Beni Böyle Sev'e Final Sürprizi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Altın ve Umut Kurt gibi isimlerin paylaştığı, BSK Yapım imzalı dizi Beni Böyle Sev hayranlarının akınına uğradı.

Sevilen dizinin 89.bölümüyle final yapacağını öğrenen dizinin hayran kitlesi dizi setine son kez de olsa akın etti ve oyuncularla fotoğraf çektirdiler. Dizinin bitecek olmasına oldukça üzgün olduklarını da belirten hayranlar aynı zamanda sete tatlılar getirdiler.

Beni Böyle Sev 88.bölümüyle 20 Şubat Cuma 23:00'da Trt 1 ekranlarında olacak.

2171451-BENI-BOYLE-SEV-FANLAR-10.jpg

TRT 1 gün ve saatini değiştire değiştire yazık etti diziye, geçmiş olsun tekrar.

finalde @denizz19 da oynayacak sandım başlığı görünce:A
Teklif gelirse neden olmasın Reyhan ve Mazhar'ın nikah şahitleri olabilirim :A

Yazık oldu diziye sezon sonuna kadar devam etmeliydi Pazartesi çok kötü gitmiyordu Trt ortalamasına göre hayranları güzel bir süpriz yapmış :)

bitmesi çok iyi olmuş , keşke kaldırılsaydı çok önceden , nefret ediyorum bu diziden...😡

şaka şaka :A :X

Haftaya netten izlemeye başlayacağım, 89 bölüm çok değil ama dizinin süresi ne kadar @denizz19?

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

Haftaya netten izlemeye başlayacağım, 89 bölüm çok değil ama dizinin süresi ne kadar @denizz19?

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.
Yani bazı bölümler 1 saat 45 dakika sürerken bazı bölümler 2 saat sürebiliyor ama izlerken sıkılmadığından dolayı saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. :)

Ben bu dizinin yapımcısı ya da oyuncusu falan olsam feci kafaya takarım 89 ne?? 90'da bitirmek varken 1 bölüm alt tarafı çekememişler mi? 😡

Reyting rekoru buna denir işte. :A
Oğlum saat 1'de bitiyor dizi ne almasını bekliyorsunuz :D Karşısında Beyaz Show var yani tüm pastayı o yiyor o saatte. Belli bir kitle hiç terketmedi diziyi 1,66 reytinglik kitle kaliteli kitle :A Haftaya finalle 2 reyting alırız inşallah :D

Oğlum saat 1'de bitiyor dizi ne almasını bekliyorsunuz :D Karşısında Beyaz Show var yani tüm pastayı o yiyor o saatte. Belli bir kitle hiç terketmedi diziyi 1,66 reytinglik kitle kaliteli kitle :A Haftaya finalle 2 reyting alırız inşallah :D
Beyaz ile kitlesi benzerdir dizinin zaten Beyaz olmasa 2,5 alabilirdi. Ya bence Pazartesi kalsa iyiydi bazen 3 reytinglere dayanıyordu ah bu zalım TRT, geçen sene Sevdaluk TRT'de olsa diyordun al sana. :A