NOW Aşk Yeniden - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Heralde var kız reytinglerdede görüyoruz acil servis 1 alirken aşk yeniden 7 almış :Z
O kiraz mevsimi icinde ayni seyi diyor dizi dusmeden devam yani 😉
aşk yeniden bugün tekrarı vardı izledim bayıldım çok
güzel dizi ya

Heralde var kız reytinglerdede görüyoruz acil servis 1 alirken aşk yeniden 7 almış :Z
O kiraz mevsimi icinde ayni seyi diyor dizi dusmeden devam yani 😉
Diyene bak))) eski reytingi yok artik hele AB si yerlerde)) star cumartesini düzeltsin ondan sonra konuşak))
bence var üçünüzde senaryosunda farklı çekicikleri var
sana katılmıyorum
Senaryoları farklı sen bedele taklidin))) onu kastetmiyorum dizilere yukardan bak. Bu uç diziyi izlemek için seyircinin içinden gelen güç bakimda
Bu dizinin senorya olarak gideri yok 13 bölüm zor dayanır

Diyene bak))) eski reytingi yok artik hele AB si yerlerde)) star cumartesini düzeltsin ondan sonra konuşak))

Senaryoları farklı sen bedele taklidin))) onu kastetmiyorum dizilere yukardan bak. Bu uç diziyi izlemek için seyircinin içinden gelen güç bakimda
Bu dizinin senorya olarak gideri yok 13 bölüm zor dayanır
katılmıyorum ben bşrleye takılmadım
üçünüde senaryousu ço kgüzel devam edecekelr bence

Süreç Film, Kiraz Mevsimi gibi ilgi çekici bir dizi yapmayı başarmış ve bu gösterilen ilgiyle de doğru ortantılı. Buğra Gülsoy'un en sonunda uzun süre ekranlarda kalabilecek bir dizide yer alıyor olmasına sevindim. Konuşmak için biraz erken ama reyting anlamında daha da yükselebilir. Özge Özpirinçci de çok iyiydi. Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci, iyi bir ikili oldular.

Tesadüf ağırlıklı bir bölümdü ama o tesadüflerde de ayrı bir sıcaklık vardı. Bazı sahnelerde güldürdüğü de oldu. Çok tuhaf bir durum, çok tuhaf olayları da beraberinde getirecek gibi gözüküyor, ki bunu ilk bölüm itibariyle de gördük. Fatih ve Zeynep için 'Aşk Yeniden'. Kırık kalpler durağının yolcularıydı, kader onları birleştirdi.

Güzel ve sıcak bir romantik komedi dizisi olmuş. İzlerken baya gülümsetti.

Buğra Gülsoy'u izlemek büyük zevk, dramda olduğu kadar komedide de çok başarılı. Özge müthiş oynamış, çok tatlıydı. :X

Tabii senaryo olarak çok uzayacak bir konusu yok dizinin. İlk sezonda çok başarılı gidecektir ama ikinci sezonda Küçük Ağa'nın durumuna düşmesi muhtemel.

Dün izledim diziyi bende. :)

Çok beğendim diziyi. Sıcak ve güzel bir dizi olmuş. Oyunculukların hepsini ayrı ayrı çok beğendim. :) Cidden dizide konu yok ama nereye kadar gider merak ediyorum. :)

Özge'yi özlemişim be. :bhr: Bu kadar uzak kalmasın lütfen, oyunculuğu çok iyi ama gizliyor malesef.

Buğra Gülsoy samimiyetini konuşturmuş dizide gerçekten. Yine çok başarılı buldum kendisini. :)

Diziyi beğendim ve artık salı günlerime dizi geldi. :Z Tüm yapıma ve oyunculara, dizisine sahip çıktığı için Fox Tv'ye tebrikler. :X

. Bu dizide sanırım uyarlama kiraz mevsiminde yada intikam gibi yapmıyorlar İki bölümü birleştirmişler anlaşılan