Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şu bölümlere bir de Memati olaydı
Senaristler İnşallah bir şekilde Mematiyi de geri döndürür. Memati olaydı Raskolnle Tilkiyle ne uğraşırdi be o kanadı o yönetirdi.
sen illa bu akşam benim ağzımı bozacaksın yani kararlısın buna hey Allah ım hey Allah ım bu çocuk neyin kafasını yaşıyor ya bir de üzüntü mesajları koyuyorsun ya deli oluyorumŞu bölümlere bir de Memati olaydıSenaristler İnşallah bir şekilde Mematiyi de geri döndürür. Memati olaydı Raskolnle Tilkiyle ne uğraşırdi be o kanadı o yönetirdi.
aga vadi bikaç kendine yakışmayan bölümün ardından küllerinden doğdu cidden her istediğimiz oldu ne diyosunçok güzel bir bölümdü tüm ekbin emeğine sağlık
ne çabuk daha şimdi bitti
Ne yani her istedigimizi yapıyorlar bunu da yapsalar kötü mü olur agasen illa bu akşam benim ağzımı bozacaksın yani kararlısın buna hey Allah ım hey Allah ım bu çocuk neyin kafasını yaşıyor ya bir de üzüntü mesajları koyuyorsun ya deli oluyorum
aga vadi bikaç kendine yakışmayan bölümün ardından küllerinden doğdu cidden her istediğimiz oldu ne diyosun
Atmışlar golüo değilde levent sülün jenerikte yok bölüm sonu ismi gözüküyor
@-KADİR- aga böyle bi bölümden sonra nasıl moralin bozuk oluyor aga hayırdır şuan benim moralimi hiçbişey bozamaz valla coşmuş durumdayım
ne çabuk daha şimdi bitti
bu arada maçı açtım liverpool penaltı kazandı
Eski senaristler olsaydı Timur gelir derdim şimdi muammaarkadaşlar soruyorum size cahit polatı alacakmı timurmu gelecek oraya
bence timur gelmeyecek cahit polatı götürecekEski senaristler olsaydı Timur gelir derdim şimdi muamma
ne düşüncesi çd saçmalıyosun böyle müthiş bi bölümle ilgili bi yorumun yok memati diyosunNe yani her istedigimizi yapıyorlar bunu da yapsalar kötü mü olur agaNeyse boşver herkesin düşüncesi kendine benim sana laf soylemeye hakkim yok seninde bana
![]()
79 baktimne düşüncesi çd saçmalıyosun böyle müthiş bi bölümle ilgili bi yorumun yok memati diyosunsende bana karışabilirsin bende sana karışırım biliyosun
bu arada maçla neredeyse tamamen çakıştık bölüm uzun olunca vadi tamamen bittiğinde maçın 77.dakkadıydı sanırım