F

Geçen sezon tek başıma Akın'ı savunuyordum bu sezon Hakan destekçisi çok rahatım bu yüzden dediğin gibi. :A Hatta gönüllüleri destekleyenler bile seviyor Hakan'ı. Tek sevmeyen sensin. O da Turabi fanlığından. :F

Hakan'ın gerçek oalyını tek ben önce gördüm o nedenledir.:A Yavaş yavaş açılacak o gözler.:A Anıl'ıda ilk başta destekleyen çoktu hatta ben bile sevmiştima ma sinisydi belli buda oyuncu.:A

Aynen. Kızda bir şey diyemiyor. Cidden Ftmagül gibi acıyorum o kıza. Fatmagül gibi bir patşayacak gibi ama ne zaman.:F Bua rada Begüm de baya iyi birde şu Duygu'dan uzaklaşsa.:Z
Yaa her şeyi geçtim de dün dokunulmazlık oyununu kim kazandı ?? Sonuna doğru uyuyakalmışım :T::T:

Hakan'ın gerçek oalyını tek ben önce gördüm o nedenledir.:A Yavaş yavaş açılacak o gözler.:A Anıl'ıda ilk başta destekleyen çoktu hatta ben bile sevmiştima ma sinisydi belli buda oyuncu.:A
Araya giriyorum ama kimse Turabi gibi oyuncu olamaz. :A Zaten o başaramadığı oyunculuğunu Sabit Kanca'da da gördük. :A

Yaa her şeyi geçtim de dün dokunulmazlık oyununu kim kazandı ?? Sonuna doğru uyuyakalmışım :T::T:

Ünlüler.:( Dokunulmazlık değil tam. Dokunulmazlığın yarısı.:X

Duygu bu sefer kimleri yiyecek göreceğiz. :A Turabi'nin sonunusmda getirecek. :Z

@sokak sanati na cevaptr. :A

Duygu'nun sonunu getirmişte Hişmi Cem ile Murat. 2. kez nakavt olmaya gelmiş bu aşikar.:F Hiç cevap olmadı Şampiyon ile kimler kıyalanıyor.:F

Araya giriyorum ama kimse Turabi gibi oyuncu olamaz. :A Zaten o başaramadığı oyunculuğunu Sabit Kanca'da da gördük. :A

İşte oyunculuğu beceremiyor. hakan Behzat Ç.'de 3 sezon baya tecrübelidir.:A

Survivor'da demekki doğal oyunculupu beceremediğine göre.:A

Ünlüler.:( Dokunulmazlık değil tam. Dokunulmazlığın yarısı.:X

Duygu'nun sonunu getirmişte Hişmi Cem ile Murat. 2. kez nakavt olmaya gelmiş bu aşikar.:F Hiç cevap olmadı Şampiyon ile kimler kıyalanıyor.:F

İşte oyunculuğu beceremiyor. hakan Behzat Ç.'de 3 sezon baya tecrübelidir.:A

Survivor'da demekki doğal oyunculupu beceremediğine göre.:A
Hakan Behzat Ç.'de 3 sezon oynamadı canım ilk sezonda çıktı. :A

Turabi oyunculuk yapmaya çalışıyor dansı beceremedi belki bu sefer tuttururum diyor işte naparsın. :A

Hakan Behzat Ç.'de 3 sezon oynamadı canım ilk sezonda çıktı. :A

Turabi oyunculuk yapmaya çalışıyor dansı beceremedi belki bu sefer tuttururum diyor işte naparsın. :A

Totalsin totalsin total.:F Laf sokmalar lise 3.:F

Sonuçta gayet becerdi 1 sezonda olsa yani.:A Turabi oyunculuk yapamıyor Doğal olunca seviliyor bununda isbatlarını sen saydın az önce.:A Dans konusunda ise bazıları gibi aşkını Survivor'a alet edip oy kazanmak yerine aşkı için direk dans yapabiliyor. Bu gerçekten takdirlik.:Z

@sokak sanati Begüm ve Nadya çok iyi onların değerini bilin :)

İkiside çok başarılı gerçekten.:X İkiside seviyorum.

Bölümü izledim, fragmanı izledim, buraları okudum ve tek bir şey anladım, o da saygısı Turabi. :A

Bir insan bu kadar mı itici, seviyesiz, kameralara oynayan olabilir? Hakan'a yaptığı saygısızlık da cabası. Seni gömeceğim ve hep sevineceğim ne demek sayıgısız adam. Neyse ki Hakan her zamanki gibi efendiliği ve saygısıyla cevabını veriyor. Bir de bunlar Acun'un önünde oluyor. Acun 2 senedir Turabi'nin her yaptığına sustu umarım bu sefer gözünün önünde olanları fark eder. :):)

Hakan bu yarışmanın en başarılı isimlerinde ilk 3'e girer.Tersini söyleyen de oyunları izlesin anlar. :A

Aha gelmiş Elem keder merkezli total.:F

Turabi'yi anlamak için at gözlüksüz bakman lazım.:A Efendiliğini oy için kullananlar elbette kaybeden olacak.:Z Biz doğal ve adamın hası şekilde ilerliyoruz.:Z

Oyunlar daha yeni başadı 3 oyundan sonra ipe adam konulmaz.:A

Sonuçta gayet becerdi 1 sezonda olsa yani.:A Turabi oyunculuk yapamıyor Doğal olunca seviliyor bununda isbatlarını sen saydın az önce.:A Dans konusunda ise bazıları gibi aşkını Survivor'a alet edip oy kazanmak yerine aşkı için direk dans yapabiliyor. Bu gerçekten takdirlik.:Z
Sen de üniversitelisin ama gören diyecek lise 1 öğrencisi yazıyor o lafları. :A

Turabi net oyuncu. Aksini ispat edemezsin. :A Ayrıca aşktan doğal ne var şu hayatta? Sence aşık olmak mı doğal yoksa acayip kıyafetler giyip direk dansı yapmak mı doğal? :A Hakan ve Gizem'in aşkı hiçbir zaman Survivor'un önüne geçmedi. :Z

İkiside çok başarılı gerçekten.:X İkiside seviyorum.

Aha gelmiş Elem keder merkezli total.:F

Turabi'yi anlamak için at gözlüksüz bakman lazım.:A Efendiliğini oy için kullananlar elbette kaybeden olacak.:Z Biz doğal ve adamın hası şekilde ilerliyoruz.:Z

Oyunlar daha yeni başadı 3 oyundan sonra ipe adam konulmaz.:A
Adamlık ve Turabi? :F Güldürdün beni valla. :A

Sen de üniversitelisin ama gören diyecek lise 1 öğrencisi yazıyor o lafları. :A

Turabi net oyuncu. Aksini ispat edemezsin. :A Ayrıca aşktan doğal ne var şu hayatta? Sence aşık olmak mı doğal yoksa acayip kıyafetler giyip direk dansı yapmak mı doğal? :A Hakan ve Gizem'in aşkı hiçbir zaman Survivor'un önüne geçmedi. :Z

Adamlık ve Turabi? :F Güldürdün beni valla. :A

Aksini ispat ettin sen oyunculuğu beceremiyor diyerek.:F Sen söyledin az önce ben değil.:A
Aşkı için acayip kıyafetlere girebilen bir insna olmak elbette ilginç ama bir o akdarda hissiyatlı. Hakas ise aşkını kullandı oylama için. Bu gerçekten oyunculuk gerektiren bir şey. Adam yüzük yaptı, evlenme teklif etti.:F Oyuncu değil mi şimdi bu.:F Eğer Gizem Hakan aşkı olmasa Hakan şuan Hakan değildi sıradan bir yarışmacıydı.:A

Ay ayrıca söylemeden edemiyeceğim. Duygu bariz oynuyor, geçen sene ki stratejisini uygulamaya çalışıyor ''mağdur kız'' ada da herkes ona karşı gibi gösteriyor kendini. Ama bu kez tutmadı gelen yorum olumsuz herkes anlamış böyle yapmak istediğini. Yok Merve Oflaz'a sataşmalar falan çok gerkesiz. ''Parkurda görüşürüz''ne alaka? Her yenildiğinde bunu mu söyleyecek? Okey Serenay Vs.Duygu parkurda görmek çok isterim.

Aksini ispat ettin sen oyunculuğu beceremiyor diyerek.:F Sen söyledin az önce ben değil.:A
Aşkı için acayip kıyafetlere girebilen bir insna olmak elbette ilginç ama bir o akdarda hissiyatlı. Hakas ise aşkını kullandı oylama için. Bu gerçekten oyunculuk gerektiren bir şey. Adam yüzük yaptı, evlenme teklif etti.:F Oyuncu değil mi şimdi bu.:F Eğer Gizem Hakan aşkı olmasa Hakan şuan Hakan değildi sıradan bir yarışmacıydı.:A
Adamın işi gücü oynamak bildiğin oyuncu değil o sevgili üniversite öğrencisi. :A

Turabi bunları aşkı için mi yaptı? :F Hakan hiçbir zaman aşkını kullanmadı ve Hakan - Gizem aşkı olmasa Hakan, sıradan bir yarışmacı olmazdı çünkü o haftalarca o kadar insana karşı tek başına savaştı. O kadar hafta dokunulmazlık sahibi oldu ve asıl Hakan'a karşı oyunlar kuruldu ve Gizem'i elerken, Hakan'ın kolunu kanadını kıralım dediler. Ama Hakan hepsine rağmen direndi ama dokunulmazlığı kaybettiği hafta da anında gönderdiler. Bu da Hakan'ın sıradan olmadığını gösterir. :A

Ayrıca hadi o zaman aşıklardı falan filan peki Acun niye bu sene Hakan'ı Survivor'a aldı? Aşkı için aldıysa Gizem'i de alırdı yine. :A Kesinlikle başarısından dolayı Hakan All Star'da. :D

Adamın işi gücü oynamak bildiğin oyuncu değil o sevgili üniversite öğrencisi. :A

Turabi bunları aşkı için mi yaptı? :F Hakan hiçbir zaman aşkını kullanmadı ve Hakan - Gizem aşkı olmasa Hakan, sıradan bir yarışmacı olmazdı çünkü o haftalarca o kadar insana karşı tek başına savaştı. O kadar hafta dokunulmazlık sahibi oldu ve asıl Hakan'a karşı oyunlar kuruldu ve Gizem'i elerken, Hakan'ın kolunu kanadını kıralım dediler. Ama Hakan hepsine rağmen direndi ama dokunulmazlığı kaybettiği hafta da anında gönderdiler. Bu da Hakan'ın sıradan olmadığını gösterir. :A

Ayrıca hadi o zaman aşıklardı falan filan peki Acun niye bu sene Hakan'ı Survivor'a aldı? Aşkı için aldıysa Gizem'i de alırdı yine. :A Kesinlikle başarısından dolayı Hakan All Star'da. :D

Bunlardan bahsederken sanki bir dizi izlemişte anlatmış gibi okudum. Bu bana yetti Nasıl bir senaryo kurup oynadığını anlamaya.:X Hakan başarılı olabilir ama aşkı başarısının önüne geçti ve bunu kullandı bu çok açık.

Turabi'nin açıklamaları var. Kız için neler yapmış ama kız terketmiş.:(

Ay ayrıca söylemeden edemiyeceğim. Duygu bariz oynuyor, geçen sene ki stratejisini uygulamaya çalışıyor ''mağdur kız'' ada da herkes ona karşı gibi gösteriyor kendini. Ama bu kez tutmadı gelen yorum olumsuz herkes anlamış böyle yapmak istediğini. Yok Merve Oflaz'a sataşmalar falan çok gerkesiz. ''Parkurda görüşürüz''ne alaka? Her yenildiğinde bunu mu söyleyecek? Okey Serenay Vs.Duygu parkurda görmek çok isterim.

Deli dehşet katılıyorum. Acun baya para vermiştir bence ona ama saçmalıyor cidden.:F O Mervw Oflaz olayını hala anlayan yok ama Seda'cığım haddini bildirecek ona.:A Sen sevmiyorsun dimi Seda'yı.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...