İrem Derici Mustafa Ceceli'nin Meydan Okumasına Cevap Verdi

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
56079iremderici-.jpg

İrem Derici sanatçı arkadaşı Mustafa Ceceli'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röpörtajda "İrem Derici her konserinde ES şarkısını söylüyor şimdi Hüsran'ı çıkardık bu daha zor bir şarkı hadi artık bunu söylesin" diyerek meydan okumasına sahnede cevap vererek ikinci şarkısında Hüsran şarkısı söyledi ve performansıyla izleyenlerden alkış aldı.

@gözlemci

Sıla'dan fazla dinlenmesi Sıla'dan iyi olduğu anlamına mı geliyor diye sorarlar adama :A
Sonra Sıla'nın iyi olduğunu da nerden çıkardın diye sorarlar adama :A
Mesela Kalbimin Tek Sahibine iydir o şarkı olmadan evlenmiyorlar derler adama :A
Yeter mi :F

Sıla'nın satışlarının fazla olması iyi olduğu anlamına mı geliyor diye sorarlar adama :A
İyi olanın satışları da iyi olur. Sıla'nın albümünden niçe sonra çıkan albümler şuan Sıla'nın gerisinde kaldılar. Bu kaliteyi gösterir. He çok satmak çok iyi olmak mıdır hayır değildir tıpkı dizilerin çok iyiyken düşük reyting alması gibi. Ama yaptığı albümlerin arkasında kendisi olan bir insan varsa her şeyiyle hem şarkı sözü hem beste hem prodüktörlük buna başarı denir. :)

İyi olanın satışları da iyi olur. Sıla'nın albümünden niçe sonra çıkan albümler şuan Sıla'nın gerisinde kaldılar. Bu kaliteyi gösterir. He çok satmak çok iyi olmak mıdır hayır değildir tıpkı dizilerin çok iyiyken düşük reyting alması gibi. Ama yaptığı albümlerin arkasında kendisi olan bir insan varsa her şeyiyle hem şarkı sözü hem beste hem prodüktörlük buna başarı denir. :)
Kişiye göre değişir zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna denmemiş
bence de Kalbimin Tek Sahibine yılın şah eseri , yani kişiden kişiye değişir sana göre öyledir birşey diyemem :D
Sınav sorusu cevaplar gibi uzun cevaplamışsın :A
Tamam hadi kızma Sıla da iyidir :D

Kişiye göre değişir zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna denmemiş
bence de Kalbimin Tek Sahibine yılın şah eseri , yani kişiden kişiye değişir sana göre öyledir birşey diyemem :D
Sınav sorusu cevaplar gibi uzun cevaplamışsın :A
Tamam hadi kızma Sıla da iyidir :D
Ben Kalbimin Tek Sahibine kötü demedim yanlış anlaşılmasın çok sevdiğim bir şarkıdır ama çok abartılıyor dedim. :)

Sıla düğün şarkıcısı değil çünkü ondan olmasın :A
Bende zaten Kalbimin Tek Sahibinesini açıp ; davul çalıp karşısında halay çekiyorlar :kiki: demedim @mrt-06 :A Mrt-06 bu denizz19 fazla abartıyor Sıla'yı değil mi :D
Romantik hava verdiği için dans falan ederken çalıyorlar çıldır :D

Bende zaten Kalbimin Tek Sahibinesini açıp ; davul çalıp karşısında halay çekiyorlar :kiki: demedim @mrt-06 :A
Romantik hava verdiği için dans falan ederken çalıyorlar çıldır :D
Yahu aşk şarkısı söylemiş elbette düğünlerde çalınır. Sıla'nın şarkıları aşka dönük şarkılar değil aşk ardından duyulan acı ve acının getirdiği isyan :)