Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Karahanlı:*Önce o dergi, şimdi de bu fotoğraf!... Beni dokunulur kıldınız!
Kılıç:*Bak...Bir savaş içindeyiz. Bu savaşta kurşun da değecek, çamur da sıçrayacak, kan da bulaşacak...
Karahanlı:*(Hışımla doğrulur)*Harpleri ben başlatırım Kılıç!
Kurşuna yönünü ben söylerim! Çamuru ben hazırlarım! Eğer üstüme kan bulaşacaksa, kan gölü yaratırım, onun içinde yıkanırım!

vay vay vay söylenen kelamların ağırlığına bakar mısın :)))) karahanlı da raconun kralını yapıyormuş :D

agalar perşembe gününe bir rakip daha geldi tv8 in MARAL dizisi perşembe yayınlanacakmış

@Çiğdem- liverpool maçı öncesi sana ve bütün beşiktaşlılara gelsin
mutlaka izle muhteşem demba ba şarkısı :)))

DEMBA BA - ÜNLÜLERDEN MÜTHİŞ DEMBA BA ŞARKISI - HAKAN ALTUN - ZAFER ALGÖZ - UMUT KURT - YENİ

@Çiğdem- liverpool maçı öncesi sana ve bütün beşiktaşlılara gelsin
mutlaka izle muhteşem demba ba şarkısı :)))

DEMBA BA - ÜNLÜLERDEN MÜTHİŞ DEMBA BA ŞARKISI - HAKAN ALTUN - ZAFER ALGÖZ - UMUT KURT - YENİ

çokkkk teşekkürler :love1::love1::love1::love1:
bu adama aha önceden taraftarda şarkı yzmıştı ama ben destek vermemiştim ünlü olmak için oyuncumuzu kullanıyor böyle taraftarlık olmaz demiştim normal bir taraftar böyle şeyler yapınca bana ypmacık geliyor

ama ünlüler yapınca sadece beşiktaş sevgisinden yaptığını biliyorum adam zaten ünlü çünkü bu şarkı şana akdar beğendiğim tek şarkı oldu dembaba hakkında:love1:
aaa ayrıca beşiktaşımıza herkes destek çıksın bu türkiye maçıdır sonucta ülkemizin maçıdır biz babamla hiç sevmememize rağmen feneri galatasarayı hep destekliyoruz yurt dısı takımlarıyla oynarken sonucta türkiye maçıdır bunlar :bhr::bhr::bhr:

bu cahit olayında bir iş var tapınakçılar bu adamı niye orda bıraktı? cahit in durumu ne? bu kadar çabuk iyileşti mi? yoksa cahit rol kesip yüce majestenin ona verdiği başka bir emri mi yerine getiriyor?

bu cahit olayında bir iş var tapınakçılar bu adamı niye orda bıraktı? cahit in durumu ne? bu kadar çabuk iyileşti mi? yoksa cahit rol kesip yüce majestenin ona verdiği başka bir emri mi yerine getiriyor?
ayy iyice abdülhey durumuna benzemeye başladı cnm bu iş 🙂🙂🙂
iskenderde abdülheyi knotrol ederken polatların yanına koyuyordu sonra uzayıp gitmişti
cahit durumuda uzayabilir bence dediğin gibi zaten fragmanda cahitin yüz tipi falan çok donuk hiç eki cahit gibi değil tuhaflığı devam ettiği bence belli oluyor 🙂🙂🙂

a
ayy iyice abdülhey durumuna benzemeye başladı cnm bu iş 🙂🙂🙂
iskenderde abdülheyi knotrol ederken polatların yanına koyuyordu sonra uzayıp gitmişti
cahit durumuda uzayabilir bence dediğin gibi zaten fragmanda cahitin yüz tipi falan çok donuk hiç eki cahit gibi değil tuhaflığı devam ettiği bence belli oluyor 🙂🙂🙂
abdulheyle alakası yok ya başka bir iş var bunda

Bence eski konuların tekrar edilmesi farkı karakterlerle yeniden canlandırılması yerine yeni birşeyler yapılmalı. (Bence)

Tapatalk 2

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy