Fuat Avni

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Twitter fenomeni. Gerçek kimliği tespit edilememiş bir kişi ya da kuruluş.

Sürekli olarak hükümet ve devletin planlarını açıklamakta ve iddiaları genel olarak doğru çıkmaktadır.

Bu yönüyle devletin önemli bir mevkinde çalışan bir köstebek olduğu iddia edilmektedir.

Ayrıca Fuat Avni nickli kişi twitlerinde Cumhurbaşkanı R.T.Erdoğan hakkında "Yezid" olarak bahsetmektedir.

Son iddiasına göre Mit tarafından Istanbul'da kanlı bir eylem gerçekleştirilecekmiş ve bunu Cemaat'in üstüne yıkacaklarmış...

https://twitter.com/fuatavnifuat

diğer ismi avanak Avni olan şahıs.

En büyük gazını sakirter CHP adına daha cok çalışsın diye başbakanın cebine konan ankette %29 yazdığını söyleyip @OzaN ve diğer bazı arkadaslari da heycanlandıran şahıs))

diğer ismi avanak Avni olan şahıs.

En büyük gazını sakirter CHP adına daha cok çalışsın diye başbakanın cebine konan ankette %29 yazdığını söyleyip @OzaN ve diğer bazı arkadaslari da heycanlandıran şahıs))
Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Başkasıyla karıştırıyorsun muhtemelen. :):)

Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Başkasıyla karıştırıyorsun muhtemelen. :):)
%29 diye arat .sana inandin mi dedim AKP nin twitter trolü demiştin doğru olabilir gibi bir şeyler demiştin . beni banlamayi biliyom secim öncesi ama nedense bunları hatırlamıyorsun))

Başbakan balkon konuşması yaparken arkasındaydım diyen chplileri at onu balkonda deyince tirsip iki gün twittera girmeyen şahıs))))

Kimlik olarak bir kişi değil cemaatin devlet içindenki elamanlarindan gelen bilgilerin toplandığı havuzdan pensilvaya tarafında malumule edilip sundugu hesap

emre uslu olduğu ortaya çıkmıştır ve chp ve paralel işbirliği umut oran'ın twiterinden yapılan görüşmelerle ortaya çıkmıştır

emre uslu olduğu ortaya çıkmıştır ve chp ve paralel işbirliği umut oran'ın twiterinden yapılan görüşmelerle ortaya çıkmıştır
Emre Uslu değil öyle bi iddia öne sürüldü ama bugün bile Cumhurbaşkanı "Delikanlıysan çık ortaya" diye söyleniyordu. Fuat Avni'de "Delikanlı adam kızının arkasına saklanmaya tenezzül etmez. Delikanlıysan, kızının arkasından çık (!)" diye yazmış hatta.

Emre Uslu değil öyle bi iddia öne sürüldü ama bugün bile Cumhurbaşkanı "Delikanlıysan çık ortaya" diye söyleniyordu. Fuat Avni'de "Delikanlı adam kızının arkasına saklanmaya tenezzül etmez. Delikanlıysan, kızının arkasından çık (!)" diye yazmış hatta.
evet! biliyorum,ama umut oran'la twitleşmişler,hatta birçok chp'yi vekilin ipi onların elinde kaset var ellerinde...