Reytinglerde Bilinen Büyük Yanlış!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,441
Puanı
559
Ne Aşk-ı Memnu ne de Asmalı Konak...

Reytingleriyle 14.02.2004 yılında Show Tv nin Biz Evleniyoruz Adlı programı Total de 32,20 ,AB de 29.90 alarak reyting tarihinde bilinen büyük yanlış ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıllardan beri Asmalı Konak ve Aşk-ı Memnu nun reytinglerde rekor gördüğünü söyliyenler şimdi ne yapacak merak konusu!

hqdefault.jpg
hqdefault.jpg

Biz EvleniyoruzShow tv RATİNG
Total32,50
Ab29,90

EROS ÖZEL HABER

bu program 32 almışsa ben eski vadnin 40 reyting gördüğüne emin oldm artık asıl rekorlar bize aiittir ama o dönemki gerçek reytinglerimiz yansımıyor bence 40 gördüğümüze ben eminim
karadenizde insanlar kapıya çıkmıyordu ayoll cenaze varmıs gibi akşamdan esnaflar kapatıyordu sokakta insan göremezdin trabzonda giresunda :A:A:A:A

bu program 32 almışsa ben eski vadnin 40 reyting gördüğüne emin oldm artık asıl rekorlar bize aiittir ama o dönemki gerçek reytinglerimiz yansımıyor bence 40 gördüğümüze ben eminim
karadenizde insanlar kapıya çıkmıyordu ayoll cenaze varmıs gibi akşamdan esnaflar kapatıyordu sokakta inan göremezdin trabzonda giresunda :A:A:A:A
gelmiş geçmiş en yüksek oranda izlenen dizi Kurtlar Vadisi zaten bunu kimse inkar edemez :D

ayrıca aşkı memnu falan ne alaka hadi asmalı konak ı anladıkta :D kimsenin yanlış bildiği bişeyde yok

Brezilya Türkiye maçı daha yüksekti diziler caner ve tuline erisemediler)))

karadenizde insanlar kapıya çıkmıyordu ayoll cenaze varmıs gibi akşamdan esnaflar kapatıyordu sokakta insan göremezdin trabzonda giresunda :A:A:A:A
O programı izkenedin yasin tütmüyor sanırım)) Türkiye bu programla yatıp kalktı

gelmiş geçmiş en yüksek oranda izlenen dizi Kurtlar Vadisi zaten bunu kimse inkar edemez :D

ayrıca aşkı memnu falan ne alaka hadi asmalı konak ı anladıkta :D kimsenin yanlış bildiği bişeyde yok
forumda paylaşılan reytinglerde 20 reytingleri rahat aldığımızı paylaşmışlardı cnm ama ben o reytinglerede inanmıyorum bu evlilik programı o dönem 30 gördüyse zaten biz 40 reytingi eksinlikle gördüğümüzü düşünüyorum ama o dönemki oranlarımız tam yansıtılmıyor

ayy ayrıca aşkı memnu yakın dönemde bir dizidir ve abartılı bir reytingi yoktur o dizinin
orasını bende anlamadım cidden :F:F:F

Show TV'nin şimdi reyting rekoru kırdığı zamanları özlediğine eminim. Zamanında 32 reyting almak, çok büyük bir başarı. :)

O programı izkenedin yasin tütmüyor sanırım)) Türkiye bu programla yatıp kalktı
o dönemi biliyorum tabikide cnm 13 yaşlarında orta okula gidiyorduk o dönem program dizielr hepsini bilinçli takip ettik bu programın izlenmiyor demedim
ama ben eski vadiyi bilinçli takipe den birisi olarak o dönemi çok iyi hatırlıyorum karadenizde insanlar akşam 7 den sonra sokakta göremezdin özellikle trabzonda esnafların vai için kapatıldığını bilmeyen yok parkta insan göremezdin vadinin o dönemki izlenme oranlarıyla kimse eşit değil bence bu program bile 🙂🙂🙂

Arkadaşlar;
Ben bu araştırmayı yaparken Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytinglerinede bakmayı ihmal etmedim,böyle yorumlar çıkacağını bildiğimden dolayı;Resmi kayıtlara göre böyle...

o dönemi biliyorum tabikide cnm 13 yaşlarında orta okula gidiyorduk o dönem program dizielr hepsini bilinçli takip ettik bu programın izlenmiyor demedim
ama ben eski vadiyi bilinçli takipe den birisi olarak o dönemi çok iyi hatırlıyorum karadenizde insanlar akşam 7 den sonra sokakta göremezdin özellikle trabzonda esnafların vai için kapatıldığını bilmeyen yok parkta insan göremezdin vadinin o dönemki izlenme oranlarıyla kimse eşit değil bence bu program bile 🙂🙂🙂
Vadiyi sadece dediğin gibi esnaf izliyordu o programı kadın erkek izliyordu . Türkiye de erkeklerin ağladığını gösteren ilk programdı ))

Vadiyi sadece dediğin gibi esnaf izliyordu o programı kadın erkek izliyordu . Türkiye de erkeklerin ağladığını gösteren ilk programdı ))
bu program 30 aldıysa nm vadi 40 reytingleri eksinlikle görmüştür bunun aksine ben inanmam ayoll vadinin tekrar bölümleri bile 16 reyting civarı falan alıyordu tekrarları bile 20 ye yakın aldığı olmustu yeni bölümlerden 40 gören bölümümüz kesinlikle olmustur ben bu program 30 reyting almamıs demiyorum almıstır ama vadininde 40 aldığına ben inanıyorum kendi açımdan 🙂🙂🙂

bu program 30 aldıysa nm vadi 40 reytingleri eksinlikle görmüştür bunun aksine ben inanmam ayoll vadinin tekrar bölümleri bile 16 reyting civarı falan alıyordu tekrarları bile 20 ye yakın aldığı olmustu yeni bölümlerden 40 gören bölümümüz kesinlikle olmustur ben bu program 30 reyting almamıs demiyorum almıstır ama vadininde 40 aldığına ben inanıyorum kendi açımdan 🙂🙂🙂
sebep zaten bu vadinin yüksek alamaması büyük başları kızdırdı

Zamanında diğer yapımlar nasıl şimdiki ölçümlere göre yüksek oranlar alıyorduysa
Biz Evleniyoruz da iyi oranlar alıyordu bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum..

Tekrarinin yuksek almasının sesebi başlangıç bölümleri yuksek değildi kimse izlenemisti. Vadiye yeni takilanlar izledi. 40 reyting demek TV si açık herkes vadi izlemesi demek. Uctugun burada belli))

Tekrarinin yuksek almasının sesebi başlangıç bölümleri yuksek değildi kimse izlenemisti. Vadiye yeni takilanlar izledi. 40 reyting demek TV si açık herkes vadi izlemesi demek. Uctugun burada belli))
ayyy evett tv si olan herkes vadiyi izledi diyorum benim dediğime katılmayanlar kadar katılanlarda çok olurrr o dönem herkes vadiyi izledi :F:F:F

Karar Anı'nı bölmüşler..

15 SUBAT 2004 PAZAR

NO​
PROGRAM ADÝKANAL
RATING (%)​
SHARE (%)​
1​
BIZ EVLENIYORUZ (KARAR ANI)SHOW32,2065,20

2​
BIZ EVLENIYORUZ (BUYUK FINAL)SHOW22,0043,70

3​
SHOW TV ANA HABERSHOW14,1031,40

4​
KANAL D ANA HABERKAND9,0021,10

5​
SERSERIKAND9,0017,80

15 SUBAT 2004 PAZAR

NO​
PROGRAM ADKANAL
RATING (%)​
SHARE (%)​
1​
BIZ EVLENIYORUZ (KARAR ANI)SHOW29,9064,60

2​
BIZ EVLENIYORUZ (BUYUK FINAL)SHOW20,5044,40

3​
SHOW TV ANA HABERSHOW12,8032,50

4​
HULYA AVSAR SHOWKAND9,2024,80

5​
ATV ANA HABERATV8,4022,60

ayyy evett tv si olan herkes vadiyi izledi diyorum benim dediğime katılmayanlar kadar katılanlarda çok olurrr o dönem herkes vadiyi izledi :F:F:F
evet o dönem fena ortalık karıştı Atv bir yerden sihirli annemi kötüledi yok bu sihir büyü dine aykırı Kanal d de dediki Kvp izleyen çocuklar suikast düzenlediler

zaten öyleydi o dönemde kadınlarda izliyodu herkes yani :D biz uçmuyoduk vadi uçuyodu evet resmi kayıtlara göre vadinin en yüksek oranı 23.60 ama gerçeğini herkes bilir boşuna sokakları boşaltan dizi demediler agaaa sen bilmezsin :D

zaten öyleydi o dönemde kadınlarda izliyodu herkes yani :D biz uçmuyoduk vadi uçuyodu evet resmi kayıtlara göre vadinin en yüksek oranı 23.60 ama gerçeğini herkes bilir boşuna sokakları boşaltan dizi demediler agaaa sen bilmezsin :D
Rakamlar ortada o zaman derin devlet vadinin yanındaydı şike yapılması mümkün değil. istediğin kadar yüksek de. 40 reyting demek TV izleyen herkes vadi izliyor demek buna kimse inanmaz