Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Cengo onu bende anlamadım turabiye demiş olabilir ama bozoka da demiş olabilir :D

aslan duygu be zaten favorimdin şimdi tamamen arkandayım turabi ye bak resmen tırsmış ilk günden kulise başlamış :F:F
@Yiğitt

Duygu inşallah Turabi'ye gününü gösterecek. :Z

Duygu 2'de 2 / Turabi 2'de 0 :F

@takas ağa çok daha iyi isimler vardı bu kadro pekte iyi sayılmaz
ağa değil aga :D

kadroyu pek beğenmedim iyi isimler var ama boş isimlerde çok all star dediğin hepsi güçlü olmalı berna kim mesela bozok falan bunların ne işi var
eskilerden efsane isimler vardı
o değilde nihat doğan olsaydı iyi olurdu be :D

Hasan diyen Hakan'ın kafasını istiyorum.:F @Bully
Adam ince hesap yapmıyor işte helal olsun. :F

Süper oldu ya bir an çok korktum Taner geçecek diye. :F Hakan'ın ünlülere geçeceğini biliyoruz ama insan yine de şüpheye düşüyor işte. :F

Bu arada Sahra'ya helal olsun diyorum ne güzel konuştu öyle düşmanımın düşmanı dostumdur. :A

Öyle ince düşünmüş ki sadece gülünür buna @Bully .:F hatırladığım kadari ile hasan da iyi balık tutuyordu. Çok hazırlıksız gelmiş.

@Yiğitt keşke Sahra gitseydi.:(

Bundan sonra sadece elestirecegim hiç savunma yapmayacağım.:F all Star kararım. :F

Öyle ince düşünmüş ki sadece gülünür buna @Bully .:F hatırladığım kadari ile hasan da iyi balık tutuyordu. Çok hazırlıksız gelmiş.

@Yiğitt keşke Sahra gitseydi.:(
:D Hakan ve Seda arkadaşlar bir de aynı kişiye oy verselerdi bari. :F Hakan yine kulis kurbanı oldu dikkat etmesi lazım bundan sonra.

Hakan da iyi balık tutuyordu zaten sıkıntı yok Doğukan ile birlikte doyururlar arkadaşlarını. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...