Aynen. Jüri karşına çıkınca belki gider diye baya umutlanmıştım.Özden gideydi iyiydi.
Günay yok Gülay.
Günay yok Gülay.
Yok en düşük puan Gülay'da idi, kızlar senin Özden'i gönderdiler. İkisi finalde idi.![]()
Dünkü bölümde en kötü giyinenlerden birisi o idi, jüriler hiç beğenmediler. İlk başlarda çıktı diye 3 puan vermediler, yoksa podyuma sonlara doğru çıksa hepsi 3 falan verirdi. Eğer hafta içi de dünkü gibi düşüşe geçerse, önümüzdeki hafta Özden'e bye.Wayy Melunlar. Zeynep'i çıkaracaklr diyordum bne.ss Neyse Özden intikamını korkunç bir şekilde alacqktır.![]()
Tabii kullanacam, hele bir elensin daha çok kullanacam.
Tabii kullanacam, hele bir elensin daha çok kullanacam.
Nihal Özden'le aynı evde kalıyor, en yakın kankası onu tutarsın sen de.![]()
Beni beni Ahmet'ini mi?Seni asarım çocuk.Sevin Özden'i.
Nihal'i zaten seviyordum. Özden ile aynı ayardalar.![]()
Beni beni Ahmet'ini mi?
Özden'i sevmek mi? Programı izlemeyi bırakırım daha iyi.
Özden'i seven birisinin Nihal'i sevmesine şaşırdık mı?Ama Turabi+Özden+Nihal ben kaldıramam. 😱
Nerden duydun? 😱Galiba haftaya Nazli Hamarat gidiyomus![]()
O kadar ortak beğendiklerimizden sonra bu beğendiklerimizde çakışıyoruz.ss Ama yine ortak bir yola gelecez eminim.Özden çok sempatik niye kıyıyorsunuz siz ona.
Turabi konusunuda açma.ss Nihal'de çok atarlı ve giderli. Onuda sevin.
![]()
Nerden duydun? 😱
Bence olmaz ya, finala kadar yolu var onun.
O kadar ortak beğendiklerimizden sonra bu beğendiklerimizde çakışıyoruz.ss Ama yine ortak bir yola gelecez eminim.![]()
Aynen ya.Yarışmalarda farklılaşıyor desteklediklerimiz galiba.Ama olsun seni böyle kabul edicez napıcaz.
![]()
Facebookta oyle yaziyolarNerden duydun? 😱
Bence olmaz ya, finala kadar yolu var onun.
Anladım.Facebookta oyle yaziyolar
evet onu destekliyordum benEzgi Baylar?![]()
özden bu hafta kötüydü birde güçlü dediler iyice sinir oldum ben
o kız kolay kolay elenmezler finale kadar gider benceGaliba haftaya Nazli Hamarat gidiyomus![]()
gülay elenmemeliydi özden elenmeliydi benceGülay elendi.