Benzemez Kimse Sana Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,298
Puanı
1,060
thumbnail_1424265327.jpg

Star TV'nin sevilen yarışması Benzemez Kimse Sana'dan maalesef kötü haber geldi!

Geçtiğimiz haftalarda yeni sezonuyla ekranlara dönen başarılı yarışma, ekranlara veda ediyor. Cuma akşamı yayınlanacak olan 5. bölüm, aynı zamanda programın final bölümü olacak. Bu kararın alınmasının nedeni ise Star ve yapımcı Endemol arasındaki parasal sıkıntılar. Jüri üyesi Seyfi Dursunoğlu resmi hesabından bu haberi doğrularken, kanalın daha reytingleri beklemeden böyle bir kararı vermesi ise yapımın sevenleri tarafından haksızlık olarak değerlendirildi.

Sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun üstlendiği eğlenceli yarışmanın jüri üyeleri arasında Nükhet Duru ve Ümit Erdim de yer alıyordu. Endemol'ün yapımcılığını yaptığı programın yarışmacıları ise Berrin Keklikler, Demet Tuncer, Deniz Özerman, Eser Eyüboğlu, Eylül Öztürk, Hakan Ka, Mehmet Coşkundeniz ve Özgür Özberk'ten oluşuyordu.

Benzemez Kimse Sana, son bölümüyle Cuma gecesi 23.30'da Star'da!

Son düzenleme:
İzlemeden konuşmak da böyle bir şey herhalde. İzleseydiniz siz de ne kadar kaliteli bir program olduğunu anlardınız, ama izlemediyseniz lütfen yorumlarınızla burayı kirletmeyin.
ya tmm ben böyle projelere sonuna kadar destek veriyorum ancak reyting işi girince araya haksızda sayılmaz star tv...

İzlemeden konuşmak da böyle bir şey herhalde. İzleseydiniz siz de ne kadar kaliteli bir program olduğunu anlardınız, ama izlemediyseniz lütfen yorumlarınızla burayı kirletmeyin.
ben objektif yorum yaptım konuda reytingleri kötü olduğu için doğru karar dedim , ayrıca kirletmek lafları filan hiç hoş laflar değil sana yakışmıyor buradan uyarayım.

Güzeldi program ama olmadı :( Kanal ne kadar dayanabilirdi ki :( Umarım çekimleri devam eder ve yazın yayınlanır.

ben objektif yorum yaptım konuda reytingleri kötü olduğu için doğru karar dedim , ayrıca kirletmek lafları filan hiç hoş laflar değil sana yakışmıyor buradan uyarayım.
haruncum izlememişsin anladığım kadarı ile niye yorumluyorsun
doğru karar falan diye ratinglerede inanmıyorum ben

O yarışmanın sevenleri olduğunu da unutmamalısın ama.

Güzeldi program ama olmadı :( Kanal ne kadar dayanabilirdi ki :( Umarım çekimleri devam eder ve yazın yayınlanır.
Zaten şunun surasında 8-9 hafta daha vardı, bari reytingler beklenseydi.

Benzemez Kimse Sana, Star TV'nin acele ettiği için bu durumda şu an. Benzemez Kimse Sana'nın yaz programı olduğunu bir ütrlü anlayamadılar :(

İlk iki sezon yarışmacı seçimleri ve jüri çok iyiydi bu sezon hem jüride hem yarışmacılarda iş yoktu. Reytinglerde başarılı olmayacağı belliydi zaten, beklenen son oldu. Bu yarışma çok pahalıya mal oluyor 2, 3 reytingle devam etmesi imkansız.

Daha iddialı yarışmacılarla yazın başlayabilirdi bence. Yazık oldu.