Kurtlar Vadisi Pusu 247.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu bölümlere bir de Memati olaydı :( Senaristler İnşallah bir şekilde Mematiyi de geri döndürür. Memati olaydı Raskolnle Tilkiyle ne uğraşırdi be o kanadı o yönetirdi.

adamlar bizi öyle ciddiye almışlar ki bütün sorunları bütün hepsini çözdüler vay be ne dizi ama

çok dizi izlemem ama arada bir diğer vasat dizilere bakarım gerçekten onlar diziyse vadi ne
bakın küçümsemek için söylemiyorum ama adamlar öyle bölümler yapıyor ki ister istemez insan küçümsüyor arada çok büyük uçurum var

Şu bölümlere bir de Memati olaydı :( Senaristler İnşallah bir şekilde Mematiyi de geri döndürür. Memati olaydı Raskolnle Tilkiyle ne uğraşırdi be o kanadı o yönetirdi.
sen illa bu akşam benim ağzımı bozacaksın yani kararlısın buna hey Allah ım hey Allah ım bu çocuk neyin kafasını yaşıyor ya bir de üzüntü mesajları koyuyorsun ya deli oluyorum

çok güzel bir bölümdü tüm ekbin emeğine sağlık
aga vadi bikaç kendine yakışmayan bölümün ardından küllerinden doğdu cidden her istediğimiz oldu ne diyosun

@takas agam şu an moralim bozuk şu stresten bir kurtulayım elbet söyleyecek çok şey var vadi için 🙂 herkese iyi geceler

sen illa bu akşam benim ağzımı bozacaksın yani kararlısın buna hey Allah ım hey Allah ım bu çocuk neyin kafasını yaşıyor ya bir de üzüntü mesajları koyuyorsun ya deli oluyorum

aga vadi bikaç kendine yakışmayan bölümün ardından küllerinden doğdu cidden her istediğimiz oldu ne diyosun
Ne yani her istedigimizi yapıyorlar bunu da yapsalar kötü mü olur aga :D Neyse boşver herkesin düşüncesi kendine benim sana laf soylemeye hakkim yok seninde bana :)

o değilde levent sülün jenerikte yok bölüm sonu ismi gözüküyor

@-KADİR- aga böyle bi bölümden sonra nasıl moralin bozuk oluyor aga hayırdır şuan benim moralimi hiçbişey bozamaz valla coşmuş durumdayım :D

ne çabuk daha şimdi bitti :D

bu arada maçı açtım liverpool penaltı kazandı
Atmışlar golü :A

bölüm harikaydı diyecek bişey yok benim asıl merak ettiğim busefer tapınakçılar polattan hangi görevi yapmasını isticekler

Ne yani her istedigimizi yapıyorlar bunu da yapsalar kötü mü olur aga :D Neyse boşver herkesin düşüncesi kendine benim sana laf soylemeye hakkim yok seninde bana :)
ne düşüncesi çd saçmalıyosun böyle müthiş bi bölümle ilgili bi yorumun yok memati diyosun :D sende bana karışabilirsin bende sana karışırım biliyosun :D

bu arada maçla neredeyse tamamen çakıştık bölüm uzun olunca vadi tamamen bittiğinde maçın 77.dakkadıydı sanırım

ne düşüncesi çd saçmalıyosun böyle müthiş bi bölümle ilgili bi yorumun yok memati diyosun :D sende bana karışabilirsin bende sana karışırım biliyosun :D

bu arada maçla neredeyse tamamen çakıştık bölüm uzun olunca vadi tamamen bittiğinde maçın 77.dakkadıydı sanırım
79 baktim :D

Yalnız yarın büyük ihtimalle okula gitmiyorum sınavlar var falan 8 saat. Bu gece Vadiye akiyoruz :D Yatagimda seyredecem televizyon karşımda once eski Vadinin 37-38-39. bölümleri sonrada bu bölüm. Saat 7ye kadar ayaktayiz :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato