Oha o fazla AB gelir.Daha dur yakında uçaktan atlayacak
Hafta boyunca göndermelerime hazır ol.
Oha o fazla AB gelir.Daha dur yakında uçaktan atlayacak
# deyzemgızı kurtulmuş mu
BekliyoruzOha o fazla AB gelir.
Hafta boyunca göndermelerime hazır ol.
hahahah çok iyi bir oyunc gerçekten ilk olarak çocuklar duymasının yeni adı
Bunu göreli çok oldu ))) Ama müthiş yaa Kendala bak hele )))
Bunun aynısı yoktu hemende göreli çok oldu aynısı yoktu benzeri vardıBunu göreli çok oldu ))) Ama müthiş yaa Kendala bak hele )))
Aynısı vardı ben göreli 5 ay olduBunun aynısı yoktu hemende göreli çok oldu aynısı yoktu benzeri vardı
tamam o zaman iyi olmuşAynısı vardı ben göreli 5 ay oldu
Bu dizide sapıttı iyice
ayoll ben zaten bu kırafatlı çocuğun bizim ağaç kafa @denizz19 olduğuna inanmıyordum bu karagül yorumundan sonrada emin oldum ele verdi kendisiniÖhöm öhöm.
Beğenmiyorsam beğenmiyorum derim dizi total anlamında ilk 50 bölüm neredeyse total dizilerinden kalite anlamında iyiydi hoş hala da iyi işleyiş çok iyi ama senaryoyu sakız misali sürdürüyorlar artık yeni bir şeyler yapmak zorundalar Saruhan Hünel gelsin artık yani.ayoll ben zaten bu kırafatlı çocuğun bizim ağaç kafa @denizz19 olduğuna inanmıyordum bu karagül yorumundan sonrada emin oldum ele verdi kendisini
aaaa kesin bizim ağaç kafayı uzaylılar kaçırdı incelemek için ve türkiyeyede ajan olarak bu kırafatlı uzaylıyı gönderdiler hahahaha
aşk yeniden gelince zaten fox tvde papuçu dama atıldı bence karagülünBeğenmiyorsam beğenmiyorum derim dizi total anlamında ilk 50 bölüm neredeyse total dizilerinden kalite anlamında iyiydi hoş hala da iyi işleyiş çok iyi ama senaryoyu sakız misali sürdürüyorlar artık yeni bir şeyler yapmak zorundalar Saruhan Hünel gelsin artık yani.
Aşk Yeniden bismillah dur daha 10 bölüm olmadı henüz Karagül gelmiş 80.bölüme bakalım o başarısı devam edecek miaşk yeniden gelince zaten fox tvde papuçu dama atıldı bence karagülün